- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Ventur@ #1934 üzenetére
Adatlapomon lévő konfig, kb. megfelel a kérdésedhez csak a vga 5770-es, viszont csak 4x a Pci-e slott tempója a lapomnak. Egyik hardver, sincs húzva.
Minden medium ill. on akkor átlag 25 fps tud 1650 x 1080 -ban.(#1937) Motion_Blur
Hát ez az, sokan mondják, hogy a 30 fps milyen jól fut, de ha jobban megnézzük akkor az még igencsak szaggat. Engem legalábbis,néha nagyon zavar.
Akárhova állítom a beállításokat, nem lesz sokkal több fps-em.Ez a játék, szerintem egy elkapkodott, "erős beta" verzió jelen állapotában.
-
Rototti
senior tag
válasz
Ventur@ #1934 üzenetére
Az én konfigommal (a proci 2,8 Ghz-re van húzva) 1280-ban high-on tudok játszani 30 fps körül, ami ebben a játékban elegendő. Sajna nem tom, hogy az 5670 hol van a 88gt-hez képest, de gondolom rosszabb biztos nem lehet.
Tudom, hogy nem szabad ilyet tanácsolni, de sztem szedd le a "demó"-t ha érted mire gondolok.Kipróbálod, graf megy, mehetsz is a boltba nyugodt szívvel.
Na meg persze az sem utolsó, hogy az irányítást is ki tudod próbálni, nem mindenkinek jön be billel."Ti mocskos Grid-árulók"
Ez tetszett. Nekem már most is itt a szám, kenheted.
-
Rolly Dy07
senior tag
Na ez a demo hiány szerintem nem tesz jó a játéknak. Azt várják biztos, hogy mivel 8 éve nem volt PC-re ilyen játék, úgyis megveszi mindenki. Szerintem meg pont az ellenkezőjét váltja ki. "Nincs demó? Akkor nézzük csak hoppá itt egy virágbolti! Hát úgy látom nem rossz ez(vagy nem tetszik), de pont ezért marad ez a verzió!"
Egy bajom van ezekkel a videókkal, hogy az a szerencsétlen Davidson nem tud egy normális kör menni! Hol itt hagyja el a pályát hol ott. Idegesítő. Igazából se tudott versenyezni, főleg nem vízen! Úgyhogy inkább ne erőltesse, ami nem megy!
Inkább Alonso Vettel emberkéket kéne leültetni kipróbáltatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest