Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Meggyi001: A kérdés...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Ventur@
üzenetére
Adatlapomon lévő konfig, kb. megfelel a kérdésedhez csak a vga 5770-es, viszont csak 4x a Pci-e slott tempója a lapomnak. Egyik hardver, sincs húzva.
Minden medium ill. on akkor átlag 25 fps tud 1650 x 1080 -ban.(#1937) Motion_Blur
Hát ez az, sokan mondják, hogy a 30 fps milyen jól fut, de ha jobban megnézzük akkor az még igencsak szaggat. Engem legalábbis,néha nagyon zavar.
Akárhova állítom a beállításokat, nem lesz sokkal több fps-em.Ez a játék, szerintem egy elkapkodott, "erős beta" verzió jelen állapotában.

-
Rototti
senior tag
válasz
Ventur@
üzenetére
Az én konfigommal (a proci 2,8 Ghz-re van húzva) 1280-ban high-on tudok játszani 30 fps körül, ami ebben a játékban elegendő. Sajna nem tom, hogy az 5670 hol van a 88gt-hez képest, de gondolom rosszabb biztos nem lehet.
Tudom, hogy nem szabad ilyet tanácsolni, de sztem szedd le a "demó"-t ha érted mire gondolok.
Kipróbálod, graf megy, mehetsz is a boltba nyugodt szívvel. 
Na meg persze az sem utolsó, hogy az irányítást is ki tudod próbálni, nem mindenkinek jön be billel.
"Ti mocskos Grid-árulók"
Ez tetszett. Nekem már most is itt a szám, kenheted. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rolly Dy07
senior tag
Na ez a demo hiány szerintem nem tesz jó a játéknak. Azt várják biztos, hogy mivel 8 éve nem volt PC-re ilyen játék, úgyis megveszi mindenki. Szerintem meg pont az ellenkezőjét váltja ki. "Nincs demó? Akkor nézzük csak hoppá itt egy virágbolti! Hát úgy látom nem rossz ez(vagy nem tetszik), de pont ezért marad ez a verzió!"

Egy bajom van ezekkel a videókkal, hogy az a szerencsétlen Davidson nem tud egy normális kör menni! Hol itt hagyja el a pályát hol ott. Idegesítő. Igazából se tudott versenyezni, főleg nem vízen! Úgyhogy inkább ne erőltesse, ami nem megy!
Inkább Alonso Vettel emberkéket kéne leültetni kipróbáltatni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Automata kávégépek
- Tesla topik
- OLED TV topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kipróbálod, graf megy, mehetsz is a boltba nyugodt szívvel.