- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
válasz
szab.tam #1549 üzenetére
Igen, az első rész biztos (azaz, amikor csak a cockpit módot írod át, akkor csak azt változtatja meg. Onnan tudom, hogy én csak azt babráltam, a másikkal nem is foglalkoztam
). Ja, és minden kocsi könyvtárában át kell írni a file-t, mert amelyikben nem írod át,abban nem is lesz változás
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #1593 üzenetére
Gurulok 1 pár kört úgy is mindjárt, de az a tapasztalatom, hogy TT-ben kb. 3mp-el jobb időt futok. Most GP-ben 24 elejénél tartok, de lesz jobb is csak valahol mindig belehibázok.
Ízelítőnek néhány on board videó többek kérésére:
Néhány hiba azért belcsúszik
Mindenhol segítségek off, és legendek ellen megyek! Ezen nem változtatok soha!
Ausztrália
Lotus-al karrier szabadedzés: [link]Ferrarival GP szabadedzés: [link]
Ferrarival GP szabadedzés esőben(Itt a legendek 46 valamennyit futottak: [link]
És ettől biztos lehet gyorsabban menni még, mert ezek csak 1. szabadedzések voltak és folyamatosan javul a pálya tapadása.
Jó szórakozást hozzá!
-
törölt tag
válasz
Rolly Dy07 #1570 üzenetére
Amikor GP szabadedzést mész legendek ellen és így porrá vered őket, akkor a Tyre Simulation és Fuel Simulation ON-on van, vagy kikapcsolod?
-
szab.tam
nagyúr
thx!
a fene egye meg őket, hogy a ferrarinal így sem lesz cockpit-ben tükör. kicsit hátrébb is tolhatták volna. a gtr2 f1 modjában simán a cursorral lehet állítani: föl, le, előre, hátra...
marad a toro rosso. ott van tükör...szerk:
ha a cockpit-ben hátrébb akarom tolni a nézetet, milyen értéket kell piszkálni, és mennyire? tudod? (mert itt egy igen nagy szám- és betűhalamaz van...) -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #1588 üzenetére
TT, száraz idő
-
face003
csendes tag
F1 2010 - LanFix
Ez kell, h menjen a LAN!
üdv -
skylaner
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #1589 üzenetére
Én mostanában teljes képernyős ablak módban játszok mert valamiért így kontrasztosabb a kép. Full képernyőn olyan halvány.
-
PiE137
senior tag
Rolly!
Nekem mióta DX11-be van, állandóan ablakba indul, neked nem?
Tudom, h ALT+Enter, és kidobja teljesbe, de engem idegesít!
Az inditó tulajdonságainál áttettem teljes képernyőre a futtatást, de így teljes képernyős ablak lett...
Esetleg még abba gondolkodom, h úgy emléxem a parancssorhoz is rendelhető full screen kapcsoló!
Azt esetleg nem tudja vki? -
skylaner
senior tag
Komoly oldal
Majd ha hazérek töltök fel
-
werszomjas
addikt
Szerintem lenni kéne xboxon is.
Nem tudom, lehet csak Karrier módban működik.
Mikor bent állsz a garázsban, mondjuk még időmérő előtt a szabadedzések valamelyikén, és bemész a kocsi beállításokhoz, ott az Engine részbe, ott a legfelsőnek kéne lenni.
8 motorod van és mindegyikre írja, mennyi az elhasználódása, hány %os.És ott lehet válogatni.
-
zack
nagyúr
válasz
werszomjas #1577 üzenetére
Hol lehet motort cserélni?
-
heihachi
addikt
Srácok, mivel úgy láttam, hogy nem megy ez az időverseny túl jól, ezért megpróbálok rajta lendíteni másként.
Ezen a weboldalon mindenki fel tudja tölteni a saját idejét, meg az azt igazoló képet.
Így aztán mindenki azon a pályán megy meg azzal az autóval, amivel akar, és aki kíváncsi mások idejére, az megnézheti, és hozzá hasonlíthatja a sajátját. Oké, tudom, hogy gagyi az oldal, de kb fél óra alatt, copy-paste-el oldottam megA kép legfeljebb 150kb lehet. Semmilyen ellenőrzés és védelem nincs az oldalon, szóval próbáljátok meg nem széthekkelni
Én felraktam az "űber" időimet
-
szpal17
őstag
-
PiE137
senior tag
Jah, egyébként nem kell végigkínlódni ám egy egész szezont a Lotus-szal!
Én a Bahrein-i időmérő után nyomtam egy restart season-t, és már 6 csapat közül engedett választani...
Most a Force India-val megyek, mégiscsak Mercedes, és nem Cosworth.
Bár lehet visszaállok vmi gyengébb csapatra, mert itt már 8. helyet kér a Bahrein-i futam befutójának...
Első szezonba jobb vmi gyengébb csapatban gizdázni, és meglepetés eredményeket produkálni...
Egyébként egy Red Bull-nak nem csak a végsebessége, bődületesen jobb az irányíthatósága is, és sokkal karcosabb dolgokat meg lehet vele csinálni, amitől egy gyengébb istálló gépe már rég megforog... Erre is figyeltek, klassz. -
werszomjas
addikt
válasz
Barthezz2 #1575 üzenetére
biztos első motorral?
csak mert én úgy vettem észre, új motort rak minden futamnál.
nálam leglábbis karrierben ugye melbourne a 2. verseny, és oda már a 2. motort kaptam, én tettem vissza a garázsban az első motort, és még azzal simán vittem az ausztrál futamot, meg most a 3.at is azzal tolom, kivancsi vagyok hogy durran el
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rototti #1480 üzenetére
Jól mentél Bahreinben.
Ahogy néztem a videód olyat vettem észre, amire már gyanakodtam. Én még nem mentem GP-ben Lotus-al, csak karrierben, és azt vettem észre, hogy gp-ben jobb az autó irányíthatósága. Gondolom karrierben fokozatosan javul a kocsi, ahogy kapod a fejlesztéseket, GP módban pedig már fullon van. Azért gondolom ,mert neked jobban tapadt a gép és megvolt az egyenesben a Top autók speedje, engem meg állva hagytak egyenesben, hiába a kis leszorító erő.
Szóval reálisan tényleg megnyerhettem volna én is a futamot Lotussal, csak nem karrier módban.Gratula!
Jókat fogunk meccselni online az biztos, csak előbb minden pályára belövöm a kocsit!
-
Steady74
addikt
válasz
Hallod, mióta nem szálltál ki a az ülésből?? Egyfolytában nyomod, leves is szívószállal, mobilkatéter meg kacsa bent figyel
Azért kíváncsi leszek az időidre. Fura, hogy néztem onboard vidiket valós futamból, sok féktávot 100m-nél kezdenek (célegyenes vége pl.), míg a játékban nem tudom beengedni a 150 tábla alá, mert kicsúszok, nem tudom bevenni a kanyart. A célegyenes eleje meg annyira pattog, hogy Pepi padlólemezét láttam szombaton
-
válasz
Remélem lesz valami NINJA vagy VETERAN fokozat is mert elég gyenguszok.
Hát már akinek
Esőben viszont tényleg gyengék, ott én is simán verem őket -
PiE137
senior tag
Hát ez rohadt nehéz, vagy csak én vagyok hozzá nagyon béna...
Képtelen vagyok egy versenyt lefutni:
- vagy kipörgök a türelmetlenségtől
- vagy megbüntetnek, mert nem tudom lereagálni, h előttem besatuzott a béna
- vagy a boxot rontom el (kijövök az 5. helyről, 9mp csere, majd 16. vok...persze előttem akkor már mindenki volt kint, mert nem javul a helyezésem, meg még a mezőny is szétszakad, nem tudok utolérni senkit)
Pedig professzional-on vannak az ellenfelek, de így is nagyon lassúak kanyarokba...Arra azért rájöttem, h nagyon "light"-osan kell vezetni futamon, nem lehet annyira kapkodni a kocsit, mint időmérőn, mert ha egyszer rontasz, akkor vége, lemaradsz, a többiek csesznek hibázni...
De ezt 20-25 körön keresztül bekoncentrálni, számomra nagyon nehéz... Rövidebb futamnak meg nincs értelme... Segítségeket meg főleg nem kapcsolok be, nekem a gép ne vezessen helyettem...
Pedig Grid-be elég jó voltam anno, de ez más világ...Azért buzgón próbálkozok, előbb-utóbb menni fog!
Köszönöm, h könnyíthettem a lelkemen! -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #1568 üzenetére
Megyek futok ott 1 pár kört, legalább beállítom oda a kocsit. Előbb utóbb ott is lesz verseny. Majd fellököm a köridőt. Ferrarival megyek GP szabadedzést.
Csináltam Ausztrál videókat Lotussal és Ferrarival + a Ferrarival szakadó esőben is. Nem visszajátszások. Lököm majd a linket. Hát a legendek elég gyengék esőben kb. 6-7 mp-et vertem rájuk.
Remélem lesz valami NINJA vagy VETERAN fokozat is mert elég gyenguszok.
-
Steady74
addikt
Monzában tolja-e valaki? Száraz idős eredmények kellenének összehasonlításképpen. Jelenleg 1:21 eleje, ami megy.
-
zolisx4
őstag
460 768 MB os kártyával próbáltátok??nekem ha kanyarodom borzasztóan darabos lesz .,,,
Ötlet valakinek hogy mitől van a kártya nem bírja vagy a játék sikerült igy ???
Mert olvastam hogy másnak is vannak gondjai. -
Davzone
senior tag
pcguru1: A szezon megegyezik a valós szezonnal,kivéve talán a koreai pályát.
http://www.formula1.com/races/calendar.html
18 verseny,és abu dhabi az utolsó a szezonbanBarthezz2:
Igazolások az ügynöknél látszanak,a saját csapatpdnál azt jelzi a kördiagramm hogy átvesznek e 1es számu pilotává vagy sem, a többinél idővel pedig hogy fognak e szerződést ajánlani neked.
Nekem valenciánál már 5 csapatnál van meg több mint a fele a körnek.
Ajánlatot elvileg nem csak a szezpon végén kaphatsz hanem közbe is de az csak a kövi szezontol lesz érvényes. -
salaxx
tag
válasz
Rolly Dy07 #1559 üzenetére
Na most, hogy nem kell idebent megszakadni (remelem csak en olvasom ezt a forumot
) megneztem par külföldi forumot. Nem egyedi a problemam (öröm, hogy nem a geppel szar vmi, banat, hogy azert megsem tudok normalisan jatszani)
A problema az ottani okosok szerint, ami logikam szerint magyarazna is ezt a csak "1 idö mulva jön az akadas", hogy a replay file idövel tul meghizik. (bar nem ertem ezen az alt+enter miert segit)
2 megoladasi alternativat irtak ott:
- replay filet read-onlyra tenni.....ezzel gondolom elbukom a replayt (esetleg vszinü a flashbackeket is?!?)
- windows guru tema: szimbolikus linkeles hasznalataval a replay file-t fizikailag egy masik vinyora irod...ezaltal nem a azon a vinyon törtenik a nagy file kezelese, amelyikröl a jatek fut es ezzel elvileg elkerülhetö az altalam irt problemahat nemtom...varok tovabbi ötleteket ha leteznek...ezeket majd hazaerve kiprobalom
-
salaxx
tag
Hi mindenki!
Bocs de epp meloban vagyok es nincs idöm elolvasi az összes eddig hozzaszolast lehet, hogy mar volt:
A gepem Q9550 @3 GHz, 4GB DDR3, ATI 4870 (csak 512 MB!) + Win 7 64 bit + legujabb catalyst.1680x1050-ben nyomom az elsimitast meg ki is kapcsolatm hatha....szoval a problemam, hogy a jatek tökeletesen szaggatasmentesen megy kb 3-4 körig es utana brutal szaggatasba kezd (mind maga a kep folytonossaga + a reakciok az iranyitasra). Mintha "elfaradna" ennyi kör alatt a gepem. Tudtok vmi ismert okat ennek a jelensegnek...vagyis meginkabb megoldas erdekelne.
Olvastam 1 megoldasfelet vhol, hogy nyomjak ALT+Entert mikor ebbe belekezd...valoban segit, megszünik a szaggatas, ujra folyamatos a game, de ugyanugy elkezd 3-4 kör utan megint szaggatni...ez azert nem megoldas.Legyszi akinek van vmi ötlete segitsen
Köszi
-
pcguru1
őstag
válasz
Barthezz2 #1556 üzenetére
Én ugy olvastam valahol hogy a szezon végén,ajánlatott tesz valamelyik csapat és te vagy elfogadod vagy nem.A tortagrafikon nem tudom mit jelent.de szerintem a csapatodnak azon a helyen kéne álnia ahol ez a grafikon van,vagy azok a csapatok szeretnének leigazolni a pilotájuknak de ez nem biztos.
-
Pedig ha óvatosan mész esőben, akkor simán verhetőek. Karrierben legalább is lassabbak nálam. 4 esős körön szereztem 7 pozíciót, úgy hogy ki is pörögtem.. Igaz benne volt egy okos boxtaktika is
Mindenki cserélt már kereket, én meg megvártam az esőt, és egyből inter ment fel, a többiek meg mehetek ki mégegyszer
(#1555) pcguru1:
Engem az érdekelne, hogy ilyen igazolásokat hogy lehet? Mert ha a kamionban rámegyek az ügynökömre, ott csak a csapatok és pilóták leírását nézhetem meg.. Meg ugyan itt van a saját csapatom mellett ilyen kis "tortagrafikon". Az megint mi? -
pcguru1
őstag
Nekem most kiirt egy olyat hogy a petrov a riválisom,lehet hogy a renault akar majd leigazolni.Egyébként összesen hány verseny van a szezonban,és melyik az utolsó pálya tudja valaki
-
misx
senior tag
Én már nagyon kezdtem ráérezni a játékra, erre bevállaltam egy esős versenyt és meg is lett az eredménye (utolsó hely
). A karrier így még várat magára.
Amúgy üröm az örömben, hogy jól kezeli az olcsóbb Logitech kormányomat, bár a vibration állandóan megy, sőt még kilépés után is (persze kikapcsolható). -
Đusty
addikt
Hogy kell ezzel hálózatban játszani? Lehet magyar live-os címmel regisztrálni? Azt olvastam innen még nem elérhető ez a szolgáltatás.
-
szpal17
őstag
Mit és hol kell beállítanom ahhoz, hogy ne pörögjek ki minden kigyorsításnál?
Xbox 360-as kontrollerrel nyomom, és a triggerrel próbálom szabályozni a gázadást, egy ideig megy is, viszont a gumi kopásától már irányíthatatlanná válik az autó (narancssárgásnál mintha jégen lennék), nem is beszélve a vizes aszfaltról... -
szab.tam
nagyúr
még egy kérdés a kamera mod-hoz.
az általad linkelt oldalon 2 is van:
F1 2010 TV kamera mód
F1 2010 Cockpit kamera módén cockpit-es nézetet akartam megemelni. ha azt töltöm le, és felülírom az eredetit, akkor csak azt emeli, a tv-s nézetet helybenhagyja? (ezt cseréltem ki, de nem álltam neki hasonlítgatni, de tényleg úgy tűnik elsőre, hogy emelt kicsit...)
és fordítva is igaz? tehát tv-s modot cserélem, akkor csak azt változtatja, fülke nézet marad? - és a tv-s mod mit csinál? tovább emelkedik, vagy az lefelé mozdul el?thx
-
Karajev7
tag
Most játszottam a második probámat a játékkal, de sajna ez is csak 20percig tartott, mert nem nagyon érek rá. Fast-ra tettem a motor beállitásnál, és igy most nem késik annyira a gáz-fék. Sokat F-1eztem én is régen, nem kell kioktatni Rolly!
Most azt figyeltem meg h nálam menet kozben a pilota feje ugrál, mint állat. Szakadozva pattog ide-oda. Másnál esetleg ilyen gondok??
-
AMD_ok
őstag
Valaki mondja már meg, hogy mivel veszi fel a videókat, mert én a fraps-ot próbáltam, de csak fél percig megy, mivel free verzió. Jöhet priviben is, köszi
-
AMD_ok
őstag
válasz
szab.tam #1539 üzenetére
ez ok, de ennyire nem vagyok szar. A kör 80-90 %-ban padlógázzal megyek. Talán segítséggel megy a csávó? (csak mert írja a körrekordot a gép,amit M. Schumacher tart 1.24.175-el - talán - a csávó meg 1.17 valamennyit ment, én meg 1.25.7valamennyit.) Akkor ez most hogy is van? -
BalaNce87
addikt
válasz
DigitXT #1542 üzenetére
Hát ha az AC az Assassins Creedet jelenti nekem tökéletesen futott E8200-al, akárcsak a 2. rész. Én azt mondom legyen 4 magos csak 2 magosra is írják meg rendesen, elfogadom hogy valamivel jobban menjen egy 4 magoson, de azt nem hogy csak azon. Azt meg még mindig nem vettem észre hogy olyan nagyon sokkal jobban futna egy bizonyos játék 4 mag alatt, hogy megérje váltani. Ha most vennék gépet 4 mag lenne természetesen, de egyenlőre nekem megfelel ez is. Persze minnél előbb annál jobb, de hát ha nincs miből akkor marad a jól bevált.
-
válasz
Steady74 #1490 üzenetére
Mindjart gyakorlok is, szeretem azt a palyat. Lauda001 a liveom, de valszeg nem fogunk tudni jatszani.
(#1480) Rototti Jol nyomtad a ferkaval, pedig milyen pocskoszoru az a lotus.
Tegnap probalgattam a bahrain palyat de eleg neheznek tunt, inkabb mentem montrealban.
(#1541) skylaner Nekem 1.16.613.
-
DigitXT
félisten
válasz
BalaNce87 #1524 üzenetére
előtte egyik játéknak se kellett
De.Konkrétan a DiRT-nek is már elég jól jött, amikor több AI ellen nyomultál.
(Vagy ott van az AC, az is akadt az A64 X2-esemen, a Q6600-on meg szaladt.)
Lehet azt mondogatni sokáig, hogy minek a négymagos, ha úgysem használjuk
ki, hiszen ez alapvetően mindig igaz lesz (hiszen átlagos felhasználásban ~1%
ha kell a processzorod teljesítményéből), csak aztán jönnek játékok, amik erre
támaszkodnak... Anno ugyanez ment a kétmagos és az egymagos vitákban...
(Lefogadom, hogy hamarosan így fog menni a "négymagos vs. hatmagos", vagy
esetleg a nyolcmagos processzorok megjelenésével - hatos már van ugyebár...) -
skylaner
senior tag
Kanadában milyen időtök van ?
Most időmérőn mentem egy 1:14:670 -t. (a középső szektorban maradt még +3 tized) -
Tison
tag
Ghostlapot valahogy vissza lehet játszani?
-
BalaNce87
addikt
válasz
ProEvoFan #1533 üzenetére
Azt már elmondtam hogy én nekem elég az a 30 fps, viszont a menübe még így is érezni hogy szaggat elég rendesen, nem a benti menübe hanem a boxosba, ami azért zavaró. Meg nézd meg, azt se értem hogy nekem kisebb felbontásba nem sokkal gyengébb gépen 10 fps-el kevesebbem van, és nincs hatással erre az hogy egyedül vagyok a pályán vagy esik az eső vagy süt a nap. Olyan szempontból optimalizált hogy nem érzem hogy 30 fps ( az alatt már igen kellemetlen), viszont olyan szempontból nem, hogy 4 magost követel és nincs hatással rá a felbontás illetve grafikai változtatás sem. Másik dolog ami szerintem szintén gáz, hogy egy 5770-en nincs meg a fix 60 csak egy 5850-en, aminél inkább a 80-100 lenne az elvárható. Egy ilyen kommentbe ütköztem youtubeon, és úgy látszik nem csak én vagyok ezen meglepődve: "i also got the gtx 460 and was expecting it to max out at 60fps all the time. wonder whats up with the game?"
Tényleg nem akarom tovább feszegetni ezt a témát, de azért én nem teljesen vagyok megelégedve ezzel.
Más téma: Majd egy dirtöt mehetünk valamikorcsak azzal is van egy bajom és azt már eleinte is észrevettem hogy túl érzékeny az analóg kar, de van amikor meg alíg akar kanyarodni, pl hajtű kanyaroknál.
-
AMD_ok
őstag
azt tudja valaki,hogy lehet kb 8 másodperccel gyorsabb valaki a melbourne-i pályán, miint én? A 248-dik helyre vagyok jó
, ez oké, de hogy valaki ennyivel gyorsabb legyen....hogy lehet ez?
-
ProEvoFan
nagyúr
Én 8 fele tudok lenni, ha beférek
polonic: felvettelek WLben, pontosabban bejelőltelek
BalaNce87: Ebben egyet értek veled- 30fps vagy 45fps szinte semmit nem jelent, én sem vettem észre javulást ha gyorsabban ment, ugyan az a sebesség érzet van mindkettőnél.
Viszont amiben nem értek veled egyet, hogy nincs optimalizálva a játék.Hiszen a sebesség érzet alig változik30+ fps felett, és az én 2éves vgamon elmegy a játék high, 4AF,2AA, 1680x1050ben esőben 32fps,napsütésben 40-45 fpsel. -
válasz
BalaNce87 #1524 üzenetére
Veled értek egyet. Főleg, hogy sok ember nemhogy négymagost, de még kétmagost sem használ, akkor nem úgy kéne kiadni egy játékot, hogy csak 4 magon tud elmenni rendesen.
Az meg a másik dolog, hogy ha 4 mag nélkül nem fut, az 4 magosra van, ha mindenen elfut, de "tojok rátok" hozzáállással van 1-2 rész, ahol csak 4 mag viszi, az optimalizálatlanság.(#1522) szab.tam:
Nem kentem én VGA-ra semmit, és elhiszem én neked, hogy a proci miatt akad. De szvsz ettől még mindig szimplán optimalizálatlan.. -
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07 #1528 üzenetére
Home gomb játékban, friends, add friends, ide beírod a nevet, amit fel akarsz venni.
Fevlettelek, majd igazolj vissza. -
skylaner
senior tag
Karrier alatt a futamot hol lehet visszanézni?
Mert sehol sem látom a view reply-t. -
szepsy
senior tag
Monaco, heavy rain, ultra grafik, NAGYON DURVÁN NÉZ KI
Csak nemtom dx9 vagy dx11, kártyám 10-et tud. -
BalaNce87
addikt
válasz
szab.tam #1522 üzenetére
Ez oké, de mi az hogy hirtelen követeli a 4 magot, de előtte egyik játéknak se kellett, mint egy falat kenyér. Használja ki is a 4 magot ez rendben is van, de azért kicsit a k... anyjukat hogy 2 magoson már nem hajlandó tökéletesn futni, mert hát mire nem elég egy jó kis 2 magos? Én se vitatkozni szeretnék, de ezen látszik hogy elszúrtak valamit.
Azért meg nem fogok/akarok 4 magosat venni hogy támogassam ezzel őket, hogy áhh inkább vegyenek 4 magosat, minthogy patchet adjunk ki. -
GuruZone
őstag
válasz
Rolly Dy07 #1513 üzenetére
bent voltam ezidáig. most átlépek offline profilra kis lanos multihoz.
Vegyél fel Rolly: Guru1984
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Barthezz2 #1519 üzenetére
mint tanácsoltam: tessék monitorzni pl. feladatkezelővel, és rájössz....
nem kell a vga-ra verni. egy kis optimaizáció nem fog ártani, de nem old majd meg mindent.BalaNce87
és én is pontosan ezeket az érveket szajkóztam, amíg nem szántam el magam a 4 magra váltásra. most már inkább szeretném elfelejteni azt a sok hsz-omat....
nem rámugranotok kell, hogy nem kell 4 mag.
dirt 2 alatt kimértem: E8500@4.3 ghz volt a minimum, ahol eltűnt minden procilimitre utaló, látható következmény. és nem hinném, hogy azóta javult vona a helyzet.de itt most nem szeretnék belebonyolódni sem 2 vs 4 mag, sem platformvitába.
én csak elmondtam a sejtésemet, miért szaggat nálatok a játék.... -
BalaNce87
addikt
válasz
szab.tam #1515 üzenetére
Nem 4 mag kell hozzá, vagyis úgy írták meg hogy az kelljen hozzá, az esőn kívül sajnos én nem látok különbséget a többi ego motoros játékhoz képest.
A dirt 2007-es, akkoriban jött ki a 8800 GT, bátyjám havrjának valami 7800 volt akkor és azon is ment, és hát jóval jobban futott, mint ez most. Az igaz hogy gépigényes volt akkor, mivel azzal jött az ego motor, nah de azóta volt idejük javítani rajta, lásd grid és dirt2, azok is kihasználják a 4 magot, de egy 2-esen is lazán elfutottak tökéletesen, így ebből egyértelmű hogy ők hibáztak. -
válasz
szab.tam #1515 üzenetére
(ja, és ezt talán Rudinak is el kéne mesélnetek adalékként az idióta hétvégi "csúcskonfig" gépajánlójához...)
Én ott azon az oldalon álltam, hogy ha "ésszel építés" a fő cél, akkor bizony elég egy jobb 2 magos. Itt sem hiszem, hogy a procikat kellene hibáztatni azért, hogy mindenhol mindenkinek oké, csak 1-2 hely van, ahol akad, hanem inkább a játék optimalizálatlansága lehet a fő okozó
-
Tison
tag
Na végre én is kipróbáltam a játékot. Igaz csak time trial módban. Hungaroring 1.19.263
Segitségek off
Automata válto on. -
szab.tam
nagyúr
többen panaszkodtatok, hogy bizonyos helyen beszaggat.
futassatok alatta feladatkezelőt, (jó szélesre húzva...), és nézzétek vissza a prociterhelés görbét. valszeg ki lesz akadva mindkét mag.
nem feltétlenül a vga-tok a kevés...
ehhez már sajna kell a 4 mag.(ja, és ezt talán Rudinak is el kéne mesélnetek adalékként az idióta hétvégi "csúcskonfig" gépajánlójához...)
szerk:
emlékezzetek vissza a dirt1 megjelenésére:
akkor alig volt épkézláb gép, amin teljesen simán futott vona. sokkal rosszabb volt a helyzet optimalizáció terén. -
Davzone
senior tag
xboxosok én pcsek nem nyomhatják együtt multiba igaz?
valaki felvett az előbb és nem tudok becsatlakozni mellé meg egy kis pc monitor ikon van mellete.gondolom pc-n nyomja. -
Rolly Dy07
senior tag
Akkor már nincs senki multizni?
-
BalaNce87
addikt
válasz
polonic #1500 üzenetére
Ki lett tárgyalva hogy ezek a gépek ennyit bírnak, kb a te géped olyan szinten van, mint az övé legalábbis vidkari. Nálam az volt fura hogy a felbontás állítása se számít túl sokat.
Szóval be kell érni azzal ami van, és várni egy esetleges patchre amivel orvosolják.
Hozzá teszem hogy ennél a játéknál a 30 is elég, de optimalizáltnak egyáltalán nem nevezném, sőt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- ÚJ DLSS4 Gamer PC 14Gen i5 14400 / 16GB DDR4 / RTX 5060 8GB / 512GB NVME SSD
- Steam Deck 512GB LCD
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest