Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez nem szimulátor, nézd meg majd a futamok előtt, amit mutatnak, az a szimulátor, ahol tökugyanúgy van minden, mint élőben, kuplung, ilyenek. Mert ez a játék ugye kuplungol helyetted, és jól csinálja, ezért nem csúszol ki. A rFac meg kiereszti a kuplungot, és hagymenjen.
Nálam néha kicsúszik kanyarokban, ha 2.-ban nyomok egy padlót...fagy53: Szerintem nekem megvan az a játék, és nekem indult XP alatt. De ez asszem F1 WGP 98. Amúgy azok az autók még sokkal irányíthatatlanabbak voltak, mint a 2006-2007 körüliek, vagy mint a mostaniak.
heihachi: Beleültetnélek egy F1-es autóba, és meg nézném, hogy pörögsz össze-vissza. Mert az tuti, hogy nem tudnál vele elindulni. Láttam a Ferrari napokon idén testközelből, hogy bénáznak a gazdag amcsik, akik vettek maguknak egy F1-autót, pedig azok elég komoly kiképzésben részesülhettek, hogy egyáltalán a Ferrari megengedje nekik, hogy hozzáérjenek a kocsihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ford topik
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Hardcore café
- Óra topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- 2017 iMac 27" 5K Retina, 16gb ddr4,250gb ssd, Radeon Pro 570 4 GB dedikált
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest