- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcguru1
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1079 üzenetére
Csak pár körel késöbre szeretném állitani a kerékcserét,az elözö versenyen beáltam ahogy kihivtak a 2helyröl és 22.mentem vissza
-
válasz
sagesz93 #1095 üzenetére
Én is
Pláne most, hogy az utolsó körben buktam 10 helyet egy defekt miatt. Azt hittem lefejelem a monitort.Mondjuk úgy lőtte be a kerékcserét, hogy 8. körben megyek, és a kemény meg szerinte 23-at bír. Így benyomtam, hogy 6.-ba megyek ki(kerüljem a forgalmat), és pont kibírja végig(29). Hát épp nem bírta.
Úgy látszik túl agresszív vagyok neki
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
heihachi #1093 üzenetére
Alapvetően nyugodtan vezetek, igaz keményen is, használom a rázókat, hírtelen tekerem a kormányt, motorfékkel majdhogynem blokkoló gumikkal fékezek, én ezt szeretem
Ezeket például RFactor-ban sose tudtam kontrollálni, mint itt, mikor hogy vezessek, agresszívan vagy nyugodtabban. Akkor meg végképp lassítok egy kicsit ha szarok a defekttől
Visszatérve a deffektre: Nem azt látom hogy elkopik a gumi, hanem csak durr, előjel nélkül, ma malaysiában(carrier) pont kb a 9. körben (5. köre volt a keményebb guminak) kigyorsítás után a kerék durr, elszállt, szerencsére vagyok olyan pimasz, hogy beállítottam a flashbacket, ami eredetileg nem is lenne azon a fokozaton
, így visszatekertem az időt, ugyanott folytattam, és érdekes módon nem durrant szét az első gumim, betudtam fejezni a versenyt, volt még 3 kör. Szóval mintha megtalálnák valami törmeléket, vagy egyszerűen csak randomba kapnám a defektet...
Egyébként én teljes mértékben kezdek megbarátkozni a játék fizikájával, egyáltalán nem rossz.
Gumikopás, melegedés realisztikus, sokan panaszkodtak a törésre, de szerintem ez még bőven belefér, nem egy roncsderbi játék ez kérem szépen. Hangulata is tetszik! -
kacsaesokos
tag
Defekt nálam is előfordul, mondjuk a rázóköveket használom is rendesen, bár fűre, földre nem megyek szóval nem feltétlen kéne sztem defektet kapnom....
Amúgy nekem nagyon tetszik a játék, a kis formula force ex kormányommal nekem teljesen megfelel. -
-
válasz
Sz_Imre #1091 üzenetére
Nincs meg az a kis plusz őrület, ami a Colin McRae: DiRT és a Race Driver: GRiD játékokat izgalmassá tette, itt hiába kóstolunk bele Jean Todt embereinek Playboy életébe, és adunk bulvárinterjút minden futam után, nem érezzük azt a tombolást, azt az őrületet, ami kiugrasztaná a szívünket a helyéből. A játék egy klasszikus, nyugis Forma 1 feldolgozás lett, a helyzet viszont az, hogy ennél még Palik és Czollner is izgalmasabban tudja prezentálni a körözgetéseket, ami azért nagy szó.
Hát nemtudom, tolja végig a 100%-os távot, erős ellenfelek ellen, segítségek nélkül, és azért szerintem benne van, hogy végig koncentrálni kell, hogy ne hibázz, nyomni neki, hogy előzz, vagy hogy épp ne előzzenek meg. Egy F1 futam mégis mitől legyen izgalmasabb?
-
heihachi
addikt
válasz
Unbaised-Ben #1051 üzenetére
Nagyon durván vezethetsz, mert én eddig 1 azaz egy defektet kaptam, egy kb 70%-os prime gumival mentem ki, practice-re, és ott kb a 15 körben durrant Melbourneben
Óvatosabban kell vezetni, kevesebb blokkoló kerék, kevesebb kerékvető
Csak akkor durvulni, ha igazán kell a jó idő.
-
Sz_Imre
senior tag
Sziasztok!
Itt egy teszt a játékról.
-
Hát szerintem sok helyen azért el lett túlozva a dolog. Most mentem egy futamot, rajt után tele tankkal ha úgy megyek, mint az időmérőn, vagy mint 2 körrel később, akkor annak olyan kicsúszás vagy megforgás lesz a vége, hogy öröm nézni.
Kerékcsere közeledtével szintén nem lehet már határon menni, mert vége a gumiknak, vagy úgyszintén kicsúszás. Friss gumit meg melegíteni kell kicsit, aztán lehet csapatni.Azt meg már itt is megbeszéltük, hogy a Time Trial alatt se a gumikat, se az üzemanyagot nem veszi túlzottan számításba, a cikk jórésze mégis az ottani tapasztalatokról szól..
Most nem azt mondom, hogy ez szimulátor, mert tényleg nem, de nem is annyira vészes, mint leírja..
-
BalaNce87
addikt
Érdekes volt olvasni. Abba nem adok neki igazat hogy ugyanúgy tapad más gumi más talajon, én éreztem hogy más a tapadása. Azt meg soha senki nem ígérte hogy szimulátor lesz ez a játék, csak hogy lesznek olyan elemek benne amik kedvezhetnek azoknak a játékosoknak is. Amúgy amikor boxba állsz ott igen sok beállítás van a kocsival kapcsolatban, amihez nekem nincs türelmem, de lehet egy vérbeli szimulátorosnak van.
-
skylaner
senior tag
válasz
SpongyaBob #1084 üzenetére
Alap gomb kiosztás szerint az 1,2,3,4 -s gombokkal.
És az O-val tudod jelezni, hogy a boxba mennél.Nem rég volt rá nekem is szükség mert a maláj futam esősnek indult de futam közben elállt és felszáradt a pálya.
-
Sonja
nagyúr
"Végre elérkezett a nagy pillanat! Mióta legelőször bemutatták az első képeket, és videókat, mindenkiben ugyan az a kérdés merül fel az egész naprendszerben: "Szimulátor lesz, vagy tömegjáték?" A választ most megtudhatjátok..."
-
Hát ezt nem hiszem el
Ausztrál futam, Lotus-al pontszerző helyen ott ficegek, nyomom, hogy még egy hely meglegyen, erre 28. körben defekt a 29 körös versenyenpersze kanyarban, hogy még jól ki is pördüljek..
Mindegy, jó csata volt, bár a mérnököm nem volt túl boldog a befutó 20. helyemmel(18.-at várt)Egyébként így több játék után, egyre inkább tetszik. Lehet, hogy nem szimulátor, de azért a gumikopást meg hasonlókat szerintem rendesen érezni, lehet vele variálni futamokon, a benzinfogyás is rendesen kijön, szóval nem rossz ez. Most végigtolom 50%-os futamokkal, de a következőn már 100%-on megyek az tuti
-
SpongyaBob
veterán
Hogy lehet futam közben taktikát váltani? Tehát ha más gumit akarok feltenni mint amit előre elterveztem...
-
Neoteric
addikt
válasz
BalaNce87 #1081 üzenetére
Lehet én csinálok valamit rosszul de tegnap pl direkt arra játszottam, hogy mennyire tudom leamortizálni az autót és nekem is csak az első szárnyak estek le az autóról.
Se keréktörés, se orrkúptörés se semmi, pedig minden hosszú egyenes végén padlógázzal rongyoltam a falba.. Külön lehet állítani valahol a törés szintjét v mi? Dirt2be minden verseny előtt megkérdezte asszem. -
BalaNce87
addikt
válasz
alibaba78 #1074 üzenetére
Hát nagyon ritkán törik le valami az autóból, legalábbis ezt nem látni az autón hogy behorpadt az eleje vagy hasonló, leszáll pár szilánk és ez a törés. Még szándékosan is elég nehéz totálra zúzni a kocsit hogy leszakadjon a felfüggesztés. Ahhoz képest hogy 150-200-al megyek neki a falnak elég jól viseli az autó. Meg akkor sincs semmi ha hátulról belemegyek az előttem lévőbe megint csak elszáll pár szilánk és mind2-en megyünk tovább.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
pcguru1 #1066 üzenetére
Verseny előtt, amikor még boxban állsz, tyre opció, és azthiszem a race strategy-t kiválasztod, onnantól már rajtad áll, de azt megjegyzem hogy optimálisat állít be alapból, szóval nem teljesen hülye...
bár én kipróbáltam már hogy kemény keveréken indulok, és lágyon fejezem be a versenyt, na az volt az egyetlen verseny ahol nem nyertem, 2. lettem, hamilton mögött fél másodperccel, Ausztráliában -
peti800
tag
Hali, hogyan tudok grafikát állítani benne?
-
alibaba78
őstag
válasz
BalaNce87 #1050 üzenetére
"alapvetően nincs törés a játékban, csak szilánkok repülnek le az autóról."
Ezt hogy erted? Nem egyszer elhagytam mar az auto elejet.
(#992) Sonja: De ez az atiranyitas megoldja a low fps, lag temat, nem? Nekem sincs ilyen mappam. Csak Database, de abban csak egy database.bin, meg egy schema.bin file van. Van esetleg vmi mas megoldas? Amugy koszi ezt is!
(#1075) peti800: A grafika beallitasoknal?
Udvar - My F1 - Graphics
-
bandiie
aktív tag
hova menti a beállítást?
végre eltaláltam egy jót, de csak azon a pályán tudom betölteni, ahol csináltam. -
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #1069 üzenetére
Oké, de ott volt Webber bácsi (legend) tőlem 2-3 mpre, szal nem lazulhattam nagyon.
Próbálj már ki pls, majd a hétvégén ha ráérsz egy 5 körös futamot grand prix-ben bahreinben pl, kíváncsi lennék, hogy g27-tel hogy kopik a gumi. A gáz/fék kettőst nem érzem maximális pontossággal force ex-el.
-
Timbu
tag
Azért igazán lehetett volna pezsgőzés a futam után... Már a 88-as GP-ben is volt
-
Rototti
senior tag
Nyomattam kicsit bahreinben: 1:54:681 [link]
Benne hagytam magamhoz képest tuti 4 tizedet, meg még lehet, hogy más beállításokat is megpróbálnék, de mostanség nem lesz időm gémelni.Mentem egy 5 körös versenyt. Az normális, hogy a lágy gumik a verseny végére narancs/piros színekben pompáznak, vagy én nem figyelek a gumikra??
-
pcguru1
őstag
válasz
Köszi
Lenne még egy kérdésem,hogy lehet beállitani hogy a kerékcsere akkor legyen amikor én akarom
-
Patrick
addikt
Sziasztok.
Állati a játék, tolom kormánnyal ezerrel. Hungaroringen gyakorlok, egyenlőre alap setuppal 1:21.885.
Valaki ment már ezen a pályán?
-
törölt tag
nos, kipróbáltam (volna) a játékot, de sajna nem jutottam el odáig, hogy vezessek egy autót...
először is, elkezdte erőltetni ezt a live hülyeséget, rendben, legyen. regisztrálok, belépek, satöbbi, bár ekkor már bennem volt az ideg, mert én csak egy quick race-t nyomtam volna, nem volt túl sok időm játszani.
aztán jöttek a riporterek, gyermeteg kérdések, ekkor már vöröset láttam.
aztán a manager picsa elkezd nekem mindenféle sisakfestést mutogatni, sehol egy "quit" gomb, sehol egy "race" gomb.
ekkor b*sztam bele ököllel a logitech billenytűzetembe, kis is jött pár gomb.
a sztori vége a hard reset a gépen...túlreagáltam volna a dolgot? lehet, de ez van
-
-
skylaner
senior tag
Most hogyan van ez a futam közbeni box kiállás?
Nem úgy van, hogy 1x kötelező kimenni?
Mert épp a maláj futam rajta előtt vagyok, esik az eső, interm. gumi van fent, és az ajánlott box stratégiánál nincsen box kiállás.
Vagy esős futam esetén nem kell meglátogatni a boxot?---------
Nektek malájziában milyen időtök van, lehetőleg segítségek nélkül ? -
válasz
Unbaised-Ben #1054 üzenetére
Azt én is figyeltem már, nem jöttem rá milyen számok azok ott..
-
becinho: Ahogy írták, ez nem az a fórum, ahol warezzal kapcsolatban segítenek. Javaslom olvasd el az alapelveket.
-
Unbaised-Ben
senior tag
Én eddig két hibát vettem észre, amit meg is örökítettem
Ez pl nagyon érdekes, az időeredmény a lényeg a két pilóta között, carrier mód alatt csináltam természetesen...
Vagy ez nem is idő? Ha nem akkor mi?
Ez ugyanakkor készült képA másik hiba, hogy az említett S3 szektort képtelen kiírni
Végezetül a Logitech Driving Force GT használóknak mutatom meg a Force Feedback beállítást...itt
Érdekelne ki hogy használja
Szerk: A Wheel Weight mit takar?Tudom mit jelent(asszem
), de a kormányon semmi különbséget nem észlelek...
-
frame>24
addikt
válasz
agyam eldobom ettől...
Esetleg egy komplett 1.3-as overhaul mod nincs hozzá rögtön???nagyon megváltozott ez a mese
-
válasz
BalaNce87 #1050 üzenetére
Nekem is felismerte a kormányom, ment is vele, de csak miután feltettem a drivert, azután várt elérhetővé ez az opció, előtte nem.
Más:
Legjobb időmérőmön vagyok túlMegnyertem a Q2-t egy Lotus-al Ausztráliába
Esős volt, és rögtön az elején kimentem köztes beállítással, esőgumin. Így mentem egy 1.35-ös kört. Utána elkezdett szakadni, mindenki megszívta és a második helyen Vettel is csak 1.41-et ment
-
Unbaised-Ben
senior tag
Sanya595: Én is használom a razó köveket, sőt, néha még túl is csúszok rajta, és olyankor jön az hogy vissza a pályára
, én egyedül a defektek tömkelegével szenvedek, versenyenként az átlag minimum 1
pcguru1: Ahol választasz nehézségi szintet, ott enter, és jön egy hosszú lista (abs, brake assist, box segítségek, kipörgésgátló, stb)!
Ott le kell menni több sort is...és akkor megtalálod a törést... -
BalaNce87
addikt
válasz
Barthezz2 #1043 üzenetére
Nem ez lesz a probléma, mivel kapásból felismeri a játék. Nah meg most ahogy észrevettem logitech oldalán sincs feltűntetve a termék, gondolom megszűnt a gyártása, és ezért is lett duplája az ára, tavaly 4000-ért vettem, most meg 8500...
Írta is hogy nincs szükség frissítésre, nah mind1.pcguru: Menj be a furgonba azaz career modba és ott ha versenyt indítasz részletesen belehet állítani mindent, nem mintha sokat számítana, alapvetően nincs törés a játékban, csak szilánkok repülnek le az autóról.
-
Mentem időmérőn gyors kört, aztán nem mentem levezetőt, hanem esc->vissza a boxba, és így sem ír S3-ra időt..
-
pcguru1
őstag
Sziasztok!
A törést hol lehet beállitani,mert nekem nem törik a verda
-
Sanya595
senior tag
Nekem egy próblémám van ezzel a ki**szott játékkal.
Ilyen nincs az f1-ben,mert Én az rfactorban is és az f1ch-ban is nagyon használom a kerékvetökett és rázókövekett.De itt egyszerüen nem lehet,mert middig úgy érzékeli mintha vágnám a kanyart.Peddig nem vágom és nem is csalásnak használom.
Van pl célegyenesre forditó és ott kiszoktam engedni szinte teljesen,de itt egyböl ki irja,hogy elvette a kört.Szal erre van megoldás? -
Zoliwrc
aktív tag
Odacsaptam a lovak közé BAHREIN-en, Redbull Renault-val.
1:53.911
[link]Még fogok tudni belőle faragni úgy érzem, nagyon lehet neki tolni ha ráérez az ember a ritmusra és az irányításra
-
Ice!?
őstag
sziasztok.
biztosan volt már róla szó, de nem találtam; a billentyűzetkiosztást hol lehet átállítani?
-
BalaNce87
addikt
Ezt miért nem engedi állítani?
Gridbe és dirt2-be megy. -
_kovi_
aktív tag
Srácok, a főmeüben lehet állítani a nehézségi szintet? Nekem az kéne amikor részletesen lehet állítani pl a váltót, kanyarsegítség, assistek, stb..
Azt megtaláltam hogy normál, hard, stb.. -
heihachi
addikt
Jó, lehet, hogy igazad van, mert valahol logikus, csak ennek így sok értelme nincs. Mert az utolsó körömben a harmadik szektorban MINDIG a boxba megyek ki (mi mást csinálnék?), tehát sose lesz mérve. Az előtte levő körben meg nyilván mentem Q3-at
Akkor hogy nézem meg, hogy mik a szektoridők a legjobb körömben?
Rototti Én mindent mindenhova offba írok, nem tudom miért, de jólesik
Más: Arra nincs egy MOD, hogy ezt a kancsal ügynökbukszát lecseréljem? Vagy csak egy napszemcsi rá.
-
-
Rototti
senior tag
válasz
heihachi #1028 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam, sőt volt olyan is, hogy nem a leggyorsabb körömet mutatta itt, hanem az utolsót, amiben bementem a boxba, ergo nem volt utolsó szektor...
Miért írsz mindig off-ban? Ez bőven a témához tartozik.
kuato: Akkor úgy van ahogy gondoltam, mindig az uccsót adja be... De annak mi értelme van??? Ki a francot érdekel a levezető köröm??!!
-
skylaner
senior tag
válasz
Barthezz2 #1024 üzenetére
Ez a MOD
Én se vettem észre semmit, aztán visszaraktam a régit és összehasonlítottam.
Annyi a különbség, hogy jobban látszik a visszapillantó tükör.
Eredetiben nem látszik az az elem ami tartja.
Szóval semmi lényeges változás
Nekem amúgy semmi bajom nem volt ezzel a nézettel. (csak nem tudtam, hogy ez a T-cam)
szpal17:
A cars mappába. A belső nézetes modot, minden kocsihoz be kell másolni ahol használni akarod. -
polonic
félisten
válasz
sagesz93 #1021 üzenetére
Az is lehet, hogy keresett.
De inkább az lehet mögötte, amit beírtam nem régen.
Az előrendelők megkapták a dobozos verziót Angliában, itt is Magyarországon, meg a többi országban is a forgalmazó cégek, ezért lehet itt nálunk dobozosat kapni, egyébként csak digitális úton terjeszti pc-re a codemasters. -
sagesz93
addikt
valaki linkelne nekem egy megbízható magyar/külföldi helyet, ahol lehet paypallal fizetni, és viszonylag olcsón kijön a játék?
steam kizárva. -
PiE137
senior tag
válasz
Motaba78 #1001 üzenetére
Az elején sztem rosszabb lesz, meg kell szokni a kormány dolgot is, nem olyan, mint amikor beülsz a sima szgk-ba...
De amint megszokod, jobbat kell, h menjél vele, mint billentyűvel, ez biztos! A kontroller már más kérdés, én játszottam már olyanokkal, akik ügyesebbek voltak vele, mint én kormánnyal...
Pedig azért annyira rosszul én se megyek...De ezt Grid-be tapasztaltam...
-
eddie17
addikt
Most hozta a futár a xbox verziót. Kíváncsi vagyok nagyon.
Bár akkor F1 fan vagyok, hogy ha szar akkor is meglátom benne a jót.
Próba indul. -
PiE137
senior tag
válasz
Barthezz2 #999 üzenetére
nekem is majd kell eredetibe, de megvárom ezt a novemberi win live magyar account dolgot, meg addig úgyse akarok multizni, amíg nem ismerem az összes pályát betéve...
Annak semmi értelme, h felmenjek, és kilökjek mindenkit a pályáról, mint gridbe a sok idióta brazil meg orosz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Aoc 1080p 75hz 27" GRÁTISZ ALZAERGO MONITORKAR!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest