- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
Én úgy gondolom, olyan rég jött ki már F1 PC-re, hogy idén még megbocsájtom ezt az irányítást és fizikát. Amennyiben jól alakulnak az eladások, (ha Geoff Crammond bácsi nem is) de más még kedvet kaphat A SZIMULÁTOR elkészítéséhez.
Kövezzetek meg, tudom nincs mindenkinek otthon maga a Paksi Atomerőmű, de ha már a szimulátorosságba nem merek belekötni, akkor belekötök a grafikába.
Az én véleményem szerint ez az EGO engine is tök elavult, a jövőre érkező Dirt-nek, Gridnek, F1-nek REMÉLEM nem ez lesz az alapjuk... Úgy értem ezt, hogy egy mai autós játék tudna még ennél is szebben kinézni.
2008-ban nagyon durva látvány volt a Grid az EGO-val, 2009-ben még gyönyörűnek számított a Dirt2, de az F1 2010 szerintem pedig már csak pusztán szép.
Ettől függetlenül az év játéka nálam, mert imádom az F1-et!
Utánanéztem, 2009. Április 24-e óta várom ezt a szeptember 24-et!!! -
Pala
veterán
válasz
BalaNce87 #298 üzenetére
Osztom az álláspontodat.
A Codemasters amúgy is világ életében árkád játékokat csinált (annak ellenére is, hogy esetleg az éppen aktuális játékuk borítóján szimulátor felirat szerepel), grafikában is mindig élen jártak... mostanság abszolút a fun factorra gyúrnak, ebben jók, ebben alkossanak valami nagyot, oszt szevasz.Pedig én még a forma1-et se szeretem, de ennek ellenére ki fogom próbálni, ha szórakoztató, látványos és izgalmas játékot kapok.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Barthezz2 #297 üzenetére
Hát az igaz hogy más kategória a grid és az f1, f1-be nyilván nem fogsz csúsztatva bevenni egy kanyart, meg ilyesmik. Én azért nem szeretném ha csont szimulátor lenne, szimulátort úgy se a rohadt jó grafikája miatt játszák, így ott nem számít hogy milyen részletes. Akinek meg van kormánya jó hogy hiányzik valami szimulátor mert akkor elmondhatná hogy volt értelme megvenni és nem csak porosodik, de ilyen gridhez dirthöz elég gampad is sőt bill is.
-
válasz
Rolly Dy07 #293 üzenetére
Azért a száraz pályán, mikor a 2 körén füvön rázón keresztül előzött minden rezzenés nélkül, az eléggé lehangoló.. Mármint annak aki a sim-et kedveli.
(#294) BalaNce87:
A grid jó játék, szeretem, de ha ennek olyan irányítása lesz, akkor sokat nem lesz a gépemen. Oda tök jó, sokat lehet vele szórakozni, de valahogy F1-nél nem tudom azt elképzelni.
És azért nem egészen ugyan az, mint real autót vezetni. Nemtudom, neked hány F1 autó parkol a garázsodban?Arról nem beszélve, hogy a pályák nagy részét szerintem életemben nem látom élőben.
Nekem sincs itthon félmillkás cocpit építve, csak sokkal jobb, ha vezetés közben az a kocsi úgy csúszik meg, mint a valóságban, nem azt kell tanulni 2 hétig, hogy hogy lehet jól vezetni, és nekünk alkalmazkodni hozzá.. -
BalaNce87
addikt
válasz
Unbaised-Ben #295 üzenetére
Hát én személy szerint játszani akarok és nem autót vezetni ahogy az életbe.
Az is jó élmény biztos de nem fogok csak azért kormányt venni hogy szimulátorokkal játszhassak. -
-
BalaNce87
addikt
válasz
Barthezz2 #291 üzenetére
Igazi szimulátort már nem fognak csinálni, abba nincsen pénz, elég csak ránézni a dirt2-re, a te hasonlatoddal élve, annyi köze van a rallyhoz, mint trabantnak a porshehoz. Én mondjuk nem bánom ne is legyen nagy szimulátor annak ott a real autó. Ami a gridbe van az teljesen jó, segítségek nélkül az is okozhat meglepetéseket.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Barthezz2 #291 üzenetére
Biztos nem ez volt a nehezebbik beállítás, nem volt szándéka csetleni botlani. Nem egy Senna kinézetű fickó ez. Esőben sem tud menni árkád beállítással, aztán meg direkt csapatta. Meg hogy a fenébe csúszna meg, ha egyszer csak simogatja a gépet, ami az aerodinamika miatt ragad mint 1 légypapír.
Hidd el nem lesz egy egyszerű menet! Csak kapcsolgasd ki majd a segítségeket, amit természetesen a fickó is használt, mert egyszer sem fékezte el magát! Annyira azért nem profi.
-
-
Enton
addikt
válasz
Rolly Dy07 #282 üzenetére
Ezek csak egy ilyen hasraütésszerü beállítások voltak. Ugyis megegyezünk addig még párszor.
(#283) Unbaised-Ben:
Jó videó, nagyon rámentek a szép naplementés képekre.
(#281) Sonja:
Lehet ezeken valahogy nagyítani? így nem sok különbséget látni rajtuk. Elég aprók alapból.
Megvan Blind Originale a jobb alsó sarokban! -
Unbaised-Ben
senior tag
Újabb videó, A SZIGET nevű film zenéjével!
-
Sonja
nagyúr
-
Enton
addikt
De a Host-ot meg olyat csinálunk amilyet kedvünk tartja.
De szerintem KB ez lesz:
-14-20 kör
- 2 kötelező kerékcsere
- dinamikus időjárás (Megegyezés után persze lehet csak ilyen vagy csak olyan is)
- törés on
- segítségek ki
- forced head camÉn ezt a verziót látom így előre jónak.
Hogy lehet e 14-20 vagy akárhány körösre állítani az még kérdés de a többit tuti lehet variálni. -
Rototti
senior tag
válasz
werszomjas #277 üzenetére
Sztem nem az embereken fog múlni, hogy ki milyen segítségekkel megy. Az adott szeró beállításai határozzák meg.
-
werszomjas
addikt
Hat igen, jó lenne ha majd a multiban azonos beállításokkal menne mindenki, nem beszélve a törésről, én személy szerint bekapcsolt törésmodellel fogom tolni, valahogy nem szimpatikus, mikor 200al belerongyolok a falba és továbbmegyek
Úgyhogy majd valamilyen közös megegyezést hozni kell a multira, és azzal tolja mindenki
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #275 üzenetére
Persze az alap, hogy segítségek nélkül megyünk multiban, meg singleben is. A manualt kihagytam volna, de ezt látva rákényszerülök.
"Biztos én is behajítom egy párszor a sóderbe a Ferrarit. " Jaja, főleg ha egy kicsit rásegítek.
-
Rolly Dy07
senior tag
Igen mondjuk érdekes ez az esőfüggöny dolog. GRID-ben is ki kellett kapcsolni a füstöt, de nem igazán azért tettem, mert karambolkor ki akartam kerülni a tömeget, hanem mert némelyik kocsi képes volt előttem körökön át füstölni még az egyenesben is és semmit nem láttam. Itt nem valószínű hogy kikapcsolom, mert elöl megyek majd
!
Viccet félre téve. Ha nem megy profin a game, akkor nagyon megfontolom, hogy a HD4850-et lecserélem egy HD5870-re. Csak 1 bibi van vele, olyan 90-100 ezer körül vesztegetik.
De én bízom benne, nem lesz ezzel gond.
Öööö meg nem akarlak elszomorítani, de online csak úgy kellene játszani, ahogy az igazi kocsik mennek. Manual váltó, nincs kipörgés gátló meg ilyenek.
Az adja majd az igazi feelinget.De ne aggódj! Biztos én is behajítom egy párszor a sóderbe a Ferrarit.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
werszomjas #270 üzenetére
Hát tényleg nem egy esőember.
Biztos van 50-es lába!
De tetszik az esős nehézség. Úgy érzem ezt nekem találták ki!
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #272 üzenetére
Hát ez az. Gridben nem vettem rá magam, mert nem éreztem értelmét. Persze tom, hogy nagyobb a feeling, de mégse.
Ó basszus, próbálkoztam már korábban is, de valahogy sehogy sem akart működni. De legalább csak egy féle autó váltását kell elsajátítanom. Talán ez majd segít.Megtanulok én mindent csak fusson a gépen elfogatható graffal. Dirt2 ment maxon szépen. Lehet ki kell majd kapcsolnom az esőfüggönyt. Az élményt elrontja... de ez mármár csalásnak számít multiban, mert akinek ki lesz kapcsolva, az sokkal jobban fog látni...
-
Enton
addikt
válasz
werszomjas #270 üzenetére
Nekem az lessz az első dolgom a kerrier megkezdése után, hogy annyira rágyúrok az esős menetekre. Hogy már utálni fogom.
-
Rototti
senior tag
Wow, ez már inkább hasonlít egy f1-es játékra. Végre valaki normálisan vezet...
Azért az első kör végén féktávon két autót megfogni...Kíváncsi lennék a nehézségi fokra.
Az esős futam brutál. Bajba lesznek azok akik automata váltóval mennek, mert nem tudják felpakolgatni a sebességeket esőben. Lehet nekem is meg kéne majd tanulni váltani!
A graf is odab@sz, de az biztos, hogy azt az esős futamot így nem fogja vinni a gépem, vagy ha igen, kettőt is veszek az F1 2010-ből!!
-
Enton
addikt
válasz
Steady74 #266 üzenetére
Folyamatosan!
De eddig még semmi közeli és jólárasított nem volt.
Eddig úgy fest ha jön a game akkor kölcsönkormány lesz.EVERYBODY:
Egy új videó:
Suzuoka Test Száraz és esős pályán
Vannak kivetnivaló dolgok a játékkal kapcsolatban, de aki nem vérbeli szim-et vár tőle annak nagyon jó játék lesz ez.
Plusz egy playstation-ös értékelés:
-
Enton
addikt
válasz
Steady74 #264 üzenetére
Live nem fizetős. Csak xboy-on kell fizetni a gold meg silver tagságért. Pc-n ilyen nincs.
Max a marketplace van ahol játékokat lehet venni ez meg lényegében egyenlő a steam GoG és hasonló oldalakkal.
A lényeg, jelenleg nem támogatott régió magyarország, így ha ki akarod élvezni a multi előnyeit, akkor lopás/csalás/hazudozás árán regisztrálni kell egy külföldi accountot amivel már simán mennek a multis gamék. -
Steady74
addikt
Sziasztok,
A Live-ról tudtok bővebb infót adni? Mennyire hasonló ez az XBox-os live-hoz? Kell-e itt fizetni? Dirt-nél az hogy mgy ez?
Köszi
-
Steady74
addikt
válasz
dugojancsi #257 üzenetére
"egyszer kereket kell cserélni."
és hányszor kell majd kimenni új orrkúpért? lehet, hogy minden körben
-
Enton
addikt
Egy ING-s preview:
-
Ventur@
senior tag
válasz
BalaNce87 #256 üzenetére
Maxi respect az infóért, hogy a DiRT 2 csak 990 a cdgalaxisban
. Meg is rendeltem, mert ennyit vastagon megér nekem ez a játék, még ha online nem is nyomnám (ahhoz képest h kb. 2 hónappal ezelött még 5-10k között mozgott az ára
).
3.Aragorn: Uhúúúú no igen a GP2
. De szerintem a GP4 sem volt még rossz, bár nekem irgatlmatlanul szaggatott akkoriban
.
Csak 2 gyors kérdés: A szept.24-i megjelenés az USA vagy Global
? No meg talált-e időközben valaki, valami meggyőző videót a törés-szimulációról, vagy csak ennyi van, amit korábban belinkeltek ide, aztán pár nap múlva meglátjuk mit főztek a code-os fiúk
?
-
3.Aragorn
addikt
Végre, egy normálisnak ígérkező F1 játék. Az F1 Gp2 óta nem találkoztam ilyennel. Pedig az volt vagy 10 éve. Remélem ez beváltja a hozzá fűzött reményeket.
-
dugojancsi
tag
az "online nagydíj" fincsinek tűnik
15 perces időmérő, utána 7 körös verseny dinamikus időjárással és egyszer kereket kell cserélni..
milyen meccsek lesznek itt -
BalaNce87
addikt
válasz
werszomjas #255 üzenetére
Cd galaxisba 990 most mind2 játék, aki most törttel tolja gridet annak ez kihagyhatatlan, pláne ha már több 100 órát beleölt.
-
werszomjas
addikt
A dirt2-t és a Grid-et tényleg érdemes megvenni, már most 2000ftért dobálják az ember után, szóval kár szenvedni a virágboltival
A f1-el én is így vagyok, ha tetszik, és rendben van a játék, a fizika, az irányítás, akkor 8000et megér és mehet a multi
-
Rolly Dy07
senior tag
Mondjuk az ára annyira nem vészes, és amilyen F1 fan vagyok, még lehet, hogy azt a 8 gurigát rászánnám, ha tényleg minden rendesen működik majd a virág boltiban is.
Csak azt nem értem, hogy ha nem lesz Mo-on Live, akkor külföldiként kell az eredetivel is felmenni? És akkor lesz jó csak?
-
AMD_ok
őstag
válasz
Rolly Dy07 #247 üzenetére
AlexKnight
-
pcguru1
őstag
válasz
Rolly Dy07 #248 üzenetére
Reméljük lehet,egyébként anno a gridet is nyomtam neten
-
BalaNce87
addikt
válasz
Rolly Dy07 #248 üzenetére
Nagy valószínűséggel a virágboltival is lehet majd multizni ha olyan lesz mint gridbe.
Mondjuk kifejezetten jó ára van szerintem, ha csökkene még 2-3 ezret talán meg is venném, bár nem vagyok nagy forma1 rajongó de játékba egészen más, mint nézni, ami dög unalom. -
pcguru1
őstag
Egyébként a ligát hamachival akarjátok majd csinálni vagy simán,én majd jelentkeznék az egyik red bull-al
-
Unbaised-Ben
senior tag
Bízzunk benne hogy igazatok van
-
AMD_ok
őstag
válasz
Rolly Dy07 #243 üzenetére
ez már egy fokkal jobban hangzik!
nem veled nyomtam pár kört grid-ben?
-
Rolly Dy07
senior tag
Most jut eszembe! Szerintem PC-n tuti hogy annyi lesz az FPS amennyit bír a géped, mert valami olyasmit olvasgattam nem tudom hol és mikor, hogy 3D-ben is játszható lesz megfelelő hardware és software eszközökkel. Márpedig ehhez 120Hz-es képfrissítés kell minimum.
Szóval én bizakodó vagyok!
-
AMD_ok
őstag
válasz
Unbaised-Ben #234 üzenetére
sztem is inkább konzolra lesz ez igaz, mert az monitorok tényleg 60 hz-en mennek...Legalábbis nagyon remélem, hogy inkább az lesz a plafon pc-n fps-ban
-
werszomjas
addikt
válasz
Rolly Dy07 #240 üzenetére
A megjelenés viszont igazi F1 hétvége lesz
Pénteken jön a játék, szombat vasárnap pedig a Szingapúr nagydíj
Nem fogunk unatkozni
-
Enton
addikt
Ilyen klassz helyen tesztelteik a nagyérdeműt:
(#234) Unbaised-Ben:
Szerintem ez a 30fps limit csak a konzoloknál fog megjelenni, Pc-n max ha bepipáltad a vsync-et. De az is ált 60 az LCD-k miatt.
Habár 24 autó meg csak a pc-sben lesz egyszerre a pályán, így meg ki tudja. De őrült nagy bolondság lenne ha a Pc verzió is 30 fps limittel jönne. -
Rototti
senior tag
válasz
Hmmm, próbáltam már Gridben 30 fps-el menni, hát azt simán szaggatásnak éreztem. Autós játékoknál 40-től kezdődik az élvezhető kategória. De reméljük a legjobbakat.
-
bandiie
aktív tag
válasz
omfg, így nem lehet jó köröket futni és ez tapasztalat.
persze tudom, hogy a 24-et már folyamatosnak látja az ember, de az nem ugyanaz. ki lehet próbálni, milyen kört tudsz futni rfactorba 30 fps-en, meg milyet 100 felett. sokkal másabb, nem lehet leírni, tényleg csak kipróbálni.amúgy hol van ez angol nyelven, "hivatalosan" ?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Hát azért ez nem annyira tetszik(30FPS), de majd meglátjuk. Legalább 60 lehetett volna, mert min. ennyi egy LCD frekvenciája. A GRID is nagyon szép 60FPS-el és úgy gondolnám, hogy legalább ennyi képkocka szükséges egy jó autós játéknak. Na de ők a profik ebben, majd meglátjuk mi sül ki belőle.
-
Unbaised-Ben
senior tag
Stephen Hood egy interjúban ezt nyilatkozta az FPS terén:
A játék a Codemasters EGO motorját használja, ami a Dirt 1-2 és a Grid játékok alapjának egy nagyon mélyen módosított, fejlesztett változata. Mindegyik játékunk, ami ezt a motort használta, kapott valami újdonságot. Például a Dirt 3-ban már ugyanaz az időjárás modellezés lesz, ami az F1 2010-ben. Az igazán nagy dolog ezzel a motorral kapcsolatban az volt, hogy a fejlesztés nagyon korai periódusában is képesek voltunk a pályára tenni a kocsikat. Az F1 2010 képkocka frissítése 30 FPS-ben lesz maximálva és nem gondolom, hogy ennél többre szükség lehet. Ami az autóverseny játékok esetében sokkal fontosabb, az a kontrollerek válaszideje, illetve a stabil képkocka szám. A túlságosan szélsőséges ingadozások ártanak a játékélménynek. 24 kocsi fog futni a pályán, megannyi információt kell feldolgozni a starttól egészen a célig. A legtöbb autós játék legfeljebb nyolc opponenssel dolgozik. Forrás f1game.huAz interjú itt megtalálható:[link]
-
bandiie
aktív tag
hallott itt valaki erről a max. 30 fps témáról? nincs valami linketek ezzel kapcsolatban?
-
Rolly Dy07
senior tag
Na ez a demo hiány szerintem nem tesz jó a játéknak. Azt várják biztos, hogy mivel 8 éve nem volt PC-re ilyen játék, úgyis megveszi mindenki. Szerintem meg pont az ellenkezőjét váltja ki. "Nincs demó? Akkor nézzük csak hoppá itt egy virágbolti! Hát úgy látom nem rossz ez(vagy nem tetszik), de pont ezért marad ez a verzió!"
Egy bajom van ezekkel a videókkal, hogy az a szerencsétlen Davidson nem tud egy normális kör menni! Hol itt hagyja el a pályát hol ott. Idegesítő. Igazából se tudott versenyezni, főleg nem vízen! Úgyhogy inkább ne erőltesse, ami nem megy!
Inkább Alonso Vettel emberkéket kéne leültetni kipróbáltatni.
-
Ventur@
senior tag
válasz
dugojancsi #230 üzenetére
bandiie: Elszomorít a hír, hogy nem lesz belőle demo
. Köszöntem az infót!
Rolly: Én gondolkodtam, hogy leszek csapattársad, de őszintén megmondva nem akarlak lealázni csapaton belül
(persze billentyűzettel játszom
). Szóval, ha összefutunk online csak is ellenfél leszek
)
Rototti: Nagyon jó a felvetésed, hogy az autók között lesz-e különbség. Én remélem, hogy ha online nem is jön ez össze (szerintem értelmetlen lenne, hogy valakinek csak a Lotus, Hispania stb autók jutnak és van különbség az autók között, mert soha a büdös életben nem lesz top3, de még top10 sem
), de karrier módban lesz ilyen lehetőség pölö olyan módon, hogy teszem fel kiválasztod a Lotus-t és cél, hogy bejuss a Q2-be, vagy éppen a versenyen legyél a 15 között, ezáltal kapsz teszem fel valamilyen fejlődés pontokat és mehetsz erősebb csapatba. Legalábbis véleményem szerint egy karrier módnak így lenne értelme (lásd TOCA sorozat vagy akár ugye a GRiD)
.
Unbaised-Ben: Videó király és tetszetős
...bár lehet velem van a baj, de már nekem kezd a t*k*m tele lenni a sok esős videóval. Mutassanak megjelenés előtt még olyan videót, hogy milyen a törés-szimuláció. Vízből elég volt
.
Én egyenlőre megvárom majd az itteni véleményeket a játékról, aztán ha odab*szós akkor megvevős
.
-
dugojancsi
tag
miután Schumi visszavonult és a Ferrarihoz szerződött Kimi, én is neki szurkoltam
érdekes, mert a mekiben nem kedveltem, nem is csoda: rivális csapatban volt
jövőre visszatér, állítólag a Renaulthoz, jobban örülnék ha Massa helyére jönne a Ferrariba. Alonso - Kimi páros pikáns lenne -
Ted-Mosby
senior tag
válasz
dugojancsi #210 üzenetére
én viszont mindig Mclarenes voltam, úgyhogy hajrá ...
-
pcguru1
őstag
Sajnálom hogy demót nem adtak ki,pedig jó lett volna
-
Rolly Dy07
senior tag
Ha kérdezik mennyi az idő azt kell mondjam: 10
Ez azt jelenti, hogy mindig annyi az idő ahány nap van hátra a kiadásig.
Tehát holnap mennyi lesz az idő? ......hát 9!!!!
-
Enton
addikt
válasz
Neoteric #223 üzenetére
CSak nézd meg hány autt takar ki a te "vízfüggönyöd", most ha mint a videóban 2. vagy hátrébb vagy akkor nem látszik a te autód.
Ha az általad kitakart autók is huznának vízfüggönyt akkor az ő mögöttük lévő nem látszódna.
SZóval ha mindenki huzná a vizfüggönyt akkor a visszajátszásban 1 auto lenne látható az első. Ha nem te vagy az akkor meg szívás?A videót meg tényleg benéztem.
-
Neoteric
addikt
Tetszik a játék nagyon, viszont nem értem, hogy a visszajátszásnál mért csak a saját autód húzza az esőfüggönyt, mikor élő játékba az összes többi autó is húzza?
De hát ez legyen a legnagyobb baj vele.. -
Rototti
senior tag
válasz
werszomjas #218 üzenetére
Sztem komplett bajnokságokat nem lehet futni, csak futamokat. A pontszámítást sztem magunknak meg tudjuk oldani.
Más: Látom, gyűlik a Grid-es jónép.
RollyDy: Kit nem szeretsz az F1-ben?? Én azzal leszek!!
Viccet félretéve, nincs kedvenc csapat most, szal nem tom mi lesz. Gondolom meki, red bull közül valamelyik.
Én mekis voltam, amióta az eszemet tudom, de Hami érkezése bezavart, mentem Kimi után, most meg csak nézem a futamokat.Am autók között lesznek különbségek?? Vagy Lotussal is el lehet verni a multis mezőnyt?
-
Enton
addikt
válasz
werszomjas #218 üzenetére
-
werszomjas
addikt
Ejjde várom már ezt a játékot.
Ez az online bajnokság amúgy hogy megy?
Egész szezont végig lehet tolni adott fix ember?
Mindig mindenki ugyan azzal a kocsival/csapattal?Vagy csak futamokat lehet futni online?
-
válasz
Rolly Dy07 #215 üzenetére
Csak logikusan, milyen ilyen jellegű beállítások szoktak lenni ilyen játékokban? Kipörgés/blokkolásgátló, kanyarsegéd, féksegéd, menetstabilizátor..kb..
Namost ezek közül melyik kikapcsolása változtat azon a tényen, hogy lazán 2-300-al végigszántott a füvön? Egyik se.. Azt meg nehezen tudom elképzelni, hogy olyan beállítások lesznek, hogy valaki majd így végigmegy, a másiknak meg ugyanettől széthullik a vas, vagy kipörögAztán ne legyen igazam..
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
dugojancsi #213 üzenetére
Beza, majd megosztjuk egymás tapasztalatait.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Barthezz2 #214 üzenetére
Azért ne tévesszen meg senkit ez a sikán levágás füvön. Biztos nem volt pro sim-re állítva. Még jó hogy nem mivel a tesója meg egy riporter mit kezdtek volna ellene. Nem az volt a cél, hogy Lewis elhúzzon a picsába, sim beállításokkal a többiek az első kanyart nem tudták volna bevenni. Szerintem, szerintem!
-
dugojancsi
tag
válasz
Unbaised-Ben #212 üzenetére
a játékban tűzpiros, de lesz még élőben is
jó kis videók ezek, remélem azért Rumblepad 2-vel is jól vezethető lesz a FerrariRolly, először én is csak virágboltival fogok gyakorolni, aztán ha jönnek a jobb idők, jöhet az online bajnokság
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
A való életben tűzpiros a lacetti-d? Vagy játékban?
BTW lessétek meg: F1 2010 night race(Abu Dhabi és Singapore pálya)
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Semmi nem dőlt még el!!
Én is mióta az eszemet tudom.
-
dugojancsi
tag
válasz
Rolly Dy07 #209 üzenetére
én is Ferraris vagyok mióta az eszemet tudom, ezért is tűzpiros a Lacettim
leszek második számú versenyző -
Ventur@
senior tag
válasz
werszomjas #206 üzenetére
Na ezeket eltaláltad
. Az elöző sorozat az bizony nem nyert
. A gumidefektes tetszik. Hamilton-os is elmegy, a 3. viszont nekem valahogy nem tetszik. Bár remélem több fokozatú ütközési-rendszer lesz benne (nehézségi fokozathoz mérten állítható pölö
).
Más:
Lehet páran feltették a kérdést, de most ebből akkor lesz demo vagy nem lesz. Ha igen csak konzolra vagy pc-re is?
Előre is köszöntem a választ bárkitől
!
Rolly te itt is itt vagy
? Na akkor online én nem jáccosodom veled mer mindíg csalol és nem hagyol másokat is nyerni. Te kis robot
!
-
Redbreast
csendes tag
válasz
werszomjas #200 üzenetére
Ez a Codemastersnek az F1 törése? Biztos??
Lehet én nézek be valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest