- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fagy53
nagyúr
válasz
szab.tam #3391 üzenetére
"vga felől winreinstall sokszor a platformváltáskor kell. azaz ott sem mindig, de előfordulhat. pláne ha nem lett lepucolva az előző." - ez sem feltétlenül igaz, nekem sokáig fenn volt AMD/NV driver mert váltogattam sűrűn a kártyákat és soha semmi problémám nem volt akárcsak a több nyomtató driverrel..
-
Motion_Blur
félisten
válasz
szab.tam #3361 üzenetére
win7 x64
1680x1050
utlra + 8xmsaafeladatkezelő 3,85GHz-en
-
Zoo123
senior tag
válasz
szab.tam #3352 üzenetére
"én még a car setup-ot nem nagyon vágom, nem másztam bele. de a garázsban ha az alapbeállításból a csuszkát elhúzom jobbra, akkor spa 1. gyors szakaszában a végsebesség 324@348 km/h"
Válaszd a Quick Setup jobb szélső opciót az a leggyorsabb, majd a setupot "mász bele a monitorba" és ott van a setup menüben a drive limiter sebesség fokozatok és a 7. fokozat végsebességét állítsd feljebb a default 348 Km/h ról, de csak óvatosan mert ha túl magas értékre állítod, akkor nem fog jól gyorsulni 7.-ben!
Egyébbként nagyon jó az avatarod, igazán Kick-Ass!
Kedvenc filmem, Hit-Girl nagyon kemény! -
Zoo123
senior tag
válasz
szab.tam #3348 üzenetére
"én még felvettem a tv-ből a pályabejárót, és az 1:41-es videón több kanyart is magasabb fokozatban vesz be a játékos, mint az életben kéne.
ez a játék hibája..."Igen, a TimeTrial-ban (továbbiakban TT) picivel, 2-5 másodperccel jobb időket lehet elérni, mert az autó tapadása maximális, ezért nagyobb a kanyarsebesség.
Menjél GP, practice módban, úgy mindjárt más a helyzet, ugyanaz a kanyar ami TT-ben 200 Km/h fölött simán beveszel GP-ben már 170-180 fölött kezd kisodródni az autó.
Az már reálisabb, csak akkor meg nem fogsz olyan hűdejó sziper-szuper időket futni, amivel aztán lehet dicsekedni.Én SPA-n TT-ben 1:46.061-ig jutottam, de GP-ben jó 3 másodperccel lassabb vagyok.
Joe007 meg a szemem láttára ment 1:44-et a kis mocsok! -
DigitXT
félisten
válasz
szab.tam #3342 üzenetére
Itt van néhány idő, egészen 1:44-ig.
Grat az új avatarhoz.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
szab.tam #3284 üzenetére
Ja azért nem csak "ráncát" varták föl!
Pontosabb optika, ferde fogazású fogaskerekek(kb. negyed olyan hangos a G25-nél) pontosabbak, ledsort kihasználom a játékban(ez alapján is váltok), masszívabb H váltó(de nincs szekvenciális bot), pedálok állíthatók jobbra balra(spec a kuplungot kapásból balra kellett tolnom, mert a 43-as cipőm mindig beleakadt fékezéskor), több gomb azért nem árt a kormányon.
Tavaly karácsonyra rendeltem 69k volt!
Utoljára márciusban vesztegették 65-ért. Aki nem vett így járt!
Ja és nyűhetetlen!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
szab.tam #3277 üzenetére
Érdekes, nálam semmilyen microlagg nincsen (bezzeg WRC 2010-ben...), és egyenletesen használja mind a 4 magot a játék + soha nem volt problémám a full screen-el se. W7 Ultimate x64
dx11 alatt a vaku bugokon kívül mást nem tapasztaltam, talán -5-6 fps-t..
ja meg kb. fele annyit tölt a játék -
Motion_Blur
félisten
válasz
szab.tam #3275 üzenetére
Sokáig MOMO-m volt, az volt az álmom amikor megjelent. Nagyon jó fogása van, de ezzel vége is az előnyöknek... sajnos szinte mindegyik potihibás egy idő után. Nekem 1,5 év után lett az és sajnos nem is vettem észre rögtön, hogy kicsit befog a fék.. úgy szóltak multiban, akik jöttek mögöttem, hogy padlógázos szakaszokon néha felvillan a féklámpa... 2x is megcsináltam, de fél évnél többet nem bírt ki. Ennél is nagyobb gond volt, hogy lehetetlen volt vele határon autózni. Ha gyors ellenkormányzás kellett, 'úgymaradt' a kormány, nem állt vissza középállásba. A G25 teljesen más kategória, egyelőre azt érzem hogy elnyűhetetlen, pedig kapja az ívet rendesen.. amúgy én is akkor vettem, amikor 30k volt újonnan
-
fagy53
nagyúr
válasz
szab.tam #3270 üzenetére
Veszélyes, a valóságban egy éles helyzetben a kuplungot nyomod tövig a fék helyett és lehet, hogy korrigálni már késő...
Tudom, hogy versenyzésnél a fék gáz együttes nyomása hasznos lehet, de ezt Walter Röhl e tecnika atyja úgy oldotta meg, hogy a 46-os jobb lábát használta a két pedálon egyszerre, a balt csak ritkán. -
"Infinity"
aktív tag
válasz
szab.tam #3206 üzenetére
Azon a pályán nincs gond. Ott megy rendesen. De mondjuk Valenciában 290 a csőgáz az egyenesekbe, a force india meg torro rosso és hasonló szarok meg simán elmennek mellettem. Legend fokozaton megyek. Ezek szerint tudna a red bull is olyat menni, ha már az alsó kategória tud, ennek ellenére a Lotus-al jobb időt futok azokban a szektorokban, ahol több egyenes van.
Nem piszkáltam el semmit. Minden úgy van hagyva, ahogy a gép beállítja, csak a quick setup-nál rakom jobbról a másodikba a pipát. -
DigitXT
félisten
válasz
szab.tam #3178 üzenetére
vett inkább 1 laptop-ot, és 2 konzolt
Jah, csak amikor majd a konzol kb. 30 FPS-t köhög ki magából,
miközben a grafika csúnyább (és nem fogsz tudni rajta segíteni),
akkor fogod a fejed a falba verni.Csodák azért nincsenek: egy
csúcsgépről sok éves konzolra váltani nem hinném, hogy jó ötlet.
(Majd ha jön új konzolgeneráció, egy darabig megint "ütős" lesz.) -
fagy53
nagyúr
válasz
szab.tam #3178 üzenetére
Nekem a prociterhelés ugyanúgy oszlik el a négy magon, mint a DiRT2-nél és nincs egyik mag sem 100%-on. Most próbálom csak az egészet, vissza kell majd adnom, de nem akad sehol. Takarékon használom, 2.3GHz a proci, a VGA 600MHz, 1680x1050, minden a maximumon és 37 FPS TT-ben.
Engem most csak a gépigény, megjelenítés és a vezethetőség érdekel. Kellemesen csalódtam, nem lett olyan rossz mint azt páran írták, pontosan hozza a DiRT1-2 formáját, azaz magában hordozza az arcade és sim. kettősségét, remekül lehet szórakozni vele, biztosan meg fogom venni!
Mindezt azért írtam, mert többször érdeklődtem már itt és Te is szóltál hozzá már ebben a témában. -
Enton
addikt
válasz
szab.tam #3126 üzenetére
Szerintem teljesen egyértelmű:
Xp alatt DX9 mindenképpen, szinte kártyafügettlen , kisebbel nem megy nagyobbal nem foglalkozik.
Vista/Win7: DX11
Videókártyának megfelelő rétegben futatva.
Ha Dx9-es a kártya Dx9-ben,
Ha Dx10-es a kártya Dx10-ben,
Ha Dx10.1-es a kártya Dx10.1-ben,
Ha Dx11-es a kártya Dx11-ben.
Innenstől már csak a Hardversettings.xml-ben lehet játszani az adott Dx level-el.
Menüből mindig a legjobbat kapod alapból, amit a kártya tud.Az F1-nél viszont a Patch-ig le van gyárilag korlátozva a futási szint Dx9-re, hogy a bug-os Dx11-el ne legyenek bajok.
De attól még benne van és használható, csak vacak sok gépen. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
szab.tam #3075 üzenetére
Mindenki azt hisz amit akar. GTR2-tem amíg meg nem untam. Nincs akkora feelingje. Setupolod a kocsit hónapokig aztán 100%-os verseny felénél megkotlik a motor! Hát olyat nem kérek többé köszönöm. Valóságos, ha nem figyeltem volna oda a gépre, de azt hiszem ez 1 kicsit túlzás volt. Poénnak jók a GTR2-ben az ilyenek. Ja és G27-tel nem olyan rossz H váltóval menni, de úgy meg nem megy vele sok ember. Szóval azt se mondhatnám, hogy szar a kormány vazz.!
Ja és be nem mesélje már nekem valaki, hogy esőben úgy csúszik az autó, mint a jegen! Mert a GTR2-ben, mint a taknyon! Zéró tapadás! Effektek sokkal jobbak amit fel tudok hozni pozitivumként! rFactorban úgy lehet átmenni a sóderen, mint az aszfalton. Viccnek is rossz!
Én magasról le..om az rFactort én nem írkálok a topicjába, akinek meg ez nem tetszik az meg legyen oly szíves ne írkáljon ide negatív véleményeket!!!
Köszönöm a témát lezártam, no comment!
-
Levin01
őstag
válasz
szab.tam #3065 üzenetére
Win7 Ultimate 64bit
Kicsit cáfolnám, hogy 4magos proci függvénye, hogy verseny közben is szépen fusson.
3870-essel az időmérőben tökéletesen futott, verseny közben érezhető volt, hogy kevesebb fps-el megy a game, nem volt szép folyamatos.
Mióta 5850-es van már verseny közben is tökéletes, tehát ezek szerint az volt kevés, nem pedig a 2magos proci. -
válasz
szab.tam #1630 üzenetére
Ez igaz, valszeg azert ilyen, mert csak a nativ magokat tudja dolgoztatni, a ht-t nem.
Jol nyomod! Azt csak ugy tudod, hogy a mar korabban beillesztett linket masolod ki es be az uj helyre, a feltolteseknel nem tudod eloszedni.
(#1631) Karajev7 Aztak*rva.
Ez mar nem is ugralas hanem nagyfrekvencias rezges.
Barthezz2
-
-
AMD_ok
őstag
válasz
szab.tam #1549 üzenetére
Igen, az első rész biztos (azaz, amikor csak a cockpit módot írod át, akkor csak azt változtatja meg. Onnan tudom, hogy én csak azt babráltam, a másikkal nem is foglalkoztam
). Ja, és minden kocsi könyvtárában át kell írni a file-t, mert amelyikben nem írod át,abban nem is lesz változás
-
AMD_ok
őstag
válasz
szab.tam #1539 üzenetére
ez ok, de ennyire nem vagyok szar. A kör 80-90 %-ban padlógázzal megyek. Talán segítséggel megy a csávó? (csak mert írja a körrekordot a gép,amit M. Schumacher tart 1.24.175-el - talán - a csávó meg 1.17 valamennyit ment, én meg 1.25.7valamennyit.) Akkor ez most hogy is van? -
BalaNce87
addikt
válasz
szab.tam #1522 üzenetére
Ez oké, de mi az hogy hirtelen követeli a 4 magot, de előtte egyik játéknak se kellett, mint egy falat kenyér. Használja ki is a 4 magot ez rendben is van, de azért kicsit a k... anyjukat hogy 2 magoson már nem hajlandó tökéletesn futni, mert hát mire nem elég egy jó kis 2 magos? Én se vitatkozni szeretnék, de ezen látszik hogy elszúrtak valamit.
Azért meg nem fogok/akarok 4 magosat venni hogy támogassam ezzel őket, hogy áhh inkább vegyenek 4 magosat, minthogy patchet adjunk ki. -
BalaNce87
addikt
válasz
szab.tam #1515 üzenetére
Nem 4 mag kell hozzá, vagyis úgy írták meg hogy az kelljen hozzá, az esőn kívül sajnos én nem látok különbséget a többi ego motoros játékhoz képest.
A dirt 2007-es, akkoriban jött ki a 8800 GT, bátyjám havrjának valami 7800 volt akkor és azon is ment, és hát jóval jobban futott, mint ez most. Az igaz hogy gépigényes volt akkor, mivel azzal jött az ego motor, nah de azóta volt idejük javítani rajta, lásd grid és dirt2, azok is kihasználják a 4 magot, de egy 2-esen is lazán elfutottak tökéletesen, így ebből egyértelmű hogy ők hibáztak. -
válasz
szab.tam #1515 üzenetére
(ja, és ezt talán Rudinak is el kéne mesélnetek adalékként az idióta hétvégi "csúcskonfig" gépajánlójához...)
Én ott azon az oldalon álltam, hogy ha "ésszel építés" a fő cél, akkor bizony elég egy jobb 2 magos. Itt sem hiszem, hogy a procikat kellene hibáztatni azért, hogy mindenhol mindenkinek oké, csak 1-2 hely van, ahol akad, hanem inkább a játék optimalizálatlansága lehet a fő okozó
-
AMD_ok
őstag
válasz
szab.tam #1391 üzenetére
sztem a vsync-et kapcsold ki első körben (én be se szoktam kapcsolni), aztán a dx11-et visszaírhatod nyugodtan, ha ablakos módban megy, akkor bal alt+enter. Nézd meg a konfigom, 35 fps körül "hasít" úgy, hogy minden fullon, ultra beállítás, full hd-ben, és semmi niccs húzva!!!és mégsincs ez a lag benne egyáltalán,mint neked. (ja, és én vírusírtót, stb, semmit nem lövök ki,minden megy alatta,ami szokott)
Ja, és mindenkinek: a tapasztalatom az, hogy még véletlenül se abban a körben kell kiállni kereket cserélni,mint amit a gép javasol, mert akkor jönnek a legtöbben, és ott állhatsz a boxban akár 20-30 mp-et is. Én később jövök 1-2 körrel, és akkor tiszta a box utca, nem tart fel senki!
-
AMD_ok
őstag
válasz
szab.tam #834 üzenetére
nálam ultrán van, épp most próbáltam,az előbb írtam le feljebb pár hsz-al, hogy az fps így is rendben van.A microlag nálad pontosan mit takar? Mert én nem vettem észre semmit, sőt a G25 teljesen inputlag mentes, nem úgy, mint a boxos kontroller.
proevofan: én is délután hoztam haza....
-
DigitXT
félisten
válasz
szab.tam #688 üzenetére
A GTR2-ben "gyárilag" a 2003-as és a 2004-es verziója van:
mindkettőben megvan a buszmegálló, csak az utóbbiban a
bal-jobb nyitás durvább, ráadásul előtte egy jobbos íven kell
fékezni. Szerintem nehéz féktáv, és könnyű elkapkodni...
Ez a verzió kicsit fura, de nem néz ki nehezebbnek. Amúgy
a grafika tetszetős, ha a fizika vállalható, akkor jöhet. De ha
GRID vagy Shift színvonalú, az nem olyan hűde-fasza, sőt... -
fagy53
nagyúr
válasz
szab.tam #648 üzenetére
Köszönöm a reagálást, ami főként azért értékes számomra mert szimulátoros múlttal rendelkező írta.
Én minden autós játékban kikapcsolok minden segítséget és az általad tapasztaltakat csak megerősíteni tudom, ezért nem vettem meg pl a GRiD-et.
Ezt viszont sajnálnám, mert nincs F1 a gyűjteményemben és a trailer-ek alapján tetszik a grafikája és csak a játékmenet, fizika ami kérdőjeles még. A mod-oknak nem vagyok a híve bár próbáltam az rFactor F1-et én is, de szeretnék egy teljes értékű csak az F1-ről szóló mai grafikával rendelkező játékot.
A hsz-od fénypont az alagút végén, köszönöm!BalaNce87: a GRiD sokszor lehetetlen kanyarsebességeket enged meg és nem szeretem mert ugyanennyiszer csal is.
Persze tud valóságos autóként is viselkedni, de keveredik nem realisztikus elemekkel, ezért nem vettem meg. A SHIFT egy fokkal jobb, de hasonlít a GRiD-re sok szempontból.
-
BalaNce87
addikt
válasz
szab.tam #648 üzenetére
Hát pont az a durva hogy a segítségek kikapcsolásával, pont gyengébb mint a grid, ha a grid árkád akkor ez is az véleményem szerint. Én nálam az nfs a real árkád a grid meg közelébe sincs annak, így mindenkép a kettő közé sorolnám be. De ha már szóba került a shift az pl sokkal szimulátorosabb, mint a grid.
ki kell kapcsolni a segítségeket. ennyi... akkor fékezni kell a kanyar előtt, és kicsúszik az ember, stb...
Ez Gridbe is teljesen így van, tényleg nem vitatkozni akarok de ez biztos így van, mivel próbáltam. Kicsit fura hogy neki megyek a falnak de inkább lepattanok róla minthogy megzúzodna a kocsi bármelyik része. Igazából nekem is tetszik a játék, de semmivel sem szimulátorosabb illetve nem is sokkal nehezebb, mint a grid.
-
heihachi
addikt
válasz
szab.tam #648 üzenetére
Hát igen, sokkal "sim-ebb", mint a grid, de sokkal kevésbé sim, mint egy igazi sim
Az első versenyt minden segítséget offolva toltam professionalon, voltam 4.-ik is a kerékcseréig
Aztán lettem 13. Egész jó verseny volt, de a Forma 1-re nem hasonlított. Rengeteget lehet előzni, olyan helyeken, hogy elképesztő. Mondjuk még van egy nehézségi szint.
Csak ne lenne ilyen elképesztő szar a kormány kezelése. Sehogy nem tudom beállítani, hogy pontos legyen, ne késsen, de ne legyen túl érzékeny se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Telefon szervízhez szükséges szerszámok
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest