- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepi79
tag
válasz
Sanya595 #2062 üzenetére
Gondolom azon keresztül hanggal beszélnek, de az nekem sajna felejtős. Általában este 10 után tudok játszani, amikor a család már alszik, tőlem kb. 2 m-re. Asszony nem örülne, ha ott beszélgetnék. Nem tudtok valami felhasználóbarát chat felületről, akár a játékban, akár a live-ban?
(#2063) Steady74
.i..
-
Pepi79
tag
Köszi srácok a ma esti csapatást! Remélem (nagyon) nem tettem keresztbe senkinek.
Az első versenyt nagyon bemákoltam, hogy Monza lett, eddig szinte csak azon pályán mentem. A második pályán már látszott a helyismeret hiánya. -
Pepi79
tag
A boxutcában mindig átveszi a gép az irányítást? Én nézegettem az idevonatkozó beállításokat, de változást nem vettem észre. Vagy csak én szúrtam el valamit?
-
-
Pepi79
tag
válasz
Motion_Blur #1337 üzenetére
Ja igen, nekem is 8x...
Egyébként a 30-35 fps-sel önmagában nincs is baj szerintem. Nekem legalább is nem tűnik darabosnak. Viszont gurultam pár kört Monacoban, na ott már néha 20 körülire is leesett. Az már azért problémás volt.
De még nem igazán nézegettem, hogy mivel lehetne sebességet nyerni, egyenlőre jó így.
-
Pepi79
tag
válasz
Unbaised-Ben #622 üzenetére
Nem tudom Motaba kollégának milyen példánya van, de jelzem, hogy már ma is meg lehetett venni az eredetit PC-re.
(#581) Steady74
Egyébként valóban nem egy RFactor az autók fizikája, de szokható.
Komolyabb gondom vele, hogy valamiért nálam nincs ffb egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest