Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
pityaa23
üzenetére
hát az szép, ha már itt is tele leszünk idiótákkal. gyűjteni kell ezeket a neveket valahová, és ha megjelennek, kib@szni őket.
GRID-ben több olyan versenyem is volt a Nürburgringen pl, hogy a 2 körösre kiírt verseny nekem, aki a 2. voltam az első kör felénél véget ért, mert a cheater köcsög addigra 2x körbeért... -
fagy53
nagyúr
válasz
pityaa23
üzenetére
Elvileg az adatzónához nem érhet semmi forgás közben, elvileg, mert egy meghibásodott olvasó tud gondokat okozni. A legtöbb mechanikai sérülést az ember okozza a lemezen..
Nekem két optikai meghajtóm van, ez egyik kikapcsolható és ebben tartom az aktuális játék lemezt, így sokkal kevesebbet kell ki-bepakolnom.Más: látom a topikot olvasva, hoigy sok tapasztalat gyűlt már össze a játékkal kapcsolatban és így outsiderként képet alkottam már róla, már csak az érdekelne, hogy végül is szerintetek mennyit ér meg forintban? Tudja a választ az is aki megvette és az is aki nem
, kíváncsi lennék rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Futás, futópályák
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Lenovo LOQ 15IRH8 i5-12450H RTX 4050 6GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 144 Hz 100%-os akksi
- Új csak kibontott technics az100 prémium fülhallgató
- Lenovo Yoga Slim 7 14IMH9 Intel Core Ultra 7 155H 32 GB RAM 1 TB SSD OLED AI Boost
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(csúszkások előnyben)