- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GuruZone #4094 üzenetére
Ejj, jó vicc..
Még egy olyan játéknál, ahol teszem azt plusz pályák/emberek/fegyverek/autók jönnek DLC-ben, az oké, de ne röhögtessenek már ki, hogy egy fix pályaleosztású, fix autóparkkal rendelkező játékot úgy akarnak kiadni, hogy fele pálya és autó hiányzik, vedd meg külön. Az év idiótasága díjra első rangú pályázat..Ja és persze vedd meg majd úgy is full áron az dobozos játékot, ami tele lesz buggal, vedd meg mellé az összes kiegészítőt(ami amúgy nem kieg lenne, hanem gyakorlatilag azzal kapnál egy kész játékot) mégegyszer annyiért..
Ó hát persze
-
manutdzoli
senior tag
Figyeljetek már,hogy kell ps3-on online játékosokat keresni?Itt ülök már vagy fél órája előtte,és egy játékos se jött még
Vagy ennyire nem játszanak vele?
-
GuruZone
őstag
fel ne húzzátok magatokat: [link]
-
drevin_71
tag
na asszem befejeztem, a köv. patch-ig vagy az oprendszer újratelepítéséig...
-
Zoo123
senior tag
válasz
Neoteric #4083 üzenetére
És ott a pont, utólag végiggondolva csak így lehetett!
Bár én úgy emlékszem hogy Short Race Weekend-et választottam (mindig azt szoktam), de csak így történhetett, ez rá a logikus magyarázat:
Szabadedzés megnyer, akkor garázs menüben a -amikor ül az autóban és lehet setupolni a kocsit akkor jobbra fönn a falon lévő menü- "Qualificationt" választottam, azt is megnyertem majd race, de nem mutatta hogy lenne Q1, Q2, Q3, na mindegy.Azért 17.-ik helyről 8.-ra behoztam a Lotust, a kerékcsere alatt előztek le 10-en, de hát ilyen a showbiznis.
drevin_71:
Töltsd le a patchet 23 MegaByte és telepítsed offline, úgy se jó -
drevin_71
tag
így nem lesz ,nagy kergelőcskézés lehet h marad a Grid?
-
drevin_71
tag
nekem az a bajom h nem tudom föltenni a patch-t , végig tölt kiírja mentsem a játékot majd indítsam el újra .mentek majd kilépek és ekkor feljön egy ablak ,hogy a telepítés nem volt sikeres live mappában nem tudta fölülírni valamelyik fájlt...
tud valaki segíteni mit tudnék tenni ellene ???
korábban felment már a patch ,de kifagyott töltés közben pl. egy verseny után .
most újratelepítettem és megy is offline ,de nem tudok fölmenni online-ra mivel nem tettem fel a javítást ....
22 -es csapdájaha a LIVE -ot leinstallálom ,majd újra fölteszem az eddigi beállítasaimmal mi fog történni ?
a profil vesztése nem hat meg csak a kódom ne vesszen el.kezdek berágni ...
-
tihuli
csendes tag
ProEvoFan köszönöm a gyors választ.
akkor ez igy nagyon gáz.
Valaki tud megoldást laggolás ellen?
A helyzet az hogy a pöccsel még net nélkül is szaggat. pöcs nélkül simán fut pocsolyákkal együtt is. -
tihuli
csendes tag
Hali mindenki.
1.1 path nélkül megy a multi valakinél?
Úgy emlékszem korábban irta valaki hogy nincs.
Nálam a 'pöccsel' játszhatatlanul laggol. -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4077 üzenetére
Coll off- ban van szélárnyék? Azt vettem észre mintha pár helyen, nem tudom milyen körülmények között nem működne :S
-
D@ni88
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4077 üzenetére
Én pl szívesen mennék online játszani, ki is adnék 7000ft-ot érte, csak az a baj hogy évente jelenik meg új rész, így egy év után dobható.
GRID-del meg azért jó sokáig játszottam, és játszanék most is ha nem szakdogát írnék -
Rolly Dy07
senior tag
Elmondanám, hogy vannak szándékos balfékek! Vagy csak én futok velük össze? Szánalmas kis köcsögök, akik nem bírják, ha megelőzik őket. Amikor hátulról belém bombáznak, azt meg ne is említsem.
Persze vannak normálisak is. Ha nem normális a társaság és én vagyok a szeró, akkor coll off és el vannak intézve az ilyen esetek.
-
Steady74
addikt
válasz
Rototti #4073 üzenetére
a gép a hálószobánkban van, a párom 2 méterre alszik. Amikor 7ből kell 2be visszapakolni pl, neki zavaró. Elég fémesen kattog a lepkeváltó, ez zavarja játszani meg csak este tudok, ha lefeküdt a család. Így marad az automata, sajna.
Meg az enviroment-et 0-ra kellett venni az ffb beállításoknál, mert nem tudom miért, de annyira csattogott akár 10%-on is a kormány,ha rámentem a kerékvetőkre hogy az valami elképesztő.
Jobban szeretem amúgy a 10 vagy 20%-os futamokat, de a srác, aki indította a szerót most ilyet tett be.
köszi az elismerést, de nagyon látszik a 2 hét kihagyás, spa első kör nagggyon gatya lett -
Rototti
senior tag
válasz
Steady74 #4065 üzenetére
Az automata váltó nem kicsit szánalmas
. Egyszerűen nem vált vissza, ez hatalmas hátrány. Gridben pl ekkora kül. nem volt a két típus között, ha volt egyáltalán.
Ennyire hangos a g27 váltója? force ex-el nagyon puhán lehet váltani. Végre vmi amiben jobb, mint a nagy testvér...
Am jól mentél, én a 3 körös versenyeket nem csipázom szim-el pláne. Kár, hogy nem tudok felvenni, tegnap olyan 20%-os futamot nyomtam, hogy még én is meglepődtem.
szerk: lol, 2. monza vid: látom mindenki ismeri a pályát...
-
-
Steady74
addikt
ez így van. Heti 1-2 alkalommal van lehetőségem játszani, van már egy pár külföldi "barát" a live-on, aki ha belépek azonnal játszani hív. Szerencsére egyre több a magyar is, szóval élvezetes meccsek vannak.
A második monzai futamot nem töltötte fel rendesen a yt valamiért, most itt a link rendesen:
-
-
Steady74
addikt
Tegnap esti multis versenyekből párat lekameráztam, íme:
Szimulációk bekapcsolva 3 körös versenyek voltak. Nálam minden segítség kikapcs, autómata váltó be, mivel nem tolerálják itthon a kattogást
éjjel.
-
Rototti
senior tag
WinXP :
C:\Documents and Settings\%username%\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
C:\Documents and Settings\%username%\Dokumentumok\My Games\FormulaOneWin7 :
C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\XLive
C:\Users\%username%\Documents\My Games\FormulaOne
forrás: szab.tam -
Sanya595
senior tag
válasz
Davzone #4061 üzenetére
Nem értem,hogy nálatok,hogy van ez,de Én ezért választok olyan riválist,amelyik csapatott akarom.
Onnantól csak rajtad múlik.Pl maradni akartál az rb-nél,akkor ha van a felajánlotak közt rb-s,mindegy hogy melyikük a végén tiéd az ülés.
Én csak igy tudtam elérni,hogy ne keljen váltanom. -
Davzone
senior tag
Hello mindenki!
Most fejeztem be a 3. évadomat,megnyertem a vb-t, konstruktőrit is red bullal,viszont nem tudok továbbmenni next seasonre.
Azt irja kell szerződés ,ami oké eddig mindig váltottam csapatot.
De most nem akarok,viszont redbullnál nincs szerződés.
Konkrétan a legjobb csapat aki adott az a wiliams,asszem 7. vagy 8.ak lettek :s
Nemértem... Ha megnyerem a vb címet akk mérnem kellek a csapatnak?
Most végig kell szendvednem a 4. évadomat a wiliamsel?
Ez így elég gáz -
kpal
nagyúr
A mentéseket hol találom és ha jól tudom kell hozzá valami win live mappa is ?
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #4057 üzenetére
nagyon köszi, holnap kipróbálom, egyébként én is azt a setupot használom
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Metal213 #4054 üzenetére
Köszi
én is úgy gondolom, hogy 3-4 tizedet lehetne még lehozni, az első mérési pont utáni bal kanyart pl engedi a gép szinte teljesen levágni. az több mint 1 tized. utolsó kanyart is elspóroltam az még 1 tized. ja és ez első repülőkör volt, szal a 'gép indított' = következő körben az egyenes végén már láttam a teljes autót a vissza pillantóban távolodni, az megint kb. 1 tized.
majd ha nagyon ráérek összehozom
-
Motion_Blur
félisten
Sakhir - Bahrain (Dry)
Aerodynamics
Front Wing Angle: 3
Rear Wing Angle: 1Braking
Balance: F 48% - R 52%
Pressure: High
Brake Size: SmallBalance
Ballast Distribution: F 80% - R 20%
Front Anti-roll Bar: 2
Rear Anti-roll Bar: 7Suspension
Front Ride Height: 1
Rear Ride Height: 1
Front Spring Stiffness: 5
Rear Spring Stiffness: 6Gearbox
Gear 1: 124 kph / 77 mph
Gear 2: 152 kph / 94 mph
Gear 3: 182 kph / 113 mph
Gear 4: 213 kph / 132 mph
Gear 5: 246 kph / 153 mph
Gear 6: 280 kph / 174 mph
Gear 7: 318 kph / 198 mphEngine
Throttle map: Fast
Fuel: N/AAlignment
Camber front: -1.20
Camber rear: -3.00
Toe front: 0.09
Toe rear: 0.35Ez a setup már linkelve lett ide is nem olyan rég, de így szerintem jobban visszakereshető azért másoltam be.
"van a pályán kb 4 kanyar,amit hasonló technikával veszel be. Ez a motorfék miatt van?"
jaja, ha 2-ban hagyom egyszerűen túlcsúszik és nagyon leesik a fordulat is, mindenképpen tedd vissza 1-be sokkal fordulékonyabb lesz az autó
"Ja, és mivel veszed fel ezeket a vidiket? Fraps, vagy valami más?"
Igen, Frpas-el és Sony Vegas-al vagdalkozom
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #4053 üzenetére
Thx
vettem az "adást", még leváltod pl az 1. kanyarban 1-be is, és rögtön vissza 2. én azt 2.-ban veszem simán, és még van a pályán kb 4 kanyar,amit hasonló technikával veszel be. Ez a motorfék miatt van? A féktávjaim alapvetően elég jók, néhol veszek picit hosszabb féktávot,mint te, de a seb. fokozatok ugyanazok a kanyarokban, mint neked, kivéve ezeket a + le- és rögtön felváltásokat
még a setup érdekelne, mert lehet, ott is van valami plusz nálad, hogy jobban vegye a kanyarokat
Ja, és mivel veszed fel ezeket a vidiket? Fraps, vagy valami más?Tudom,túl sokat kérdeztem, bocsi
-
Metal213
tag
válasz
Motion_Blur #4053 üzenetére
wow wazze, grat... de ebben is maradt még vagy 3 tized
egy testet én is csinálnék a setupoddal, mert nekem csak 1:49:6 jött eddig össze...
-
Motion_Blur
félisten
-
Zoo123
senior tag
válasz
Barthezz2 #4048 üzenetére
"Igen, ezt tudom, de ne menjenek már másodpercekkel jobb időket versenyen, mint amiket bead nekik időmérőn...Amúgy 1.10 -1.11 körüli időket megyek, és elvileg ők is. Nade én versenyen nem tudok pole időket futni, ők meg első körben lazán lenyomnak"
Az semmi, tudok jobbat!
Majd a kvalifikációt...
Akkor melyik rajtpozícióból is indulok, na melyikből?
Nemem, az 1-es ről, a 17-esről!
17-es baz...g, 17-es! Miért nem mindjárt az utolsó helyről!
Hiszen Lotussal nem indulhatok a Pole pozícióból, csak hogy érezzem hol a helyem!Azért a 8. helyre csak behoztam, nagy nehezen, na de ez milyen már...
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #4045 üzenetére
Hú ez nem semmi, Grat
hogy a túróba veszed be azokat a kanyarokat?
Azt én is érzem,hogy meglesz a 49,de tovább nemigen fog menni...
-
Metal213
tag
nem csinál valaki egy szervert és gurulunk pár kört ?
-
Igen, ezt tudom, de ne menjenek már másodpercekkel jobb időket versenyen, mint amiket bead nekik időmérőn. Felőlem az szimulált, amit csak akarnak, nade így?
Amúgy 1.10 -1.11 körüli időket megyek, és elvileg ők is. Nade én versenyen nem tudok pole időket futni, ők meg első körben lazán lenyomnak
Szimulált idő ide vagy oda, így nagy rakás szar az egész.. -
Zoo123
senior tag
válasz
Barthezz2 #4044 üzenetére
"már visszavettem az ellenfeleket inter-re, de így is lazán lehagynak, holott az időmérőn magasabb szinten is hoztam az elejét."
Ez konkrétan azért van mert "szellemautokkal" versenyzel időmérőn és kvalifikáción is, gyakorlatilag csak szimulált idők ellen mész amire a 20x időgyorsítás miatt van szükség. A versenyen már szerencsére nem.
Na most konkrétan milyen időket mész
Én Torro rossoval
kis esőben (light rain): 1:15-ös köröket mentem,
száraz időben: 1:10 körül.Ha ilyen időket mész akkor nem fognak lehagyni, legalábbis prof ai-k nem, legend-en még
em próbáltam, de a 2. évadot McLarennél már úgy nyomom.
Mindjárt megnézem Lotussal mit megyek...
-
Kezd rohadtul elegem lenni ebből a játékból
Brazil nagydíj, Lotus, végignyomom az edzéseket, végig az elejében vagyok. Q1 teljesítve, Q2-ben 0.1-el lemaradva 2. vagyok, Q3 esős, sima győzelem.
Most tolnám a versenyt, és már visszavettem az ellenfeleket inter-re, de így is lazán lehagynak, holott az időmérőn magasabb szinten is hoztam az elejét. Hát elmegy a codemasters a tudja hova -
Steady74
addikt
Este, ha a sors, az asszony, a szakdolgozatom meg az égiek is úgy akarják tudok végre kicsit gurulni. Lesz valaki 9-10 körül fent?
-
AMD_ok
őstag
válasz
pcguru1 #4036 üzenetére
sztem semmi gond, válassz akárkit, ha később is teljesíted a csapat elvárásait, fel fogják ajánlani azt az ülést neked biztos
jozsi252: nem több századok, hanem tizedek és másodpercek. Nekem elhiheted, most álltam át tizen x év alatt automatáról manuálisra, Bahreinben aut. váltó legjobb idő TT-ben: 1:52:6xx volt, most 1: 50:317-nél tartok man. váltóval úgy,hogy csak még most szokom
És igen, azokat a seb. fokozatokat állítod, hogy milyen seb-nél váltsa a köv. fokozatot abban a menüpontban -
pcguru1
őstag
Megint eljutotam oda hogy rivalist kene valasztanom,pedig mindig megcsinaltam amit kert a csapat helyezest.Szeretnek maradni a red bull-nal,valakinek nincs valami otlete hogy tudnam ezt megoldani
-
jozsi252
veterán
Kell hozzá több száz kör hogy egy adott pályán meglehessen tanulni manuális váltóval versenyezni, valójában jobb időket lehet menni mert sokszor lehet látni hogy ahol 3.ikba lehetne kigyorsítani ott az autómata 5.ikbe van ami valljuk be századok, és ha sokszor van ez akkor könnyen összejön 3-4 tized 1 kör alatt.
1 másik kérdés, ugye lehet állítani váltó áttéteknél sebességet, azok azt jelentik hogy pl a sebességeket x km/h-nál váltsa el?
-
Rototti
senior tag
Ha jól emlékszem egyszer amikor véletlenül bekerültem egy gumi/benya szim offos szeróra, akkor 49.7 körül mentem időmérőn, de volt egy elvetemült, aki 49.3-at ment. Szal ez bőven futható, mert csak pár kört mentem és alig tudtam hozzászokni a szim offhoz, így valszeg nem is használtam ki teljesen.
De ha nem jól emlékszem, akkor dobáljatok meg paradicsommal. -
Zoo123
senior tag
válasz
pcguru1 #4031 üzenetére
Ha teljesíted a csapat "elvárásait" akkor nem ajánlja fel a csapat automatikusan a hosszabbítást
Én a Torro Rossoval kezdtem mint 2.pilóta és már szezon közepén -miután minden versenyt megnyertem és orrba-szájba dicsértem a csapatot- felajánlották hogy legyek 1. számú pilóta, de én
em fogadtam el, a McLaren ajánlata valahogy jobban tetszett.
-
pcguru1
őstag
Sziasztok
Van valami megoldas arra hogy ne keljen minden szezon vegen csapatott valtani,szeretnek vegig a red bull-nal maradni
-
ProEvoFan
nagyúr
ma felmentem F1re, és updatelt valamit a Live
-
Piku
csendes tag
Üdv Urak!
Találtam rá megoldást hogy ne kelljen újra rakni a game-t ha feltetted az 1.01-et. Nálam működik.
Remélem segíthettem valakin!!!
http://www.racedepartment.com/downloads/f1-2010-misc-54/restore-files-default-1-0-game-version-1-1-3608/
Pack of files of origin 1.0
Allows to put back the game as him was for the installation in case of problems with a mod, it will always be better that to reinstall the game.
If you do not want all to replace, it will be enough to unwind the program in a place which you will have chosen and to take corresponding files that you will want to put back as at the beginning of the installation of your game.
This pack was made has to leave the version 1.01 of the F1 2010.- Files of origin included in this pack:
- The lighting effects on all the circuits
- The hud
- The rainy effects
- Helmets
- And the main system files -
AMD_ok
őstag
Nálad az a baj ezek szerint, hogy egyből visszarakod 1. vagy 2. fokozatba, én max 4-et váltok le egyszerre, és ahogy Motion írta, utána már csak ha lassult a verda, mert különben tényleg azonnal elforog a segge (sőt, ha csak 3.-ig kell viszzaváltani,akkor is ugyanígy teszek, 4.-ig váltok egyszerre, majd még egy kicsi lassulás után - tulképpen a kanyar fele előtt szinte közvetlenül,ahogy jön a kigyorsítás,akkor váltok még egyet le REMÉLEM,ÉRTHETŐ, nem túl hülyén írtam le
). Próbáld meg ezt a váltást, és sztem hamar ráérzel, én ezt a "nagyoktól" lestem el, figyeltem a versenyek közben, hogyan váltanak
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #4018 üzenetére
értem,akkor már nem vagyok annyira szar manual-al se..
. Egyre jobban érzem, alakul,persze a gyakorlás mindenek felett. Megértem Zoo123-at, nagyon ódzkodtam én is a man. váltótól, (tudod, soha nem ugy mentem, semmilyen játékban), de megértettem, hogy ha tovább akarok lépni egy következő szintre, nincs más alternatíva (no persze a beállítás is rettenetesen fontos!!!), és mostmár sokkal jobb köridőket nyomok man. váltóval azokon a pályákon, amiket jól ismerek. Szép lassan elsajátítom majd mindet, és akkor lehet nyomni ezerrel!
ymdar111: nem is azt mondtam, hogy hibás a kormány, hanem az övé is ugyanazt csinálja,mint a tied, és tényleg nem sok force feedback van benne (éppen most próbáltam ki nála
), ez van
-
Motion_Blur
félisten
Én ahogy rálépek a fékre, rögtön elkezdem pakolgatni, de a 2-as vagy 1-es fokozatot már úgy rakom vissza hogy alig van a lábam a féken. Így nem fog leesni a fordulat és nem fognak blokkolni a hátsó kerekek. A motorfék nagyon sokat számít, iszonyat lehet vele stabilizálni az autót szerintem, főleg kanyarbejáraton. Ha pl. megérkezek egy visszafordítóhoz én a legvégén vissza szoktam még rakni 1-esbe, hogy azzal is fékezzem az autót és legyen fordulat a kanyarodáshoz (2-ban túlcsúsznék), és rögtön ahogy túljutottam a kanyar csúcspontján leváltom a másodikat, nem baj ha alacsony a fordulat ott úgyse lehet padlózni mert elforognának a kerekek. Vagy ha vérprofin akarod csinálni, akkor minden egyes visszaváltásnál a stabil fék mellett adsz egy kis gázfröccsöt is
-
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #4020 üzenetére
A leggyorsabb köridőket akarom
, tehát manuál váltó, csak nehéz eltalálni hogy kanyar előtt milyen ritmusban pakoljam vissza a sebességeket.
A "Hot Lap" videókban nagyon tutin néz ki hogy erőszakkal pakolja vissza a sebességeket és hihetetlen féktávokat vesz, de megcsinálni, hát azt nem könnyű!Mi a "titok" áruld el:
1. előbb beletaposok a fékbe és röviddel utána kezdem el visszadobálni a sebességeket, vagy
2. egyidőben fék és visszaváltogatás ezerrel
3. egyáltalán szabad közben kanyarodni, mert lehet ezért állok keresztbe!hogy a leghatékonyabb
-
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #4018 üzenetére
"
Aut váltóval kipróbáltam ringet, de alig tudtam értékelhető kört menni mert szinte minden féktávon besokalltam + olyan helyeken leváltja a következő fokozatot ahol én még nem tenném, stb.. szal aki kormánnyal nyomja és képes nem használni a váltót..."
Az lehet hogy csak az idegeit védi!
Én most toltam Melbourne-t aut váltóval 1:24.362, manuális váltóval: 1:23.782, de míg aut.váltóval 10 körből egyszer hibázok, addig manuális váltóval 10-ből 9 szer, visszaváltásnál állandóan keresztbeállok/túlcsúszok a kanyaron, és ez rendkívül frusztráló!
Lehet hagyom a francba a k..va manuális váltót, szétvet az ideg, ennyit meg nem ér... -
Motion_Blur
félisten
Huhh, az elég erősnek tűnik én 51.0-ra emlékszem de majd ránézek
Aut váltóval kipróbáltam ringet, de alig tudtam értékelhető kört menni mert szinte minden féktávon besokalltam + olyan helyeken leváltja a következő fokozatot ahol én még nem tenném, stb.. szal aki kormánnyal nyomja és képes nem használni a váltót...
Rudi: köszi
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #4012 üzenetére
Hali
kezd bejönni a manuális váltó
Bahrein-ben kb 2 másodpercet tudok már javítani, most 1.50.715-nél járok, és még van benne, érzem (csak még nem merem elhinni, hogy tényleg beveszi a kanyarokat
). Neked ott mennyi az időd?
-
Đusty
addikt
válasz
Motion_Blur #4012 üzenetére
Ment mailben is.
http://rapidshare.com/files/430877745/b_osdPersistent.pssg
-
ymdar111
csendes tag
Hali!
A segítségeteket kérném. Logi Formula Force GP-m van, tolom is ezerrel a játékot. De csak erő visszacsatolás nélkül, mert ha be van dugva a tápba a kormány, folyamatosan rángat, még a menüben is. Gridnél, rFactornál stb. nem csinálja. Felraktam a patc-et hátha, de úgy sem jó. Van valakinek ötlete?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #4001 üzenetére
A TV Style nagyon szar
annyira kicsi, hogy nem lehet látni rajta semmit + gáz/fék használatot se mutatja. Nem csináltam backup-ot, úgyhogy meg szeretnék kérni valakit hogy legyen olyan kedves és töltse fel nekem a frontend/b_osdPersistent.pssg fájlt.
Előre is köszönöm! mail-re is jöhet!
-
cyberkind
félisten
Üdv !
A konfigom az adatlapon !
Felraktam a patch-et, elvileg dx11-ben fut a játék, de a betöltéseknél mindig kifagy,ez mitől lehet ?
Köszönöm a válaszokat ! -
GuruZone
őstag
Igaz, most nem alakultak úgy a dolgok, ahogy szerettem volna, de azt tudom, hogy milyen jó érzéssel fogok visszaemlékezni az idei futamokra!
Köszönet az FIA-nek
, Bernie Ecclestone-nak
, Max Mosley-nak
no és persze nekik:
1997. Villeneuve
1998. Häkkinen
1999. Häikkinen
2000. M Schumacher,
2001. M Schumacher,
2002. M Schumacher,
2003. M Schumacher,
2004. M Schumacher,
2005. Alonso
2006. Alonso
2007. Hamilton
2008. Räikkonen
2009. Button
2010. Vettel & Codemasters -
drevin_71
tag
feltettem újból ,patch nélkül úgy tűnik h most már jó lesz...
-
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4001 üzenetére
én azt tettem fel először
pocsolya fix eltávolítása nekem is javított FPS en de nem lett az igazi de legalább ritkábban lagol -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #3921 üzenetére
Nem csak annak tűnik, hanem jó is ez a gumi javítás. Kipróbáltam és nagyon tetszik. Asszem még cicomázom majd a fordulatszám mérőt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest