- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaxx
tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Na most, hogy nem kell idebent megszakadni (remelem csak en olvasom ezt a forumot
) megneztem par külföldi forumot. Nem egyedi a problemam (öröm, hogy nem a geppel szar vmi, banat, hogy azert megsem tudok normalisan jatszani)
A problema az ottani okosok szerint, ami logikam szerint magyarazna is ezt a csak "1 idö mulva jön az akadas", hogy a replay file idövel tul meghizik. (bar nem ertem ezen az alt+enter miert segit)
2 megoladasi alternativat irtak ott:
- replay filet read-onlyra tenni.....ezzel gondolom elbukom a replayt (esetleg vszinü a flashbackeket is?!?)
- windows guru tema: szimbolikus linkeles hasznalataval a replay file-t fizikailag egy masik vinyora irod...ezaltal nem a azon a vinyon törtenik a nagy file kezelese, amelyikröl a jatek fut es ezzel elvileg elkerülhetö az altalam irt problemahat nemtom...varok tovabbi ötleteket ha leteznek...ezeket majd hazaerve kiprobalom
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 5 5600U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) megneztem par külföldi forumot. Nem egyedi a problemam (öröm, hogy nem a geppel szar vmi, banat, hogy azert megsem tudok normalisan jatszani)