- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaxx
tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Na most, hogy nem kell idebent megszakadni (remelem csak en olvasom ezt a forumot
) megneztem par külföldi forumot. Nem egyedi a problemam (öröm, hogy nem a geppel szar vmi, banat, hogy azert megsem tudok normalisan jatszani)
A problema az ottani okosok szerint, ami logikam szerint magyarazna is ezt a csak "1 idö mulva jön az akadas", hogy a replay file idövel tul meghizik. (bar nem ertem ezen az alt+enter miert segit)
2 megoladasi alternativat irtak ott:
- replay filet read-onlyra tenni.....ezzel gondolom elbukom a replayt (esetleg vszinü a flashbackeket is?!?)
- windows guru tema: szimbolikus linkeles hasznalataval a replay file-t fizikailag egy masik vinyora irod...ezaltal nem a azon a vinyon törtenik a nagy file kezelese, amelyikröl a jatek fut es ezzel elvileg elkerülhetö az altalam irt problemahat nemtom...varok tovabbi ötleteket ha leteznek...ezeket majd hazaerve kiprobalom
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) megneztem par külföldi forumot. Nem egyedi a problemam (öröm, hogy nem a geppel szar vmi, banat, hogy azert megsem tudok normalisan jatszani)