- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Az a fura, hogy 30 fps-ekről beszél és mér mindenki...
Nálam olyat vettem észre, hogy ha indul a TT pl monzában, akkor az első körökben 27-28 fps van, újabb körökben felmegy 60 fps-re az érték, viszont egyes kanyarokban bedöcög 30 alá innen. Viszont ami fura, hogy Fraps-szal sem veszít max 1-2 fps még a 27ből is. Összehasonlításképp GRID-ben 150-170 fps-em volt, itt reméltem legalább a fele meglesz.
-
Steady74
addikt
ha lesz időm este megnézem a 12 szál mit tud.
Azt látom, hogy a prociban is meg a VGA párosodban is rengeteget "hagy" a program, legalább 30-40% még benne van. Ezért nem értem miért ennyire gyenge az fps értékem. Lehet, hogy szoftveresen van korlátozva valami? :S Ki kellene tesztelni.
-
szab.tam
nagyúr
ne csak a maximumot nézd, hanem a jobb olddalon az átlagot. rögtön kiderül, hogy igazából csak 4-et használ....
ez még csak ahd ready tv, és dirt2, de szerintem az autókázáshoz ez dukál. kormányt meg jobb fix helyre csavarni, a kihúzható billtartót letépheti egy idő után...
hog y afenébe kell régebben a ph-ra töltött képet új helyre is bevarázsolni. a régebben feltöltött képek listája menüpont a hsz szerk-ben csak 1 hétre megy vissza....
-
szab.tam
nagyúr
hm. érdekes a cpu % táblázatod....
ok, hogy nálad csak ht, de a progi használna már akár natív módon 8 magot is??? azért ez nem lenne rossz a jövőre tekintve. a játékírók alíg bírták rá magukat a 4 szálas futtatásra is...
viszont látom, hogy nálad is van mag, (azaz 2), ami kiugróan magas % maxot mutat.
dirt2-ben, grid-ben monitorztam, ott a magok közt 10-20% különbség volt maximum a görbékben. és kb. 70-75% a max amplitudo. itt viszont nálam is az első mag kiugrik 90-100%-ra. szerintem a futamon, ahol több autó van, ez okozza amicrolagomat. ez vajon csak optimalizálatlanság, patch javítja majd, vagy véglegesen így fog meghalni?szerk:
ja, de most nézem a cpu % átlagot... valójában nem haszál 8 szálat....
csak a max-ot néztem, az tévesztett meg. -
Rototti
senior tag
Hát még most kezdetekben okés ez a time trialos megoldás, de ha már mindenki beszerzi a maga játékát, akkor jobb lenne, ha igaz versenyt nyomnánk.
heihachi: Rájöttem, hogy lehet a replay-t előhozni időmérőn. A lényeg, hogy be kell futni miután lejárt a 10 perc. Ekkor ott lesz a view replay, ami az utolsó boxból való kijöveteltől kezdve mindent rögzít.
-
szab.tam
nagyúr
nyisd meg notepad-del config file-t, és nézd meg a fullscreen nem íródott-e át false-ra. írd vissza true. valszeg a felbontás is leugrott 800*600-ra. azt már játék menüből is állíthatod, de ott is átírhatod.
nekem a dirt2 fagyáskor is megcsinálta néha, ha ingatag beállítással bohóckodtam...
-
Enton
addikt
Alapból a nehézségi szintek szabályozzák a drivind aid-set is amiben benne van a ideális nyomvonal.
4 nehézségi szint az első 2-ben benne van hard és extreme módban már nincs benne a nyomvonal.
De játék közben bármikor átszabhatod costum-re a nehézségi szintet.
Viszont arra vigyázzatok, hogy gyakorlásnál és carrierben is más a beállítás, mindkettőt külön kell variálni!!!
A kormány/gamepad/joystick beállításokat persze nem csak a segítség opciókat.(#568) ADAM1337:
Egy win7/vista Sp1 alap hogy kell hozzá. A vidókártyád meg támogatja, így alapértelmezetten dx11-ben kellene fusson.
(#570) SzlobiG:
Most akkor ez le van még tiltva? De ez hülyeség, akkor inkább a patch-el tették volna bele.
Nem pedig ilyen buherálva előhívhatóan.
Új hozzászólás Aktív témák
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest