Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- Őskoczka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
ProEvoFan #1533 üzenetére
Azt már elmondtam hogy én nekem elég az a 30 fps, viszont a menübe még így is érezni hogy szaggat elég rendesen, nem a benti menübe hanem a boxosba, ami azért zavaró. Meg nézd meg, azt se értem hogy nekem kisebb felbontásba nem sokkal gyengébb gépen 10 fps-el kevesebbem van, és nincs hatással erre az hogy egyedül vagyok a pályán vagy esik az eső vagy süt a nap. Olyan szempontból optimalizált hogy nem érzem hogy 30 fps ( az alatt már igen kellemetlen), viszont olyan szempontból nem, hogy 4 magost követel és nincs hatással rá a felbontás illetve grafikai változtatás sem. Másik dolog ami szerintem szintén gáz, hogy egy 5770-en nincs meg a fix 60 csak egy 5850-en, aminél inkább a 80-100 lenne az elvárható. Egy ilyen kommentbe ütköztem youtubeon, és úgy látszik nem csak én vagyok ezen meglepődve: "i also got the gtx 460 and was expecting it to max out at 60fps all the time. wonder whats up with the game?"
Tényleg nem akarom tovább feszegetni ezt a témát, de azért én nem teljesen vagyok megelégedve ezzel.
Más téma: Majd egy dirtöt mehetünk valamikorcsak azzal is van egy bajom és azt már eleinte is észrevettem hogy túl érzékeny az analóg kar, de van amikor meg alíg akar kanyarodni, pl hajtű kanyaroknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen processzort vegyek?
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- Tőzsde és gazdaság
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- alza vélemények - tapasztalatok
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Lenovo V110 i3 6006U / 8GB Ram / 256SSD / Win10, gyári töltő
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 5060 + Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro 256GB, MINDEN SZÍN, BONTATLAN
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest