- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
ProEvoFan #1533 üzenetére
Azt már elmondtam hogy én nekem elég az a 30 fps, viszont a menübe még így is érezni hogy szaggat elég rendesen, nem a benti menübe hanem a boxosba, ami azért zavaró. Meg nézd meg, azt se értem hogy nekem kisebb felbontásba nem sokkal gyengébb gépen 10 fps-el kevesebbem van, és nincs hatással erre az hogy egyedül vagyok a pályán vagy esik az eső vagy süt a nap. Olyan szempontból optimalizált hogy nem érzem hogy 30 fps ( az alatt már igen kellemetlen), viszont olyan szempontból nem, hogy 4 magost követel és nincs hatással rá a felbontás illetve grafikai változtatás sem. Másik dolog ami szerintem szintén gáz, hogy egy 5770-en nincs meg a fix 60 csak egy 5850-en, aminél inkább a 80-100 lenne az elvárható. Egy ilyen kommentbe ütköztem youtubeon, és úgy látszik nem csak én vagyok ezen meglepődve: "i also got the gtx 460 and was expecting it to max out at 60fps all the time. wonder whats up with the game?"
Tényleg nem akarom tovább feszegetni ezt a témát, de azért én nem teljesen vagyok megelégedve ezzel.
Más téma: Majd egy dirtöt mehetünk valamikorcsak azzal is van egy bajom és azt már eleinte is észrevettem hogy túl érzékeny az analóg kar, de van amikor meg alíg akar kanyarodni, pl hajtű kanyaroknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest