- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpal17
őstag
-
szpal17
őstag
Mit és hol kell beállítanom ahhoz, hogy ne pörögjek ki minden kigyorsításnál?
Xbox 360-as kontrollerrel nyomom, és a triggerrel próbálom szabályozni a gázadást, egy ideig megy is, viszont a gumi kopásától már irányíthatatlanná válik az autó (narancssárgásnál mintha jégen lennék), nem is beszélve a vizes aszfaltról... -
szpal17
őstag
Az miért van, hogy állandóan pörög az autóm? Ennyire érzékeny lenne? Xbox-os gamepaddel tolom és szépen lehet vele szabályozni a gázadást és mégis. Egyszerűen fogja magát és amikor úgy gondolja pörög a kanyarban...
Kezd nagyon idegesítővé vállni a nyalókás emberkével együtt.... -
szpal17
őstag
válasz
Barthezz2 #806 üzenetére
Igen ezzel én is szívtam. Be is írtam ide fórumba, de nem jött rá érdemleges válasz. Egyszerűen nem enged ki a nyalókás csávó...hihetetlenül idegesítő...Kijövök 4. helyen erre 24.-nek enged vissza.
Ezt úgy oldottam meg, hogy nem az alap stratégiát használom, hanem teljesen eltérőt mint a többiek. Én jövök ki legelsőnek általában...(nehézségi szintenként és versenytávonként be lehet lőni kb mikor jönnek ki, de ki kell tapasztalni még) -
szpal17
őstag
Az miért van, hogy beállok a boxba a lotusal a 4. helyen és csak a 24. helyen enged vissza? Olyan előzékeny a kedves nyalókás ember, hogy mindenkit elenged...
Van valami trükk?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest