- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
Na, hogy pontot tegyünk a legend vs lotus téma végére, mentem egy ugyanolyan versenyt mint RollyDy. Igazából, nem az AI erőssége érdekelt, hanem a gumikopás, de gondoltam, ha már úgyis versenyt csinálok, megyek lotussal.
A pályát már ismertem, p1-ben mentem pár kört, hogy megtaláljam a megfelelő beállítást és írány az időmérő. Q1-Q2-höz lágy keverék sem kellett, Q3-ban már lágyat használtam, meglett a 2. hely.
A rajt szépen lement, elfodultam 2.-nak, aztán nekilendültem Alokának, elején nem voltam erőszakos, nem tudam elmenni neki, aztán folyamatosan húzott el. Kerékcsere után azonban mgváltozott a helyzet.Szöveg helyett jöjjön a videó: Bahrein Race
Nézzétek el nekem, hogy ilyen alap szövegkiírásokat, meg áttűnéseket raktam, de mostanság sokat dolgoztam a vegassal és már unomVégül a gumikopásról: defekt nem volt, a 92%-os lágy 8 kör után lett narancssárga, de még volt benne, csak nem akartam kockáztatni. A kemény gumik közül a verseny végére a hátsó kettő lett citrom.
A 7 órási csapatóknak meg jó játékot! Keddtől már ha minden jól megy, én is csatlakozom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest