Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rototti

senior tag

Na, hogy pontot tegyünk a legend vs lotus téma végére, mentem egy ugyanolyan versenyt mint RollyDy. Igazából, nem az AI erőssége érdekelt, hanem a gumikopás, de gondoltam, ha már úgyis versenyt csinálok, megyek lotussal.
    A pályát már ismertem, p1-ben mentem pár kört, hogy megtaláljam a megfelelő beállítást és írány az időmérő. Q1-Q2-höz lágy keverék sem kellett, Q3-ban már lágyat használtam, meglett a 2. hely.
    A rajt szépen lement, elfodultam 2.-nak, aztán nekilendültem Alokának, elején nem voltam erőszakos, nem tudam elmenni neki, aztán folyamatosan húzott el. Kerékcsere után azonban mgváltozott a helyzet. ;]

Szöveg helyett jöjjön a videó: Bahrein Race
    Nézzétek el nekem, hogy ilyen alap szövegkiírásokat, meg áttűnéseket raktam, de mostanság sokat dolgoztam a vegassal és már unom :B

Végül a gumikopásról: defekt nem volt, a 92%-os lágy 8 kör után lett narancssárga, de még volt benne, csak nem akartam kockáztatni. A kemény gumik közül a verseny végére a hátsó kettő lett citrom.

A 7 órási csapatóknak meg jó játékot! Keddtől már ha minden jól megy, én is csatlakozom. :K

Új hozzászólás Aktív témák