- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
Hát ez rohadt nehéz, vagy csak én vagyok hozzá nagyon béna...

Képtelen vagyok egy versenyt lefutni:
- vagy kipörgök a türelmetlenségtől
- vagy megbüntetnek, mert nem tudom lereagálni, h előttem besatuzott a béna
- vagy a boxot rontom el (kijövök az 5. helyről, 9mp csere, majd 16. vok...
persze előttem akkor már mindenki volt kint, mert nem javul a helyezésem, meg még a mezőny is szétszakad, nem tudok utolérni senkit)
Pedig professzional-on vannak az ellenfelek, de így is nagyon lassúak kanyarokba...Arra azért rájöttem, h nagyon "light"-osan kell vezetni futamon, nem lehet annyira kapkodni a kocsit, mint időmérőn, mert ha egyszer rontasz, akkor vége, lemaradsz, a többiek csesznek hibázni...
De ezt 20-25 körön keresztül bekoncentrálni, számomra nagyon nehéz... Rövidebb futamnak meg nincs értelme... Segítségeket meg főleg nem kapcsolok be, nekem a gép ne vezessen helyettem... 
Pedig Grid-be elég jó voltam anno, de ez más világ...
Azért buzgón próbálkozok, előbb-utóbb menni fog!
Köszönöm, h könnyíthettem a lelkemen!

Új hozzászólás Aktív témák
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

persze előttem akkor már mindenki volt kint, mert nem javul a helyezésem, meg még a mezőny is szétszakad, nem tudok utolérni senkit)
De ezt 20-25 körön keresztül bekoncentrálni, számomra nagyon nehéz... Rövidebb futamnak meg nincs értelme... Segítségeket meg főleg nem kapcsolok be, nekem a gép ne vezessen helyettem...