- Hogyan válassz biztonságos és megbízható szoftverlicencet?
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz
Karajev7 #1631 üzenetére
Hát ez nagyon LOL!
Én még eddig nem láttam ilyet, habár titeket elnézve én mondhatni alig nyultam a játékhoz mióta feltelepült.(#1636) Rolly Dy07:
Alapértelmezettként a F12-essel lehet visszalőni magad adott időbe.
De van rá külön gomb is valami instant replay, na ezt már nem vágom mi alapból, ezt elállítottam rögtön.
Az F12-őt és a többi replay gombot el nem tudod állítani. Max a kormányhoz lehet alapból hozzárendelve valamihez.
G27-nél meg ez van is. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Karajev7 #1204 üzenetére
Valószínűsítem hogy a segítségek miatt van. Billel nyomod és te akkor is nyomnád a gázt amikor nem lehetne, mert kiforognál. A gép dolgozik helyetted. Te csak a gomb lenyomásával jelzel neki, hogy amikor lehet meg amennyire lehet gyorsítson. Menj kormánnyal és kapcsolj ki minden segítséget! Akkor rájössz mi a késés oka!
Én mindent kikapcsolva megyek és expert fokozaton. Nagyon ász mikor a boxból kijövet a 2. kanyarban nem voltam elég óvatos a hideg gumikon és keresztbe csaptam. Na ez az amit billel nem lehet érezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest