Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2580) #24334592 válasza #24334592 (#2579) üzenetére


#24334592
törölt tag

ezek közül megéri bármelyik ajánlat?

azt már látom, h amit nekem kínáltak wetsuit irreális árával egy vicc.Ez az 5mm-s neoprén elég csábítóan hangzik ennyiért.

Rólam röviden:

imádok szabadtüdővel "merülni".Kb. 4-5m a határ ahova le szoktam úszni és gyönyörködöm az élővilágban.Nagyjából 1-2perc a max. amit bírok edzettség nélkül.Elámultam Sharm hihetetlenül gazdag élővilágában.A blue hole kicsit már ki volt pusztulva, mikor tavaly ott jártam.Ettől függetlenül egyszer szívesen merülnék benne.

Rengeteg kristálytiszta hegyi tó van erre és vonzanak, de túl hidegek a "natúr" merüléshez.Ezért is keresek olyat, ami megvéd egy darabig legalább.

Idővel szeretnék rendes búvárkodásra váltani.Ezért is vásárolnám össze apránként a dolgokat.Már ami feltétlen szükséges.

A 2m-s hullámokat már félem (bodyboard kvázi hobby) és nem szeretem az áramlásokat, mert rohadt veszélyesek (villámgyorsan visznek veszélyesen messzire)

nagyjából ennyi.

volt vízalatti kompaktom FT-2, s bár a panaszkodik fennhangon hirdetett csúcsmodellje volt (azóta FT3-mal orvosolták a hibáit) 3m alatt már "becsöpögött" az akksizsanérnál.Egyszerűen sz@r volt a pöcök és puha a rugó, ami lezárta volna.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.