Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1912) Krynn válasza deedee (#1907) üzenetére


Krynn
csendes tag

Hi!

Mint írtam nekem majdnem ez a cuccom, kivéve az abc-t. Nekem teljesen megfelel az 5-ös ruha, nem fázom benne hidegebb vízben sem. Alul cipzáros a lábrész, fölötte záró gumival.
A mellényem is ilyen. Súlyintegrált. Oldalra a súlyzsebekbe ha jól emlékszem 4-4 kg-rakható be, de szerintem 3-3kg-nál többen nehéz bepréselni a zsebbe. plusz a hát részen (lapocka körül) is van 2 súlyzseb, ide olyan 2-2kg-ot tudsz betenni. A fenékszelep előre van vezetve, tehát könnyebb kezdőként megtalálni szerintem mrülés közben.
6 fém D gyűrű van rajta (2 a mellkasnál, 2 elől a súlyzseb körül, 2 meg hátrébbfenék felé) plusz van rajta műanyag D gyűrű. Két nagy zsebe van oldalt, viszont ha megpakoljuk a súlyzsebeket + a mellényben is van levegő, úgy már nem is olyan sok a hely benne. De gondolom ez minden ilyen tipusú (súlyintegrált és nem hátlebegős) mellénynél így van.
A redóm nekem apeks DS4-atx40 2.lépcső+octopus szettel, és teljesen megvagyok elégedve vele az eddig használt idő alatt.
Ehhez már csak tényleg a komputert kell venni. Az említett Zoop 60e ft-ért van írva normál áron, akciósan 45e. szokott lenni náluk, tehát gondolom ezzel vagy még ez alatti árral számolhatsz.
Üdv. Krynn
De én is csak lelekes kezdő vagyok. :R

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.