Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15401) Agostino válasza bitpork (#15398) üzenetére


Agostino
addikt

general double penetration
good deep pounding

and the list goes on...

                          hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse

(#15402) föccer válasza Agostino (#15401) üzenetére


föccer
nagyúr

Köszi a mentést. :D Én ennyire nem vagyok járatos a témában, ritkán keresek ilyen szakkifejezésekre az interneten ;]

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#15403) Agostino válasza föccer (#15402) üzenetére


Agostino
addikt

hát, most majd fogsz... ;] az elsőre szerintem nem lesz találat, a második viszont teljesen hétköznapi dolog, itthon simán dugás néven fut

                          hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse

(#15404) radi8tor válasza Agostino (#15403) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Khm. :D

⭐ Stella

(#15405) föccer válasza Agostino (#15403) üzenetére


föccer
nagyúr

Jójó, a jelentésüket azért sikerült dekódolnom, nem ezzel volt a gondom. Csak azért ennyire nem vagyok expert angolból, hogy csípőből vágjam az ilyen kifejezéseket. :N

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#15406) bitpork válasza radi8tor (#15404) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Egy pohár víz csodákat művel a kaparó torokkal ;]

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#15407) macilaci78 válasza DeFranco (#15344) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Én viszont találkoztam. Konkrétan nem tudta a tulaj, mi az a kaució, magyarázni kellett neki a szó jelentését és annak tartalmát.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#15408) macilaci78 válasza DeFranco (#15344) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Oké, kiköhögök 2 havi kauciót, majd ha elköltözök (, mert mondjuk a tulaj szakít a csajával és visszaköltözik), akkor köhögjek ki újabb 2-őt, mert az előzőt nem kapom vissza, amíg nem költöztem el. Mondjuk, mindezt fél éven belül...

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#15409) Dr.Zoo


Dr.Zoo
senior tag

Jó reggelt PH!

KV!!!!! :D

"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."

(#15410) macilaci78 válasza DeFranco (#15365) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Nekem két tanús papírt kellett vinnem a főbérlőtől, hogy az órát a tulajdonos hozzájárulásával a nevemre írathatom.
Ja, Dégáz középvezetőtől vettem ki a lakást, ő ragaszkodott az óra nevemre írásához.

És örültem neki: elszámoló számla előtti időszakban költöztem be, nem nekem kellett fizetnem a korábbi bérlő hülyeségét, nem rajtam akarta elverni a főbérlő. A beköltözéskori óraállással vettem át a lakást és a rezsiköltségeket is.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#15411) DeFranco


DeFranco
nagyúr

#15407: értem, tehát volt egy (1) ilyen. Ebből logikusan következik, hogy a kauciót nem szokás visszaadni.

#15408: na még egyszer: beköltözöl, kiköhögöd a kauciót, miután a szerződésben kikötöttétek, hogy a kaució visszajár (enélkül be sem költözöl) majd a következő helyen a visszakapott kaucióval indítasz. Nem olyan bonyolult ez :) Kicsit még gyakoroljuk menni fog.

#15410: igen, a dégáz középvezetőnek valószínűleg relatíve kevés gondja lett volna azzal, hogy kiköti a dégáz az óráját, ha nem fizetsz. Meg valószínűleg időben is tudott volna róla. Egy előnye van a névre íratásnak: a főbérlőnek kényelmes, mert nem kell intéznie a csekkeket. Ezért ragaszkodnak hozzá sokan, aztán meg megy a levél a homárnak, ha esetleg a nagy kényelemben az albérlő nem fizet. Abból, hogy a dégázos főbérlőd rádiratta az órát, abból pont annyi következtetést vonhatunk le, mint abból, hogy láttál egyszer egy főbérlőt aki nem akarta visszaadni a kauciót. Semmit.

Mellesleg meg a fent említett szerződésben rögzítitek az induló óraállást, aztán meg amikor kiköltözöl, akkor szépen megnézed az aktuális óraállást, majd a kacsavacsa kezeddel kiszámolod hogy mennyi volt a tényleges fogyasztásod, és ezért mennyit kellett volna fizetni, és levonod belőle az adott időszakban kifizetett átalányszámlás elszámolós baromságot (ami a világ legnagyobb hülyesége egyébként, ugyanúgy buta és lusta embereknek, mint akik átiratják az óráikat), majd a végén a különbözettel elszámoltok. Természetesen ez is előre rögzítve van a szerződésben.

Ennyi. Nem olyan bonyolult dolgok ezek, csak kicsit gondolkodni kell, meg megírni egy szaros papírt a hoaxok terjesztése meg egymás hergelése helyett.

szerk:
Jó reggelt amúgy.

[ Szerkesztve ]

(#15412) macilaci78 válasza DeFranco (#15411) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Az az 1 rögtön az első volt, nyeletlen taknyos (21 éves) voltam még, megpróbáltak megvezetni.

A Dégázos az összes órát, szemétszállítás, stb-t átvetette velem lehetőséget adva egy jó kis pereskedésre...
Amúgy Te még nem hallottál arról, hogy a számlákat lehet a fogyasztási helyre a fogyasztónak is postáztatni? Ugyanúgy nem kell nyűglődnie vele a főbérlőnek.

Amúgy Neked is jó reggelt! És mellesleg Szeged frekventált helyén van egy 12 éves udvari kislakás (anyám nevén) garázzsal, ami kb 3 évet állt eddig üresen, mert mi sem akarjuk kiadni, kényelmetlen lenne az albérlők és a lakás után menni.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#15413) DeFranco válasza macilaci78 (#15412) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Hallottam róla, de ez a téma szempontjából indifferens. Főbérlő megkapja a számlát, befizeti a sajátjaival együtt, viszi a csekkszelvényt (vagy egyből a másolatát) meg opcionálisan a számlamásolatot, ha korrekt, aztán lakbér rendezésekor elszámolnak.

Ez a legkorrektebb legtisztább eljárás, így senki nem jár rosszul. Persze ettől még van mindenféle megoldás, mit bánom én, legyen, de a leginkább korrekt ez.

"Az az 1 rögtön az első volt, nyeletlen taknyos (21 éves) voltam még, megpróbáltak megvezetni."

Tehát a kauciót nem szokás visszaadni. Világos. ;]

Egy kis józan paraszti ésszel, meg egy darab tollal-papírral annyi szívástól meg lehet kímélni magad, hogy ihaj.

[ Szerkesztve ]

(#15414) Melack válasza DeFranco (#15413) üzenetére


Melack
veterán

Mint ex-ügyfélszolgálatos, tudnék mesélni a számlákról. De ha jól tudom mostmár a mérő bérlőre történő átírásakor aláíratnak egy papírt a tulajjal, hogy ha a bérlő tartozást hagy maga után, akkor az már őt terheli (volt sok játék az ilyen tartozások eltüntetése miatt)

[ Szerkesztve ]

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#15415) DeFranco válasza Melack (#15414) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Logikus lenne. Tudna ez amúgy működni, hogy a bérlő nevén van az óra, ha meglennének hozzá a feltételek szolgáltatói oldalon, magyarul a tulajdonos védve lenne akkor is, ha a bérlőnek akár féléves elmaradása van.

De így, hogy kifáradnak órát kikötni, aztán majd ha valaki rendezi (nekik kb. tökmindegy hogy ki, persze jogosan az albérlő sara, de azt tudják megfogni, akit be tudnak szorítani, ez pedig a tulaj) akkor plusz pénzért még hajlandóak vissza is kötni, ezt így nem lehet csinálni. Biztos van rá jó rendszer olyan országokban, ahol fejlettebb az albérleti piac.

Meg ott van a vízóra, ami társasházaknál sokszor/többségében csak almérő, és a társasházban egymás felé elszámolásra szolgál csak (hiába a szolgáltató számlázza), mert a szolgáltató a társasházi főmérő után így is úgy is behajtja a fogyasztást, aztán max. egymással lebokszolják. Van is most egy ilyen ügyünk, a szomszéd nyitva felejtette a csapot a szig. mon. üres lakásban, és elfolyogatott 900 m3 vizecske. Mivel pedig standard nullás fogyasztásokat jelentett a vízmű felé (hiszen be sem ment a lakásba, úgy volt vele, hogy tavaly megnézte az órát, azóta meg nem volt ott senki) ezért a ház kapta a cehet.

(#15416) föccer válasza DeFranco (#15415) üzenetére


föccer
nagyúr

Mennyivel életszerűbb az a történet, hogy a főbérlő kapja a közüzemi csekkeket, azt befizetni, hogy ne legyen elmaradása (hiszen ha kikötik a közművet ő szív vele duplán, mindenképpen rendezni kell a szolgáltató felé), majd beszedi a zsetont az albérlőtől. Ha az nem akar/tud fizetni, akkor meg szerződést bont, és kirakja az albérlőt. Vagy csak én látom ilyen egyszerűen?

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#15417) macilaci78 válasza DeFranco (#15413) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Kauciót még soha nem kaptam vissza. Mindig le kellett laknom. :U

Józan paraszti ész ész + papír + toll - adófizetési hajlandóság = ?
Hogy a bánatban papírozol le mindent korrekten ebben az esetben?

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#15418) DeFranco válasza föccer (#15416) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Ezt mondom én is. :)

(az egy más dolog, hogy a szexualitás ópiumában fetrengő hanyatló nyugaton sikerült ezt úgy rendezni, hogy a bérlő nevén szokik lenni az óra (pontosabban én eddig csak ilyenről hallottam eddig) és mégsem szív vele a főbérlő ha esetleg nem talál fizetni...)

@macilaci78: tök mindegy, akkor lelakod, és a bérleti díjat rakod zsebre. Nem túl korrekt amúgy a főbérlő részéről, mert így te nem bonthatsz szerződést gyakorlatilag, de járható út. Én nem mennék bele. Lezárt boríték.

Az adófizetési hajlandóságnak meg nincs köze a papírhoz meg a tollhoz. Én sem tudok arról, hogy leadózták-e az általam fizetett bérleti díjat vagy sem (persze nem vagyok naiv) de szerződés mindig volt. Elég részletes ;)

[ Szerkesztve ]

(#15419) Mercutio_


Mercutio_
félisten

Jó reggelt és GDP! :D
Itt az M3-as metró északi szakasza, ma szauna, mini ruhák és maxi örömök várhatóak ;]
És persze, ne hagyjon el benneteket a remény! ;)

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#15420) Tim82


Tim82
nagyúr

Első napom kopaszon. :)

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#15421) Mercutio_ válasza Tim82 (#15420) üzenetére


Mercutio_
félisten

Bevonultál, vagy vettél egy Lonsdale pólót ? :D

[ Szerkesztve ]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#15422) Melack válasza Tim82 (#15420) üzenetére


Melack
veterán

Nem, nem akarom tudni ;]

Mi lettél, kiskatona?

(#15423) Tim82: avatárt kérjük Kojakra cseréltetni :D

[ Szerkesztve ]

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#15423) Tim82 válasza Mercutio_ (#15421) üzenetére


Tim82
nagyúr

Nem, csak leberetváltam a fejemet. (Melack piszkos fantáziáját hanyagoljuk most, ha kérhetem. ;] )

Tök jó érzés, passive cooling for BRAINZ (amúgy zombifilmesen).

Azért tettem fel a kobakra kalapot.

[ Szerkesztve ]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#15424) Melack


Melack
veterán

Futball vs football. Hát nem is tudom, a kocsi sem rossz :D

(#15425) DeFranco: mit ittál ma reggelre? :P

(#15426) Tim82: jah, ma nagyon übersocial és userfriendly :DDD

[ Szerkesztve ]

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#15425) DeFranco válasza Tim82 (#15420) üzenetére


DeFranco
nagyúr

tetű? ;]

@Melack: unikornisvért

[ Szerkesztve ]

(#15426) Tim82 válasza DeFranco (#15425) üzenetére


Tim82
nagyúr

Nem petróleumfürdő volt, csak beretválás. :P

Melack: szerinted is nagyon vicces ma a fiú? ;]

[ Szerkesztve ]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#15427) DeFranco


DeFranco
nagyúr

46 fokos a hdd-m, ajvé... be kell kapcsolni az előlapi ventit azt hiszem.

Az ssd közben röhög az egészen és 32 fokon hesszel a 28 fokos lakásban. Hűvösebb mint én :D cool as shit :))

na rohanok a melóhelyre mert nem lesz nektek gdp... itt ülök gatyában

[ Szerkesztve ]

(#15428) Melack válasza DeFranco (#15427) üzenetére


Melack
veterán

Könyörgöm, valami ruhát azért vegyél fel, nem akarunk közszeméremsértés miatt viszontlátni a híradóban. Köszönjük előre is! :R

;]

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#15429) Dr.Zoo válasza DeFranco (#15425) üzenetére


Dr.Zoo
senior tag

Majdnem belefulladtam a müzlimbe... :DDD

"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."

(#15430) Magnum_ válasza föccer (#15416) üzenetére


Magnum_
nagyúr

én is így csinálnám. számla befizet, csekk bemutat.

Tim: én is szeretném ledurrantani a haare-t, volt már olyan, de most nem lehet, rontaná a csaj-managementem.

[ Szerkesztve ]

I humbly and respectfully decline™

(#15431) Qru válasza bitpork (#15360) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Jó a kerti tavad. :DDD

#nincsbennetarcsi

(#15432) macilaci78 válasza DeFranco (#15418) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Amíg a boríték nem olyan helyen van, ahol csak a két fél együttes hozzájárulásával lehet hozzáférni, addig visszaélésre van lehetőség.

És amíg az írott bérleti szerződés mögött a bérleti díj után nincs adó fizetve, addig az ingatlan kiadójának meg lehet említeni az adócsalás tényét, továbbá a NAV-nak. Kinek kell ez? ;]

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#15433) Tim82 válasza Magnum_ (#15430) üzenetére


Tim82
nagyúr

Ja, ja, barátnőm is megjegyezte, hogy azért némi hajjal jobban tetszem neki.

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#15434) Melack válasza Tim82 (#15433) üzenetére


Melack
veterán

Nálunk a szakáll ilyen dolog. Párom mikor megismert, még csak egy kis csík volt elől a bajusz mellé, aztán jött a Che Guevara kinézet. Nah, azt már nem bírta - bár akkor még nem volt a barátnőm. Azóta jobban kell erre figyelnem. Illetve kisasszony is csak egy bizonyos hosszig tolerálja, így most miatta -is- meg kellett borotválkozni.

(#15435) Tim82: attól függ, mekkora az a borosta. Ha már a nem szúrós, azt párom is kedveli.

[ Szerkesztve ]

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#15435) Tim82 válasza Melack (#15434) üzenetére


Tim82
nagyúr

Csajom mondjuk a borostát imádja. :)

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#15436) DeFranco válasza macilaci78 (#15432) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Na ez viszont már kötözködés. Ahelyett, hogy figyelnél, tanulnál és kérdeznél (no nem azért, mert olyan k.va okos lennék, csak ebben az esetben vannak konyhakész megoldásaim, amit vagy használsz vagy nem, de legalább ott van a kezedben ha szükség van rá) bizonygatod azt, hogy a bab is hús. Erre nincs szükségem.

Veled ellentétben volt olyan, aki vette a fáradságot, és privátban még reggel elkérte a szerződéseket meg az egyéb doksikat, hogy megnézhesse, hátha tud belőle mazsolázni. Na neki volt esze.

Még egyszer mondom, nem vagyok magamtól elszállva, nem nálam van a bölcsek köve, csak éppen képes és hajlandó vagyok megosztani a tapasztalataimat amiből más profitálhat, ha úgy ítéli meg. Ingyen.

Zárjuk ezt itt le szerintem.

(#15437) Dr.Zoo válasza Tim82 (#15435) üzenetére


Dr.Zoo
senior tag

Nem gyüssz át KV-zni valamikor?? :D
Csakmer' teli vagyunk kosztubikkal, akik imádják a kopasz csillogó buksikat... :)) ;]

[ Szerkesztve ]

"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."

(#15438) Tim82 válasza Dr.Zoo (#15437) üzenetére


Tim82
nagyúr

Kosztubi? Ez a fejedre sz@ró galambra eufemizmus?

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#15439) macilaci78 válasza DeFranco (#15436) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Ember embernek farkasa.

Kukacoskodni lehet a fórumon, vagy egy albérleti szerződésben is. Bár nem kukacoskodásnak szántam, csak nehezen tartok elképzelhetően olyan megvalósítást, ami a felek azonnali kölcsönös megelégedését hozza. Lehet, tényleg nincs eszem.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#15440) bitpork válasza Melack (#15414) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

Ez nem hiszem , hogy törvényes lenne. Milyen alapon követel egy harmadik féllel közös jogügyletben érintettséget tőled? Ez nem banki szolgáltatás ahol ismert a készfizető fogalma. :U

(#15431) Qru : Tegnap óta 11 ember van itt a szolgáltatótól, amiből átlag 2 dolgozik, a többi cigi meg pofázás. :W De most tervezik hogy az összes irányba eső 20+ éves dísznövényt ki fogják irtani csak hogy megtalálják és elhárítsák a szivárgást.

(#15436) DeFranco: Macilacinak van igaza. Én mint főbérlő nem fogom fizetni a más fogyasztását, majd elszámolásra. A szolgáltatónak megvan a lehetősége hogy a mérőpont fogyasztását fizető összes személyes adatát megszerezze uh menjen csak utána. Ez olyan mint amikor társaságot hívnak étterembe és a pincérnek azt mondják h a végén mindenki elszámol! A jó pincér vagy kiröhögi az ilyet, vagy mindenkinek a kezébe ad egy cetlit hogy rendeléskor majd sajátkezűleg rávési amit kihozott a parasztnak, mert a vége mindig az - magyarok vagyunk ugyí - h nincs gazdája valaminek.

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#15441) DeFranco válasza bitpork (#15440) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Elméletben igazad van a gyakorlatban meg nem. Ennyire egyszerű. Majd ha kiadsz egy lakást, akkor írasd a bérbe vevő nevére az órákat, aztán meglátjuk, mi lesz az eredménye. Jogosan sok mindent követelhetsz a szolgáltatótól, persze, meg oda lehet állítani ilyen meg olyan meghagyással, de ettől még hetek utánajárása (9-től 3-ig munkaidőben, szabi terhére) meg egy csomó ideg, amit megeszel. Jus büfos.

Ne fizesd más fogyasztását majd elszámolásra. Fizesse ő. A csekkeket meg a számlákat meg szépen bemutatja minden havi lakbér rendezésekor, kívánságra fénymásolatot megtarthat magának. Az elszámolás pontos, mindenki boldog.

Ezt a jó pincért meg úgy vágnám ki, hogy a lába sem éri a földet, vagy vendégként megköszönném az eddigieket és átfáradnék a szomszéd vendéglátóhelyiségbe. Szinte mindig ki-ki alapon egyedi elszámolással fogyasztunk :)

Amúgy majd elmeséled azt a sztorit is, ahogy megkapod a párszázezres kártérítést a szolgáltató által okozott kárért és kiesett nyaralási időért ugyi? Jus büfos behajthatod... lássuk mit versz ki belőle.

[ Szerkesztve ]

(#15442) Qru válasza bitpork (#15440) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Tipikus... :D

#nincsbennetarcsi

(#15443) Dr.Zoo válasza DeFranco (#15441) üzenetére


Dr.Zoo
senior tag

Isten mencs hogy belevau, de pölö nálunk van feltöltős óra... Ott nincs átbaszás, ha feltöltöd működik, ha nincs "kedv", akkor meg nem. Hogy kinek a nevén van? Kit érdekel?

(#15438) Tim82 : azaz... :DDD

(#15444) DeFranco : jaja, nem tudom hogy egyéb közműveknél van-e valami előrefizetős vekker, de villanyból tuti van... (ELMŰ-nél tuti..)

Vízre: [link]

Gázra: [link]

(#15446) Melack: Nálunk bárki kérheti.. Nem firtatjuk miért kéri ;)

[ Szerkesztve ]

"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."

(#15444) DeFranco válasza Dr.Zoo (#15443) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Zsír. Az egy jó megoldás. Gázra-vízre is van vagy csak villanyra? Közös költség?

@Saint_: persze, secko jedno, egyik albérletnél mi kaptuk a számlát, mi fizettük, és adtuk a csekket (bár itt én fűztem-iktattam, és csak a legvégén adtam oda, de ott megvolt a bizalom felém), másiknál a bérbeadó kapta a számlát, és úgy kaptuk az értesítőt minden hónapban, hogy lakbér ennyi, rezsi ennyi, és úgy fizettük ki, a befizetett csekk és számla fénymásolata ellenében. Mindenki biztonságban, mindenki boldog.

A barátság alapja a pontos elszámolás.

[ Szerkesztve ]

(#15445) Magnum_ válasza DeFranco (#15441) üzenetére


Magnum_
nagyúr

én elküldeném beszkennelve a csekket a bérlőmnek, hogy utalja/adja oda a gempát. nem is bíznám rá a befizetését.

I humbly and respectfully decline™

(#15446) Melack válasza Dr.Zoo (#15443) üzenetére


Melack
veterán

De az csak szociálisan hátrányososoknak, nem? Vagy már változott valami?

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#15447) DeFranco válasza Dr.Zoo (#15443) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Kicsit barbár módszer, de a célnak megfelel, működik, valid. :K

Rá fogok most már kérdezni, hogy külföldön hogy megy ez, mert ott valahogy ez a probléma fel sem merül, pedig ott is divat névre írni az órát.

[ Szerkesztve ]

(#15448) bitpork válasza DeFranco (#15441) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog (1)

(#15445) Saint_ <--- Erről beszéltem hogy nem menne.

És anno adtam ki lakást. A bérlő le is lépett. Még sem kapcsolták ki a közüzemeket, pedig több hónappal tartozott. A szolgáltatók ügyvédje megkeresett, hivatalosan elkért minden általam ismert adatot, és a létező összes behajtó céget ráküldték. End of story. A tényszerűség kedvéért hozzá kell tennem hogy ez még 2004-ben volt :B

Qru: tudod milyen idegesítő hogy az ember nem büföghet kedvére mert itt lebzsel kismillió másik?!

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#15449) Melack válasza Dr.Zoo (#15443) üzenetére


Melack
veterán

Ez azért fura, mert anno csak szoc.védes kérhette. Gázosoknál tudom, hogy van ilyen, de ott csak úgy nem lehet kérni. Meg azt eleve, ha az, aki kérte elköltözik, vissza kell szereltetni normál mérőre.

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#15450) Magnum_ válasza bitpork (#15448) üzenetére


Magnum_
nagyúr

há'dehogynem. that's the deal, take it or leave it :B

I humbly and respectfully decline™

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.