Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15441) DeFranco válasza bitpork (#15440) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Elméletben igazad van a gyakorlatban meg nem. Ennyire egyszerű. Majd ha kiadsz egy lakást, akkor írasd a bérbe vevő nevére az órákat, aztán meglátjuk, mi lesz az eredménye. Jogosan sok mindent követelhetsz a szolgáltatótól, persze, meg oda lehet állítani ilyen meg olyan meghagyással, de ettől még hetek utánajárása (9-től 3-ig munkaidőben, szabi terhére) meg egy csomó ideg, amit megeszel. Jus büfos.

Ne fizesd más fogyasztását majd elszámolásra. Fizesse ő. A csekkeket meg a számlákat meg szépen bemutatja minden havi lakbér rendezésekor, kívánságra fénymásolatot megtarthat magának. Az elszámolás pontos, mindenki boldog.

Ezt a jó pincért meg úgy vágnám ki, hogy a lába sem éri a földet, vagy vendégként megköszönném az eddigieket és átfáradnék a szomszéd vendéglátóhelyiségbe. Szinte mindig ki-ki alapon egyedi elszámolással fogyasztunk :)

Amúgy majd elmeséled azt a sztorit is, ahogy megkapod a párszázezres kártérítést a szolgáltató által okozott kárért és kiesett nyaralási időért ugyi? Jus büfos behajthatod... lássuk mit versz ki belőle.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.