Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15415) DeFranco válasza Melack (#15414) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Logikus lenne. Tudna ez amúgy működni, hogy a bérlő nevén van az óra, ha meglennének hozzá a feltételek szolgáltatói oldalon, magyarul a tulajdonos védve lenne akkor is, ha a bérlőnek akár féléves elmaradása van.

De így, hogy kifáradnak órát kikötni, aztán majd ha valaki rendezi (nekik kb. tökmindegy hogy ki, persze jogosan az albérlő sara, de azt tudják megfogni, akit be tudnak szorítani, ez pedig a tulaj) akkor plusz pénzért még hajlandóak vissza is kötni, ezt így nem lehet csinálni. Biztos van rá jó rendszer olyan országokban, ahol fejlettebb az albérleti piac.

Meg ott van a vízóra, ami társasházaknál sokszor/többségében csak almérő, és a társasházban egymás felé elszámolásra szolgál csak (hiába a szolgáltató számlázza), mert a szolgáltató a társasházi főmérő után így is úgy is behajtja a fogyasztást, aztán max. egymással lebokszolják. Van is most egy ilyen ügyünk, a szomszéd nyitva felejtette a csapot a szig. mon. üres lakásban, és elfolyogatott 900 m3 vizecske. Mivel pedig standard nullás fogyasztásokat jelentett a vízmű felé (hiszen be sem ment a lakásba, úgy volt vele, hogy tavaly megnézte az órát, azóta meg nem volt ott senki) ezért a ház kapta a cehet.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.