Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #13549 üzenetére
Fagyalllo fórumtárs, a Lehel tér és a Nyugati között van a mobilbolt/szervíz, ahol dolgozik.
Petyyyy: szinte biztos, hogy iPhone 4-re már nincs garancia.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Magnum_
nagyúr
iponban még van samsung ativ book 9 lite...
valakinek okos áron egy Sony Vaio SVT13 ultrabook? :-))
Pety: nem garis az már.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
B-L-A-C-K
titán
-
Magnum_
nagyúr
én már 7 óta bent vagyok. jó reggelt!
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #13552 üzenetére
Lite az AMD procis verzió, azt olvastam az elég hurka az Intel - eshez képest, de nem követem a notis vonalat kérdezz utána.
47 ronin tényleg nem volt túl pörgős, azt hittem olyasmi lesz mint az álomháború azért húzták le, de szimplán csak hiányzott belőle a dinamika.
GDP terén van némi lemaradásom, még most ülök a metróra
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #13557 üzenetére
SSD minden rendszeren sokat dob.
Jó, de ha csak az alapot hozza, arra minek ultrabook külső, csicsas noti van olcsóbban is, ráadásul mintha a samukban beepitett aksi lenneEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Qru
MODERÁTOR
válasz werszomjas #13459 üzenetére
Igen, szoktak. Elsőre fura volt, hogy mit integet a szembejövő Outback-es... Aztán hamar leesett.
Hát nem mindig, csak ha éppen van rá érkezésem.
mod:
B-L-A-C-K: Finom, de ez inkább pályára való.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mercutio_ #13558 üzenetére
mert az ultrabook jó. könnyű, mégis elegendő méretű.
Qru: az "érkezésem" szóról mindig az a Roy&Ádám zene ugrik be, ami a magyar vándorban volt, vagy miben...
"elég lesz nemtomhányliter, hazáig elmész ennyivel".. hehe, amúgyis ebben vagyunk általában[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #13561 üzenetére
És akkor miért is nem jó az eddigi Vaio?
Más: volt valaki már a Dandár utcai gyógyfürdőben? Ha igen, akkor milyen?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Magnum_
nagyúr
jó a vaio. csak néha előbújik a kisördög és cserélnék. tudod, kielégítendő a kis lelkemet. de nem akut, mondom. akksi már nem olyan, mint új korában.
valakinek van tapasztalata az ebayes UGY akksikkal?Dandár u.-i gyógyfürdő. ott laktam mellete, de sosem jutottam be oda. hmm, ha kipróbáltad, írd meg!
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #13563 üzenetére
Én sok évvel ezelőtt befürödtem utángyártott noti akkuval eBay-ről, azóta óvatos vagyok és csak gyárit vettem. Bár az X200-amba kellene egy nagyobb akku és ajánlottak is eBay-es eladót, akivel jó tapasztalat van.
Fürdő:
Ha majd eljutok oda és nem felejtem el, megírom, de az valószínűleg ősszel lesz.
Csak rátévedtem a múlt héten a varosban.blog.hu fürdőismertetőjére és legalább megtudtam, hogy a kerületemben van egy megfizethető gyógyfürdő. (Pont ez volt eddig a gondom a gyógyfürdőkkel - szeretnék menni hidegidőszakban, de nem akarok 8-10k-t kifizetni két fő belépőjéért...)
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mercutio_ #13566 üzenetére
augusztusban lejár a gari. de a gép meg jó. és igen, kicsit háklis vagyok rá. vagy eladom még garisan és jól szállok ki belőle, vagy széthasználom és nem fog érni már semmit kb. szóval eladnám. ezért IS.
Qru: whatsapp?? válság van... b.zzeg. majdnem lemaradt a mondat végéről a b.zzeg...b.zzeg.
(Dobogó kövek c. film )[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Kiki18 #13568 üzenetére
Alfától drága lenne. Amúgy a jelenlegi 6 cellás is 3 órás, csak jó lenne mellé még egy 8 cellás, tartaléknak.
-
Magnum_
nagyúr
fagyallo nem foglalkozik alaplapos iphone-al. más ötlet?
köszi!
-
Mercutio_
félisten
válasz GabN73 #13571 üzenetére
Wizzair ma szülinapi akciót tart, minden második jegy ingyenes, a 4k kezelési költséget kell csak fizetni és csak kézipoggyász van az árban.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
GabN73
addikt
Na mégse ott vesszük.
2 főre 107 lenne, még így akciósan is Máshol 100-ból kijön nem akciósan. -
Qru
MODERÁTOR
válasz radi8tor #13583 üzenetére
Oda viszed végül ahova eddig hordtad?
Vasárnap tankoltam de kb el is autóztam amit beletettem. Pilisben voltunk haverral egy 2,5 V6 24V Galant ment előttem nincs rá panasz nem tudtam volna lenyomni az az igazság.
Apropó: Volt kint vki szombaton a Hungaroringen az Opel napon?
mod:
B-L-A-C-K: Ilyen esetben csak ha casco-d van.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest