Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Mr.Csizmás #126898 üzenetére
Így van, igazából én őt. Sajnos egyre jobban tapasztalom, hogy 28 évemmel kezdek kicsúszni abból a rétegből, ahol van lehetőségem fiatal lányog társaságában mocorogni, sőt válogatni. A másik, hogy nagy a baj a fejekben, ami szerintem a modern világ hibája főleg, és ez nemtől független jelenség.
-
őstag
Köszönöm a topiklakóknak a aok konstruktívat!
Minden opciót elmentettem magamnak, végül mezába mentünk. Szerintem megérte, az árakhoz képest nincs okom oanaszkodni. A lányzó amúgy sajnos rip, dehát ilyen az élet.Ha hasonló nyűgöm van, jelentkezem a topikban. Csak fáj látnom ezt a mély csöndet. Pontosabban nem látnom
Lorcsi: Örülök hogy ilyen jókedvet okozhattam, ha van hasonló örökzöld sztori itt ph-szívesen veszem.
-
őstag
válasz macilaci78 #126880 üzenetére
Vakvarjúk között van bármi érdemi különbség? Fekvés szempontjából melyik a hangulatosabb?
Mr.Csizmás: Lakomotivot kilövöm, nekem sem jött be az ajánlás. aranyos meg minden, de nekem már sok esetleg egy sörre majd elmegyünk, ha ott tart a dolog[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok,
Mivel a topikban nagyobb a tapasztalat éttermek terén mint a családban, szeretnék tőletek tippeket kérni.
Kislányt vinnék étterembe szerda este, Pest és közvetlen vonzáskörzete(indulás 16-14 kerület határáról). Harmadik randi, nem dobnám el a kalapácsot, a hangulat és a hely szférája fontosabb mint a flancolás.Eddigi tippjeim/ötleteim:
-Menza étterem (Liszt téren)
-Vakvarjú valamelyik étterme
-Lakomotiv étteremAlapból én a Váctól nem messze levő Ördögmalomra gondoltam, de véggiggondolva túl messze van, aznap és másnap meló, így nem szeretném utazással elnyújtani az estét.
Köszönöm előre is. -
őstag
válasz FoxiestFox #126697 üzenetére
6 éve ezen vagyok, de esélytelen, beteg világot élünk. Elég csak a nőtopikba beleolvasni
Az állami hiteltől meg mégjobban hidegrázásom van. Amiatt lett ellehetetlenítve mindenki más is a piacon. -
őstag
válasz sketchifun #124319 üzenetére
Na ne szívas...ez elég szőrszálhasogatásnak hangzik.
Bekamuztál rá legalább valamit? Behúzószálnak hagytad ott vagy tarcsiba vagy valami? -
őstag
válasz hszilard666 #123149 üzenetére
Az élet kemény, de lesz jobb helyed. Ezekszerint kölcsönösen nem működött a dolog. Hosszútávon jobb ez így
-
őstag
válasz bajnokpityu #123129 üzenetére
Jár az is épp elég stresszel szerintem.
Nem azt mondom, hogy nagyon nehéz feladat lenne,de azért kell hozzá gógyi meg tapasztalat. Meg türelem, az emberekhez türelem is kell -
őstag
Én azt tapasztalom, hogy a megkereshető pénz mértéke egyenesen arányos a stressz mértékével.
És ha meg akarsz élni magyarországon, sőt ha /jól/ akarsz élni magyarországon, akkor meg kell küzdeni a stresszel. -
őstag
válasz sketchifun #122978 üzenetére
Mire lenne szükség?
-
őstag
válasz macilaci78 #119196 üzenetére
Ez még tőle is nagyon szokatlan, azért rendszeresen feljárkált...
-
őstag
válasz hszilard666 #118695 üzenetére
Bármilyen basic babafigyelőszintű cucc megtenné neked, aminek van saját appja.
-
őstag
válasz darvinya #118548 üzenetére
Ha már szemtönkretétel és monitor.
Észrevettem hogy amióta a mostani cégnél dolgozom, látványosan romlik a szemem, fáj és kiszárad nap végére.Összehasonlításképpen egy Benq GW2255öt használok kb 5-6 éve itthon, és ennél a típusnál abszolút nem voltak és a mai napig nincsenek ilyen panaszaim.
Mi az a specifikáció amire oda kell figyelni, ha az ember nem akarja tropára vágni a szemeit mire eléri a 30at?
-
őstag
-
őstag
Azthittem betévedtem a viccesképekbe DD
-
őstag
válasz Mr.Csizmás #116708 üzenetére
Ha jól tudom a belvárosban a legnagyobb ilyen bolt a Nagy és Nagy
Telefonálj oda először szerintem.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz MurdR #116659 üzenetére
A grillezés is nagyon jó program, mi hosszúhétvégén fogunk a családdal
Apa-fia program ez a mai horgáazat
17. Kerület szélén lévő csali tónál vagyunk.
Mindketten egy bottal fenekezünk, egyel pedig ragadozó(ő fenéken tirolifával, én meg úszóval)
Sajnos eredménytelen eddig a nap.Két hete ezen a helyen fogott egy brigád négy süllőt, ezért jöttünk ki mi is, főleg ragadozóra....
[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
válasz MasterMark #116223 üzenetére
Tegnap én utánanáztem, és rendben van, nem körözik és az óra is reális értékeket mutat.
Qru: Ha ottlettem volna az elejétől kezdve, nem így zajlott volna le. Én is tegnap délután csöppentem bele a sztoriba, akárcsak ti.
Én mindössze egy sikeres motorvételen vagyok túl, szóval nincs tapasztalatom, de segítek ahol tudok a srácnak.
Köszönöm a közreműködéseteket, ha bármi változás van írok
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Bocs srácok, igyekszem csepegtetni az infókat.
A törzskönyv passziváltatva van, a forgalmiban az előző tulaj neve szerepel, a hivatalos feljegyzések résznél pedig be van írva az autókereskedő cég neve akitől az autót vette, mellette a közlekedési igazgatási hatóság pecsétjével.
Úgy tudom, hogy a kereskedő cégnek nem kell a nevére íratnia az autót, szóval ez így oké nekem.További fejlemény ,hogy tegnap éjjel 10-kor a hungária körúton drága barátom még mindig várta az eladót, aki készségesen megjelent egy autóban +1 fővel.
Pénzt követeltek tőle ,hogy 25k forintért cserébe odaadják neki az üres de lepecsételt adásvételit, amiből a másik két példányt juttassa vissza hozzájuk postán.Amikor mondta hogy nem fog fizetni ezért, majdnem elhajtottak, így végül kifizette.
Most én is ellenőriztem, a papír jól van megcsinálva, így ma megy az okmányirodába.
Hihetetlen milyen gerinctelen emberek vannak, és még mindig nem tudni hogy mi lesz a csattanója a történetnek.
Az autó elméletileg beszámításból került a kereskedőhöz.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok
Ide írok, mert itt magas az élettapasztalat/kopf arány.Egy ismerősöm vásárolt egy autót egy kereskedőtöl, de az átadás-átvételi dokumentumot hibásan írták meg.
Ez a hiba az okmányirodában derült ki, mikor át akarta írni a nevére.A gond ott van, hogy az eladó elmondása szerint a cég felszámolás alatt van (evégjegyzék szerint nem, szerintem hazudik), illetve egész nap próbáltuk elérni, beszéltünk vele több alkalommal telefonon hogy javítsuk ki a dokumentumot, de halogat, hazudozik, néha kikapcsolja a telefonját, 4 órája nincs előrelépés.
Feljelentés megtörtént.Ötlet, tanács, tapasztalat bárkinek ebben a témában?
-
őstag
válasz werszomjas #115992 üzenetére
Úúú gecc én imádom Szabit, de a kicsilány nincs odáig ezért a zenéért.
Na most jól megfájdult a szívem, kellett nekem kérdezni....[ Szerkesztve ]
-
őstag
Van valakinek jó ajánlása mai nap délutánra valami aktív programra, amit BP-n lehet művelni/meglátogatni?
Kiállítás, zene, ilyensmi események érdekelnének, esetleg színház vagy koncert (ha van rá jegy...de kb esélytelen.) -
őstag
válasz macilaci78 #115806 üzenetére
Mikor, ha nem ilyen fiatalon toljuk a melót?
Én is kigürizem a lelkemet is, és szerintem nem fizetnek meg érte.... -
őstag
válasz hszilard666 #114933 üzenetére
Minden visszafelé működik nálad?
Így legalább van adrenalin? -
őstag
válasz DeFranco #114904 üzenetére
Én deichmannban csak AM cipőket veszek.
Mind bőr, normális varrásokkal.
A legrégebbi bakancsommal most húztam ki a negyedik telet, elkopott a talpa a sarkánál, szóval inkább cipészhez viszem majd mint kidobom.Két másik AM cipőm inkább alkalmi, így azok használódása nem releváns.
-
őstag
válasz CoolBoy323 #114788 üzenetére
Ha fáradt=részeg még el is hiszem
-
őstag
-
őstag
válasz sketchifun #114689 üzenetére
Na jó ,legyen, de csak ha prémiummal töltöd meg.
Sírok srácok, sírok....D
-
őstag
válasz hszilard666 #114683 üzenetére
Made my day
Ha szili odaad 8 almát juliskának, és juliska cserébe ad 1 körtét, akkor...
1, szli mennyire marad éhes?
2, vajh' juliska mennyire csinált jó üzletet?
3, felmerült-e a térdelés lehetősége bármelyik fél részéről is a cserekereskedelem során?
Sketchi: a téligumi árának felét odaadom, az még talán eladható állapotban van.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz hszilard666 #114681 üzenetére
Ha csak a szíj 180k, te meg kompletten adod a cuccot 150kért, akkor most mennyit buktál? 150-200kt?
-
őstag
válasz hszilard666 #114340 üzenetére
A havi 1-2 alkalomra nekem megfelel, ha komolyabb gamerkedésre szottyan kedvem megkereslek, úgyse vlt még szívszerelem hardverem amivel hobbyszinten kidobósoztak, én meg szeretek veszélyesen élni.
-
őstag
válasz hszilard666 #114336 üzenetére
Ha kockulnék még el is gondolkodnék rajta.
De már egy ideje nem űzöm az ipart. -
őstag
Buék mindenkinek!!
-
őstag
Kellemes ünnepeket az aktív/passzív topiklakóknak.
-
őstag
válasz hszilard666 #113838 üzenetére
Jó projektnek fest.
Célja is lesz annak, hogy ITXben gondolkozol? -
őstag
Mindjárt ott.
Farmer cucc PH pólóban, csak h egyszerűbb legyen. -
őstag
válasz macilaci78 #113615 üzenetére
Köszi az infót!
-
őstag
válasz hszilard666 #113330 üzenetére
Egy alja albi kb 100k+rezsi.
200k ,ha egyedül élsz, kb annyira elég hogy egyél, eltartsd magad.
Abból "szórakozni" már nem fogsz. -
őstag
válasz Agostino #112855 üzenetére
Valószínűleg ezért nem is fogja senki elvállalni...
A szakemberek inkább olyanba ölik az idejüket, amivel messze többet kereshetnek adott időre lebontva.
Nálam pl egy szaki elhárította a dugulást, de a wct már nem akarta visszatenni, mert azért "pofátlanul sokat kérne el" a munka mennyiségéhez képest. -
őstag
válasz macilaci78 #112433 üzenetére
Anyám is szokta emlegetni, hogy ideje hívő emberré válnom. Nekem nem szólt senki, hogy ez korral jár.
-
őstag
válasz CoolBoy323 #112327 üzenetére
Gonosz
-
őstag
válasz tboy93 #112236 üzenetére
"a fizetős SMS-ek két nappal később jönnek mint a tranzakció"
Ezt én is tapasztaltam és egészen meglepődtem rajta. Nem is beszélve arról, hogy az akkor épp aktuális egyenlegemet párosítja mellé, ami előfordul hogy a jelen pillanatra már nem is érvényes(nline rendeltem azóta,stb)
Kezelési költségként azért komoly pénzeket fel tudnak számolni, ami számomra meglepő. És még csak Jumpos vagyok...
-
őstag
válasz sketchifun #112156 üzenetére
GDC Beast-el valami gond volt?
Vagy más miatt adsz tovább rajta? -
őstag
-
őstag
Már elvonási tüneteim voltak....
-
őstag
válasz macilaci78 #111510 üzenetére
Degonosz.....
-
őstag
válasz macilaci78 #110892 üzenetére
Utóbbi lesz az!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest