Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
nem is tudtam hogy ilyen topic is van
szevasztokhej!
-
DeFranco
nagyúr
válasz Speeedfire #1285 üzenetére
Ha sasadi, akkor Richfield ott jó eséllyel van valami
[ Szerkesztve ]
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz macko20 #1317 üzenetére
Nézd, akkor ebből a szempontból a pizzafutár egy szolgáltató. És egy szolgáltató nem engedheti meg magának, hogy akár 20 Ft-ot is visszab*sszon az asztalra. Vigyorogva megköszöni, illedelmesen távozik, aztán max. utána anyázik amikor már senki nem hallja.
Azért nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát, megvettem egy terméket, ki van írva az ára, én azt kifizetem, és ezzel az én dolgom be is fejeződött, oldja meg a pizzás céggel a baját, semmi közöm hozzá. Én a termék árát megfizettem, és ebben benne van a kiszállítás ára is.
Természetesen én is szoktam adni borravalót, jellemzően 10%-ot, ahogy kijön az összeg kerekre, de akár ennyit adok, akár 20 Ft-ot, akár semmit, elvárom, hogy vigyorogva köszönjön napszaknak megfelelően adja át a pizzát, vegye el a pénzt, majd vigyorogva köszönjön el, mert ez a dolga.
Mondom, mindig adok, nem kérdés, de nehogy már én toszódjak meg, mert neki 420 a benzin. Nekem is annyi, mégsem ad senki borravalót.
---
amúgy meg pizzába köpködéstől nem félek, egyrészt nem fog emlékezni a címre, ez hót zicher, másrészt még kétszer ugyanazt a pizzafutárt nem láttam soha
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Speeedfire #1321 üzenetére
Amúgy nekem nincs vele bajom, kialakult szokás, kb. tudod, hogy hol kellene adni, hol nem, a mértéke is nagyjából adott, és tudsz vele némileg differenciálni attól függően, hogy milyen szolgáltatást kapsz. Jó dolog, nincs vele gond, mindig adok.
Vonatkozó tarantino
(hogy ez mekkora egy troll b+ )[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Mennyit érhet most egy használt független Galaxy Ace? Lány használta, gyári szoftos, kijelzőn fólia, februárban cserélt benne akksit.
Gondolkodom, hogy meg kellene venni, bár a jelenlegi telefonom hiába gyengébb, csak akkor cserélném le rá, ha emez feladja a harcot (mondjuk az akku) mert születésnapomra kaptam, kötődöm hozzá.
-
DeFranco
nagyúr
10k-t kérne érte...
az a gond, hogy nem nagyon van értelmes telefon most a piacon újonnan, főleg nem a vodánál
ami igazán kellene, az egy qwerty-s 4.2-es valami (alsó)közép vassal, de ez kb. impossibru minden szinten... akkor meg már komolyabb pénzt nem adnék semmiért, mert azért, hogy egy fokkal smoothabb legyen nem adok pénzt
a méretekről nem is beszélve, 3,5"-nál nem is akarok nagyobbat, ha tiszta érintős méretről beszélünk
@Saint_: felszámolt borravalós résszel egyetértek, bár én nem szeretem
a házhoz rendelt pizza meg lehet hasonló árban van a pizzériással, de jóval nagyobb... pizzériában egy 32-es pizzát megeszek egyedül, mert olyan, otthonra rendelve (mix-r-ből szoktunk) ha ketten nekiesünk, akkor is marad még két szelet másnapra
mi mondjuk mindig melegen kapjuk
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Kétmagos kellene akkor már, de egyrészt 30-40k-nál előfizetéssel nem adnék érte többet, másrészt, ha adnék is, akkor sincs. Érintős meg nem tud annyival többet, hogy pénzt adjak érte.
@Saint_: nem, nekünk a Bosnyák téri a területileg illetékes. Annak a beülős része sem rossz, de szinte soha nem megyünk be, rendelni szoktunk onnan. Nagyon bejön, hogy nem ilyen "fantáziapizzák" vannak, hanem van egy hosszú lista, és abból és annyit kérsz rá fix áron amit és amennyit akarsz. Nem kell variálni, hogy jajj de a piedonén van bab, az ördögön meg pepperoni, de mindkettőn van gomba, jaj de kár... rábökök, hogy ezt az X dolgot kérem rá, meg duplapari duplasajt, 'szt csókolom. Nem egy gourmet pizza, de arra, amire a házhoz rendelt pizza való (gyorsan, trash kajának) arra tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #1331 üzenetére
OK, tök valid, de az egy más kategória. Nem ugyanaz a célszituáció, nem ugyanaz a célcsoport.
Nálunk akkor van pizzarendelés, ha:
a) berúgtunk a haverokkal, vagy készülünk berúgni és kellene valami kaja, amit ott a konyhában betolunk
b) épp a feje tetején áll a lakás, mert mondjuk festjük a nappalit
c) épp akkor estünk haza nyaralásból/több napos utazásból/akárhonnan és nincs otthon semmi, meg erőnk sincs készíteni
d) ennénk valami szemetetna ilyenkor van nálunk pizzarendelés. Ha csettintgetni akarok a nyelvemmel, akkor irány a Millenium da Pippo az Andrássy-n, kikérek egy pármai sonkás bazsalikomos pizzát, és jóvilág, egy hétig fogat se mosok, hogy megmaradjon az íz a számban.
Nem véletlen olasz a vendégek fele ott...
@cekkk: qwerty-s van? nem csúszkás, hanem "candybar", mint a BBQ5
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
megnéztem, egyrész utalók a T9-et minta bűzszövet másrészt már a bemutató videóban is typo-zik a demóember egy csomót, az nekem nem pálya...
igen, BB kellene, ezt meg is tudnám venni de nemá' hogy egy kifutó modellt vegyek meg 7.1-el 40k-ért
meg akkor nyista android, én meg beleszőttem már magam a nágytezsvír ökoszisztematikájába kérlekalássan
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
kínaiaktól azért félek egy kicsit, lévén azoknak azért nem kell olyan biztonsági feltételeket teljesíteni, mint egy samsungnak, senki nem nézi meg, hogy rendesen le van-e árnyékolva, vagy megmkirózza a koronaékszereket amíg a zsebedben van, nem akarok hererákot kapni
tudom, ez nem bizonyított, mint a wifi sem, de azért egy kicsit megvan bennem a félsz... amit itthon is hivatalosan forgalmaznak, vagy éppen nyugaton, azt megrendelném kintről simán
-
DeFranco
nagyúr
válasz Agostino #1345 üzenetére
Gyarló az ember feleségem piszok jól főz, szerencsére majd' minden napra van főtt kaja itthonról (tegnap-tegnapelőtt töltött tök volt kapormártással, az előtt rántott karaj krumplipürével, előtte meg roston sült barramundi).
Mikor megvettük a mosogatógépet, ez volt az alku, hogy rendben van, de a megtakarított időt arra használjuk, hogy hetente kétszer-háromszor ebédet főz, így lesz kaja minden napra. Életem egyik legjobb döntése volt, úgy is, mint mosogatógép, úgy is mint ebéd.
Mellesleg a gép 9 hónap alatt kitermelte az árát, ha figyelembe veszem mennyit spóroltunk a házikoszttal, és az, hogy egészséges csak pozitív hozadék emellett
-
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
A soviniszta vicceken maximum jót röhögök de nem veszem komolyan őket és főleg nem értek egyet velük, ettől még viccesnek viccesek lehetnek. Mint ahogy a zsidóvicceket is találhatom viccesnek akkor is ha nem vagyok sem zsidó sem antiszemita. Tisztelem és nagyra tartom a feleségem, de ezt nem szeretném bizonygatni, mert ezzel magam felé meg ő felé kell elszámolnom
Sunamaileket én sem szeretem.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #1417 üzenetére
Azt sokan szeretik, igen
@Melack: nálunk is van ilyen terv, de szerintem semmi nem lesz belőle, ha sikerülne fél szobával nagyobbat szerezni hasonló minőségben, már winning lenne, de 1+2 fél szobás kb. csak panel van, vagy esetleg újépítésű. De az újépítésűben ezt 55 m2-en oldják meg két kicsi meg egy nagy lyukkal.
Agglomeráció az nekem nagyon nem, ilyen benzinárak meg közlekedés mellett.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #1423 üzenetére
Ebből a szempontból jobb, bár azért az egyszerűség és az olcsóság azzal is jár, hogy igényességből fel kell adni. Bevésni a falba vezetéket például nem fogsz... megy sínben, vagy viheted a parkettaszegő alatt.
Ellenben a lakóközösség egyre inkább csúszik le, aki teheti törne ki, és na ki jön a helyükre? Szerintem sejted...
Meg mellesleg közvetlen életveszély ami ott vezetékezés címén van, amit nem fog a többség felújítani, mert nem látszik, csak a hír egyre több, hogy itt is kigyulladt meg ott is kigyulladt egy lakás, mert ezek a régi szar alu rendszerek nem bírják az inverteres klímát a plazmát, meg az indukciós lapot.
-
DeFranco
nagyúr
Annyira lent vannak az árak, hogy fehéredik az egész.
Ezt azért nehezen hiszem.
Az igaz, hogy gyémántvágó kell, ha ki akarod cserélni az összeset, de utána már könnyebb az életed... csak ugye ez is nem kevés pénz.
Ezért írtam, hogy "rendszerek". Mi is megcsináltattuk, igaz falon kívül, nem vésettük be, de full réz a rendszer, prodax szerelvényekkel, új biztosítékdobozzal, FI relével. Nem volt olcsó, de nekem ennyit megér az én és a családom biztonsága.
Én személy szerint aki nem csináltatja meg, annak leköttetném az óráját. -
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #1429 üzenetére
Az ilyen "áldott" környékek jók, persze, de sajnos ezekből van kevesebb... konkrétan nagyon kevés, de nem véletlen hogy azt írtam a ti környéketek jó.
Újépítésűbe én sem mennék szívesen, de ezek persze szigorúan magánvélemények, nem kinyilatkoztatások, koránt sem biztos hogy igazam van.
-
DeFranco
nagyúr
Hard Disk Sentinel ingyenes csakma csakneked.
Magyar fejlesztés, akinek van HDD-je a gépében annak kötelező.
-
DeFranco
nagyúr
Évek óta használom, anno meg is vettem a pro verziót, most az asszony laposára is lesz legalább egy alap verzió...
-
DeFranco
nagyúr
Van családi csomag, ez most nem tudom hogy áll a mai akció után, de ez az aktuális csoportos-vásárló gyűjtö bejegyzés.
De ha 5 kell, arra van családi csomag, azt hiszem 12k.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest