Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #131138 üzenetére
Soroksárin megszaporodtak a kamionok is, ők is kerülnek valahonnan.
-
GabN73
addikt
Azt lehet tudni hogy az M5-Nagykőrösi-Gyáli szakaszon mostanában mi a tosz van?
10 óra van és az Ikeánál állunk bazze'. Tegnap is hasonlóan jó volt a buli.
-
GabN73
addikt
Vegyetek alkatrésznek való Fold 3-at
-
GabN73
addikt
-
GabN73
addikt
válasz FoxiestFox #130312 üzenetére
A legtutibb a p+r parkoló. A felüljáró alatti parkolók kérdésesek már az állapotvizsgálat után.
Amúgy kérdezze meg hogy hol fognak megállni. Régebben jellemzően a P+R/felüljáró alatt indultak.
-
GabN73
addikt
Amúgy közületek bringázott már valaki valaha Budapesten?
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #130072 üzenetére
Ahhoz hogy sokan váltsanak fejleszteni kén' először is.
Múltkor egy Soroksár Hősök tere-Haraszti vonalat 35 perc alatt tettünk meg délután fél négykor, 0 klímával. Sokáig nincs buszsáv, így kénytelen dugózni a kedves kis busznak. Tudom, ott a hév, de 25 perces sétákat nem akarok bevállalni.
Buszok régebben nagyon le voltak lakva és nagyon régiek is voltak (kedvencem a kapucsengős leszállás jelzős volt), bár ahogy látom egy fokkal javult azon a vonalon a helyzet, de attól függetlenül iszonyú retkesek...
A másik, "új" vonalon már jobb a helyzet, modernek a buszok, viszont reggel 8 után csak óránként jár. Az utolsó BP felé este 8-kor megy, visszafelé pedig 21:35-kor, az első pedig csak 4:40-kor indul, tehát lehet taxit hívni 10+ ezerért
Ja igen, nem igazán van éjszaka lehetőséged utazni, bár vonat esetében sem volt nagyon másképp, az utolsó ott is 23:30-kor indult, utána pedig már csak 3:40-kor.
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #130069 üzenetére
Azt kétlem hogy változna a menetrend, mivel nincs fejlesztve semmi, hosszabb szerelvényeket meg nem nagyon tudnak küldeni, mert nem férnek be.
Annyi embert nem bír el, csúcsban most se bírnak már sokkal többet.
-
GabN73
addikt
válasz FoxiestFox #130055 üzenetére
Amíg volt én jellemzően szerettem. Mivel 1 sín ment, így a menetrend viszont siralmas volt.
Ha nem átlag sulis/8-9 órás dolgozós időben mentem, akkor mindig volt hely, és jellemzően az alacsonypadlós jutott.
Valamikor nagyobb utazószámnál a régieket küldték - az nekem is a halálom, főleg a tömegnyomor miatt.
Mielőtt elkezdték a kínai vasutat, az utolsó hetekben emeletes vagonok jöttek, ami zseni volt....
Azóta meg marad a Volán ami egy hányinger....
Amíg nem váltok munkahelyet és nem Budapest másik végébe kell mennem, addig sajnos ez van, a Greengo és társai nem akarnak terjeszkedni délre (pedig nálunk a cafeteriaból x%-ot lehetne ilyenre kérni)
-
GabN73
addikt
Költözzetek déli aglóba, majd visszasírjátok karigerit
-
GabN73
addikt
Mennyi bajotok van...
-
-
GabN73
addikt
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #128927 üzenetére
Mit paráztok a szerb/ukrán cigi még tűrhető áron van
-
GabN73
addikt
Valaki tud jó szakembört társasház alapításra?
Bár mondjuk nem a legjobbkor, ahogy nézem sokan most akarnak alapítani...
-
GabN73
addikt
Engem múltkor egy új x6 tartott fel 250-nél :(
-
GabN73
addikt
válasz Atomantiii #128065 üzenetére
Villamoson, buszokon is van, illetve még a volán buszokon is elő elő fordulhat.
-
GabN73
addikt
válasz grizlisandor #128003 üzenetére
Nepliget üde színfolt?
Kocsiból nézve lehet az, járj itt minden nap, főleg este :DDD
-
GabN73
addikt
válasz radi8tor #127719 üzenetére
Már nincs sok hátra, ha minden jól megy akkor ebben az évben be lesz fejezve teljesen, aztán néha néha hobbibak elő veszem.
Igazából a legnagyobb hülyeség az érzelmi kötődés, de hát életem első autója, V8, meg mára elég ritka :)A probléma még mindig a normális szerelő hiány...
De amúgy ezzel terveztem, nem hiába mentem bele, miután rendesen átnéztem.
Lakatolás, villanyos nyűgök, PCV, klíma...[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #127679 üzenetére
Az nem is vészes, én 3 kilókat dobálok erre a xarra havonta :D
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #127671 üzenetére
A matekot lehet tudni?
-
GabN73
addikt
válasz GIJoe #127628 üzenetére
Olcsó nem lesz sajnos, hülye lesz aki bevállalja ilyen árak mellett. Főleg aki nincs alvállalkozói hálózatban, és visszafelé üresen jönne.
Kovács Andor
+36704082946Ismerősök ők ajánlották, egy telefont megér.
Vagy állj meg az M0-n, rakd ki Wazera, 1 óra alatt fog jönni vagy 5 hiéna
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #127606 üzenetére
Ha nagyon nem menne nekik se, akkor a Somogyi Garagét tudom ajánlani Dunaharasztiban. Előzetesen küldtem pár rajzot, az alapján vállalta az enyémet is, pedig nem egy gyakori típus.
-
GabN73
addikt
válasz kovacsroli #127462 üzenetére
-
GabN73
addikt
válasz Mercutio_ #127245 üzenetére
Pont néztem az itteni újépítésű, hasonló lakásokat. Azokkal az a baj hogy alattad/fölötted laknak, míg itt max melletted, továbbá nincs garázs, míg itt van 40nm... :D
50-től indulnak, de inkább már 55-60.Tételezzük fel hogy 45-ért elmegy, de abból hová menjek? Nagyon messze BP-től nem akarok, belváros/garzon felejtős. Ha már hosszú távra néznék, akkor egy kertes, nem iker/társasház (ami mostanában újépítésűben kb lehetetlen/olyan az ár). Sok opciót nem látok :(
Ja, pár napja jött ki egy közlemény, miszerint fel vannak mentve a munkálatok alatt a zajterhelés korlátozása alól, tekintettel arra, hogy nem tudnak mobil falat telepíteni :))
-
GabN73
addikt
válasz TheProb #127235 üzenetére
Azért sajáttal sem könnyű az élet... :DDD
Én még zseniális áron vettem déli agglomerácioban, egybe nyitott 2 garázzsal.
Autóval közlekedés szokásos munkajárós időben katasztrófa, van HÉV, de az nekem kiesik, buszt hagyjuk, marad a vonat, 40 perc alatt van a Keletiben.Én is szemezgetek, mert hát a kínai vasút itt megy el az ablak alatt majd... Persze semmi infót nem adtak, bontani nem fognak az biztos, nem esünk bele a 9 méretbe. Állítólag nagyon "korszerű" rezgés csillapításos lesz az alap, illetve végig húzzák az egészet zajszigetelo fallal. Nos, mivel itt van egy átjáró, amiről az az info hogy ugyan így marad, így a zajvédő sem fog sokat érni... Vannak infók, hogy esetleg kapunk nyílászáró cserét, de a rezgés és a zajterheléssel nem nagyon fognak tudni mit kezdeni... Ja meg még ott a por...
Pedig az akkori "csúcs" áron lett szerválva (25m), most csak a két garázs ér 10-11-et...
De valahogy mindig arra jutok, hogy ok ok, elmegy, de abból mit vegyek, meg hol? Egyedül élek, mondhatni tök átlag fizetésből, annak az 1/3ad részét nem vállalnám be így.
Néha azon agyalok hogy eladom, aztán zsa szülökhöz vidékre.... :D
-
GabN73
addikt
válasz FoxiestFox #127147 üzenetére
Hát figyu, attól függ mennyi helyre kell menni, meg mennyi pénzt szánsz benzinre, most átlag 16l/100km-el megyek
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
válasz werszomjas #127115 üzenetére
Az nem a Robin biciklije?
-
GabN73
addikt
Amúgy valaki segítsen, hogy miért jó egy alig megismert gádzsit elhalmozni ajándekokkal?
-
-
GabN73
addikt
Valaki szokott Tescobol rendelni házhoz?
Eddig teljesen jól működött az app, hiába lefoglalom az időpontot, kiválasztom a címet, itt megáll, nincs lehetőségem a fizetés megjelölésére...
-
GabN73
addikt
válasz FoxiestFox #126770 üzenetére
Attól függ mi az elképzelés. Lakás, kertes, mi az a nagyobb város, mennyi a keret?
-
GabN73
addikt
válasz MasterMark #126664 üzenetére
Nekem a motor hangja elnyomja :D
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #126573 üzenetére
Meg jobb helyeken kínálnak kávét/vizet az interjú során
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #125908 üzenetére
Az ingatlanos csak bólogat az elképzelt árra, hogy még egy túlárazott dolog legyen a portfólióban :DDD
-
GabN73
addikt
válasz FoxiestFox #125694 üzenetére
Egy percig nem voltam HO-ban :))
-
GabN73
addikt
Pacek munkajogászt keresnék, ha valaki tud jót ne rejtegesse
-
GabN73
addikt
M7/7-es mennyire vészes péntek 8 után?
Ezer éve nem voltam arra, de gondolom tele lesz -
GabN73
addikt
válasz FoxiestFox #125569 üzenetére
Atdobsz 45-ötöt, holnap költözök is ki
Ne, lehetőleg ne 45 kismacskát dobj át
-
GabN73
addikt
válasz Chuck Norris #125449 üzenetére
Van Ladás FB csoport, ott kérdezted már?
-
GabN73
addikt
Dobhatnánk atomot a fertő Angliára....
Számlát a rendelésről nem kaptam, egyedül a FedEx küldte el részemre, ahol DDP-s paritással küldték, majd közölte a FedEx hogy ja, amúgy a cég nem fog érte fizetni semmit.
A tételes fordítás még oké, bár ez is vicces kicsit...
Legjobb hogy a számlán nincs feltűntetve a szállítási költség, az ajánlaton meg ott virít.
Továbbá az oldalukon ott virít hogy ÁFA nélkül küldik, erre teljes árat kértek be.Zsenik.
-
GabN73
addikt
Valaki tud jó napszemüveg lelőhelyet, akár online is?
Ray-Ban Caravan-ra vadászok... -
GabN73
addikt
válasz radi8tor #125402 üzenetére
Elvileg, de a gyökér angolokból bármit kinézek... :D
Először azt írták hogy nem lesz áfa rajta, majd rátették, majd a korrigált ajánlaton ismét nem volt rajta, szóval megint kellett rá kérni egy másikat.
Vicc az egészben hogy van webshopjuk, onnan szoktam rendelni, csak most emailen keresztül kellett leadni a rendelést, mert egyedi cikkszám mizéria volt.
Alapból emailcimem látják, telefonszám aláirasban+cím megadásánál is leírva + ugyan ezzel az emaillel vagyok náluk regisztrálva, minden adat kitöltve.
Erre emailnek beirjak a nevem egy mr elotaggal -
GabN73
addikt
Mint időközben kiderült 12 napja MO-n van a csomag, de a drága jó angol cég más emailt adott meg, illetve a telefonszámom nem írták be ...
Legjobb az egészben hogy nem először rendelek tőlük.
Mondjuk kíváncsi vagyok a vámolásra majd. -
GabN73
addikt
Fedexel van valakinek tapasztalata?
Kicsit viccesnek érzem hogy angoloktól feladott csomag lassan 1 hónap alatt se érkezett be MO-ra -
GabN73
addikt
Nem teljesen szegszuális hirdetést lehet linkelni? Nem teljesen az, de valahol mégis az :)
-
GabN73
addikt
válasz Mr.Csizmás #124077 üzenetére
Vagy csak a csaj még nem akar találkozni vele, de az IKEA-ból már berendelt
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #124050 üzenetére
Bánja a fsz, csak mondja meg hogy mi szívja 2 amperrel az aksim
-
GabN73
addikt
Valaki tud jó autóvillamossági szakit BP-n?
Lehetőleg olyat, akinek ha küldök rajzokat tudja értelmezni... :dDD -
GabN73
addikt
válasz Magnum_ #124030 üzenetére
Elméletileg jövőheten megyek, minden héten volt gyorstesztem, meg ellenanyagos is.
Nem, nem úgy kell ezt most elképzelni hogy ha kedvem tartja akkor beülök valahová.
Természetesen minden szabályt betartok, maszk-kézmosás és minél kevesebb személyes kontaktus tekintetében. -
GabN73
addikt
Ahj srácok, a hotelekben működő éttermekbe be lehet ülni hivatalosan ha szálló vendég vagy, vagy elvitelre amíg vársz... Most hogy 1 óráig készítik a kaját, arról nem tehetsz ;)
Akkor max utazunk kicsit, és maradnak a bevált helyek...
-
GabN73
addikt
Astoria közelében van valami hely ami 6 után nyitva van még legalább 1 órára, és be lehet ülni egy kvra/piára?
-
GabN73
addikt
válasz Earl_Muttley #123719 üzenetére
Az. Plusz fent van Karotta M3-asa is, bár az se teljesen gyári már....
-
GabN73
addikt
válasz Earl_Muttley #123712 üzenetére
Coupeból 2 van fent, az egyik gyári, azért 4-et kérnek :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest