- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
Oddworld: Abe's Oddysee Steam kulcs ingyé'
nyóc6háromkaZH-GGnyolcaskaRnégyeske-FLXK
Vége nagy Péé
-
GabN73
addikt
Na pár hét szenvedés után sikerült az első ajánlatot megtenni
-
GabN73
addikt
válasz
föccer #132754 üzenetére
Ne pörögj rá ennyire, van most ~10 darab meg ~5 komprmisszumos kérdőjeles. Most a matek megy erősen hogy mi meddig fér bele, úgy hogy ne teljesen nullázzam magam, illetve vésztartalékot is meg kéne dobni egy kicsit a hitel miatt.
Mercutio_
Kb 10 évvel ezelőtt, de erős túlzás hogy csináltam, kb 3 hónapig jó ha űztem, majd első sikeres eladásnál amikor nem fizettek ki ott is hagytamQru
Covid kicsit mentálisan meg pénzügyileg is lezúzott anno. A nagyobb probléma inkább ott kezdődött hogy a szerelő egy hitvány sz*r volt, és csak lehúzott, majd felelősséget nem igazán akart vállalni. Egy igazi money pit lett a végére, nem csak tankolás szempontjából, így "szépen" leültem vele megbeszéni hogy most mennyiért is fogja megvenni. -
GabN73
addikt
válasz
föccer #132746 üzenetére
17-18-19-el nem lennék beljebb. Jelenleg a fő cél a bejárási idő drasztikus csökkentése. A napi 2,5-3 óra kezd kikészíteni. Kocsi nincs, nem is tervezek mert azzal sem lennék időben nagyon előrébb és csak megdobná a kiadásaimat.
Ha a mostanit el tudnám adni akkor már ~120m kp állna rendelkezésre - ami nagyon remek lenne, mert onnantól már bőséges a kínálat. Csak sajnos ez most nem kivitelezhető.
Illetve tegyük hozzá hogy ezt sem 20+ évre tervezem, 10 éven belül biztos hogy cserélném.
A problémám továbbra is az hogy október - november óta ebben az árkategóriában eltűnt a kínálat.
-
GabN73
addikt
válasz
föccer #132718 üzenetére
Abból a kétszázból vedd le a többször felrakottat, illetve a nagy része ki is esik akár elrendezés/olcsón felújított/idős ember lakta 0 ráfodítással/"rossz helyen van"/ egyéb okok miatt.
Tessék, kinek nem az a vágya hogy újpest ifi meg gyakorló/edző meccseket nézzen az erkélyről egy kőbányait szisszentve?
Vagy klíma nélkül (egyáltalán felraható-e) a 6. emeleten tengődni? Többi hirdetésben persze rehab részt írják, aki lakott már arra, vagy sűrűn jár a Haller/Nagyvárad azon környékén az tudja.
Itt már egy utcával arrébb ugrott?
Vagy a Hungáriára kelni/feküdni?
(mondjuk a 260 + rezsi bérleti díjat kifizetőnek is csak gratulálni lehet)Vagy egy jó bérlőkkel együtt vétel?
Mondjuk aki pont kiadásra venné az még jól is járhat.Egy jó kis 2,2m/nm a végén "csattanóval"?
Spiri központ a világ közepén?
De a kőrisben is van csilivili "újépítésű" ahol a tetőn van bekamerázott medence meg jacuzzi, igaz hogy nincs kitakarva és a 10 emeletes panelből végig tudják nézni hogy mit csinálsz.
A nagyon belvárosba sem vágyom már, így az 5-6-7. kerületet nem is nagyon nézem.
Tegyük hozzá hogy a 80m is úgy a teteje hogy az illetékek egyebekre is félre van téve, abból 55-60% az önerő. KSH szerinti átlag bér felett keresek, de nettó 1 millió közelében sem járok, egy nem 5 éves kamatperiódusos hitel pedig nem épp "olcsó".
Ennyiből jellemzően 40-50 nm jön ki az általam preferált igényeknek megfelelően, legalább is ha csak az ingatlan.com-os kínálatot nézem. A nem rég, vagy 10 éven belül épültek esetén inkább csak 39-45 nm.
És még simán benne van hogy versenyeztetik az árat, alku lehetőséget sem érzem most, főleg hogy nem kp-s vevő lennék. De természetesen mindenhol egy 7%-al indítanék
-
GabN73
addikt
Múltkor volt itt nagy vita...
Na aki tud jó helyen lévő nem felújítandó, nem naftalin szagú lakást 60-80m között ami nem panel és nem sokadik emelet lift nélkül az szóljon.
Október-november óta ennek az árkategóriának a kínálata eszméletlenül beszakadt.
A panelek pedig egy jó ~15%-al emelkedtek...
Nincs csok, nincs babaváró, együdálló 30-as férfi vagyok
-
GabN73
addikt
válasz
macilaci78 #131138 üzenetére
Soroksárin megszaporodtak a kamionok is, ők is kerülnek valahonnan.
-
GabN73
addikt
Azt lehet tudni hogy az M5-Nagykőrösi-Gyáli szakaszon mostanában mi a tosz van?
10 óra van és az Ikeánál állunk bazze'. Tegnap is hasonlóan jó volt a buli.
-
GabN73
addikt
Vegyetek alkatrésznek való Fold 3-at
-
GabN73
addikt
-
GabN73
addikt
válasz
FoxiestFox #130312 üzenetére
A legtutibb a p+r parkoló. A felüljáró alatti parkolók kérdésesek már az állapotvizsgálat után.
Amúgy kérdezze meg hogy hol fognak megállni. Régebben jellemzően a P+R/felüljáró alatt indultak.
-
GabN73
addikt
Amúgy közületek bringázott már valaki valaha Budapesten?
-
GabN73
addikt
válasz
macilaci78 #130072 üzenetére
Ahhoz hogy sokan váltsanak fejleszteni kén' először is.
Múltkor egy Soroksár Hősök tere-Haraszti vonalat 35 perc alatt tettünk meg délután fél négykor, 0 klímával. Sokáig nincs buszsáv, így kénytelen dugózni a kedves kis busznak. Tudom, ott a hév, de 25 perces sétákat nem akarok bevállalni.
Buszok régebben nagyon le voltak lakva és nagyon régiek is voltak (kedvencem a kapucsengős leszállás jelzős volt), bár ahogy látom egy fokkal javult azon a vonalon a helyzet, de attól függetlenül iszonyú retkesek...
A másik, "új" vonalon már jobb a helyzet, modernek a buszok, viszont reggel 8 után csak óránként jár. Az utolsó BP felé este 8-kor megy, visszafelé pedig 21:35-kor, az első pedig csak 4:40-kor indul, tehát lehet taxit hívni 10+ ezerért
Ja igen, nem igazán van éjszaka lehetőséged utazni, bár vonat esetében sem volt nagyon másképp, az utolsó ott is 23:30-kor indult, utána pedig már csak 3:40-kor.
-
GabN73
addikt
válasz
macilaci78 #130069 üzenetére
Azt kétlem hogy változna a menetrend, mivel nincs fejlesztve semmi, hosszabb szerelvényeket meg nem nagyon tudnak küldeni, mert nem férnek be.
Annyi embert nem bír el, csúcsban most se bírnak már sokkal többet.
-
GabN73
addikt
válasz
FoxiestFox #130055 üzenetére
Amíg volt én jellemzően szerettem. Mivel 1 sín ment, így a menetrend viszont siralmas volt.
Ha nem átlag sulis/8-9 órás dolgozós időben mentem, akkor mindig volt hely, és jellemzően az alacsonypadlós jutott.
Valamikor nagyobb utazószámnál a régieket küldték - az nekem is a halálom, főleg a tömegnyomor miatt.
Mielőtt elkezdték a kínai vasutat, az utolsó hetekben emeletes vagonok jöttek, ami zseni volt....
Azóta meg marad a Volán ami egy hányinger....
Amíg nem váltok munkahelyet és nem Budapest másik végébe kell mennem, addig sajnos ez van, a Greengo és társai nem akarnak terjeszkedni délre
(pedig nálunk a cafeteriaból x%-ot lehetne ilyenre kérni)
-
GabN73
addikt
Költözzetek déli aglóba, majd visszasírjátok karigerit
-
GabN73
addikt
Mennyi bajotok van...
-
-
GabN73
addikt
-
GabN73
addikt
válasz
macilaci78 #128927 üzenetére
Mit paráztok a szerb/ukrán cigi még tűrhető áron van
-
GabN73
addikt
Valaki tud jó szakembört társasház alapításra?
Bár mondjuk nem a legjobbkor, ahogy nézem sokan most akarnak alapítani...
-
GabN73
addikt
Engem múltkor egy új x6 tartott fel 250-nél :(
-
GabN73
addikt
válasz
Atomantiii #128065 üzenetére
Villamoson, buszokon is van, illetve még a volán buszokon is elő elő fordulhat.
-
GabN73
addikt
válasz
grizlisandor #128003 üzenetére
Nepliget üde színfolt?
Kocsiból nézve lehet az, járj itt minden nap, főleg este :DDD
-
GabN73
addikt
válasz
radi8tor #127719 üzenetére
Már nincs sok hátra, ha minden jól megy akkor ebben az évben be lesz fejezve teljesen, aztán néha néha hobbibak elő veszem.
Igazából a legnagyobb hülyeség az érzelmi kötődés, de hát életem első autója, V8, meg mára elég ritka :)A probléma még mindig a normális szerelő hiány...
De amúgy ezzel terveztem, nem hiába mentem bele, miután rendesen átnéztem.
Lakatolás, villanyos nyűgök, PCV, klíma... -
GabN73
addikt
válasz
macilaci78 #127679 üzenetére
Az nem is vészes, én 3 kilókat dobálok erre a xarra havonta :D
-
GabN73
addikt
válasz
macilaci78 #127671 üzenetére
A matekot lehet tudni?
-
GabN73
addikt
válasz
GIJoe #127628 üzenetére
Olcsó nem lesz sajnos, hülye lesz aki bevállalja ilyen árak mellett. Főleg aki nincs alvállalkozói hálózatban, és visszafelé üresen jönne.
Kovács Andor
+36704082946Ismerősök ők ajánlották, egy telefont megér.
Vagy állj meg az M0-n, rakd ki Wazera, 1 óra alatt fog jönni vagy 5 hiéna
-
GabN73
addikt
válasz
macilaci78 #127606 üzenetére
Ha nagyon nem menne nekik se, akkor a Somogyi Garagét tudom ajánlani Dunaharasztiban. Előzetesen küldtem pár rajzot, az alapján vállalta az enyémet is, pedig nem egy gyakori típus.
-
GabN73
addikt
válasz
kovacsroli #127462 üzenetére
-
GabN73
addikt
válasz
Mercutio_ #127245 üzenetére
Pont néztem az itteni újépítésű, hasonló lakásokat. Azokkal az a baj hogy alattad/fölötted laknak, míg itt max melletted, továbbá nincs garázs, míg itt van 40nm... :D
50-től indulnak, de inkább már 55-60.Tételezzük fel hogy 45-ért elmegy, de abból hová menjek? Nagyon messze BP-től nem akarok, belváros/garzon felejtős. Ha már hosszú távra néznék, akkor egy kertes, nem iker/társasház (ami mostanában újépítésűben kb lehetetlen/olyan az ár). Sok opciót nem látok :(
Ja, pár napja jött ki egy közlemény, miszerint fel vannak mentve a munkálatok alatt a zajterhelés korlátozása alól, tekintettel arra, hogy nem tudnak mobil falat telepíteni :))
-
GabN73
addikt
válasz
TheProb #127235 üzenetére
Azért sajáttal sem könnyű az élet... :DDD
Én még zseniális áron vettem déli agglomerácioban, egybe nyitott 2 garázzsal.
Autóval közlekedés szokásos munkajárós időben katasztrófa, van HÉV, de az nekem kiesik, buszt hagyjuk, marad a vonat, 40 perc alatt van a Keletiben.Én is szemezgetek, mert hát a kínai vasút itt megy el az ablak alatt majd... Persze semmi infót nem adtak, bontani nem fognak az biztos, nem esünk bele a 9 méretbe. Állítólag nagyon "korszerű" rezgés csillapításos lesz az alap, illetve végig húzzák az egészet zajszigetelo fallal. Nos, mivel itt van egy átjáró, amiről az az info hogy ugyan így marad, így a zajvédő sem fog sokat érni... Vannak infók, hogy esetleg kapunk nyílászáró cserét, de a rezgés és a zajterheléssel nem nagyon fognak tudni mit kezdeni... Ja meg még ott a por...
Pedig az akkori "csúcs" áron lett szerválva (25m), most csak a két garázs ér 10-11-et...
De valahogy mindig arra jutok, hogy ok ok, elmegy, de abból mit vegyek, meg hol? Egyedül élek, mondhatni tök átlag fizetésből, annak az 1/3ad részét nem vállalnám be így.
Néha azon agyalok hogy eladom, aztán zsa szülökhöz vidékre.... :D
-
GabN73
addikt
válasz
FoxiestFox #127147 üzenetére
Hát figyu, attól függ mennyi helyre kell menni, meg mennyi pénzt szánsz benzinre, most átlag 16l/100km-el megyek
-
GabN73
addikt
válasz
werszomjas #127115 üzenetére
Az nem a Robin biciklije?
-
GabN73
addikt
Amúgy valaki segítsen, hogy miért jó egy alig megismert gádzsit elhalmozni ajándekokkal?
-
-
GabN73
addikt
Valaki szokott Tescobol rendelni házhoz?
Eddig teljesen jól működött az app, hiába lefoglalom az időpontot, kiválasztom a címet, itt megáll, nincs lehetőségem a fizetés megjelölésére...
-
GabN73
addikt
válasz
FoxiestFox #126770 üzenetére
Attól függ mi az elképzelés. Lakás, kertes, mi az a nagyobb város, mennyi a keret?
-
GabN73
addikt
válasz
MasterMark #126664 üzenetére
Nekem a motor hangja elnyomja :D
-
GabN73
addikt
válasz
macilaci78 #126573 üzenetére
Meg jobb helyeken kínálnak kávét/vizet az interjú során
-
GabN73
addikt
válasz
macilaci78 #125908 üzenetére
Az ingatlanos csak bólogat az elképzelt árra, hogy még egy túlárazott dolog legyen a portfólióban :DDD
-
GabN73
addikt
válasz
FoxiestFox #125694 üzenetére
Egy percig nem voltam HO-ban :))
-
GabN73
addikt
Pacek munkajogászt keresnék, ha valaki tud jót ne rejtegesse
-
GabN73
addikt
M7/7-es mennyire vészes péntek 8 után?
Ezer éve nem voltam arra, de gondolom tele lesz -
GabN73
addikt
válasz
FoxiestFox #125569 üzenetére
Atdobsz 45-ötöt, holnap költözök is ki
Ne, lehetőleg ne 45 kismacskát dobj át
-
GabN73
addikt
válasz
Chuck Norris #125449 üzenetére
Van Ladás FB csoport, ott kérdezted már?
-
GabN73
addikt
Dobhatnánk atomot a fertő Angliára....
Számlát a rendelésről nem kaptam, egyedül a FedEx küldte el részemre, ahol DDP-s paritással küldték, majd közölte a FedEx hogy ja, amúgy a cég nem fog érte fizetni semmit.
A tételes fordítás még oké, bár ez is vicces kicsit...
Legjobb hogy a számlán nincs feltűntetve a szállítási költség, az ajánlaton meg ott virít.
Továbbá az oldalukon ott virít hogy ÁFA nélkül küldik, erre teljes árat kértek be.Zsenik.
-
GabN73
addikt
Valaki tud jó napszemüveg lelőhelyet, akár online is?
Ray-Ban Caravan-ra vadászok... -
GabN73
addikt
válasz
radi8tor #125402 üzenetére
Elvileg, de a gyökér angolokból bármit kinézek... :D
Először azt írták hogy nem lesz áfa rajta, majd rátették, majd a korrigált ajánlaton ismét nem volt rajta, szóval megint kellett rá kérni egy másikat.
Vicc az egészben hogy van webshopjuk, onnan szoktam rendelni, csak most emailen keresztül kellett leadni a rendelést, mert egyedi cikkszám mizéria volt.
Alapból emailcimem látják, telefonszám aláirasban+cím megadásánál is leírva + ugyan ezzel az emaillel vagyok náluk regisztrálva, minden adat kitöltve.
Erre emailnek beirjak a nevem egy mr elotaggal -
GabN73
addikt
Mint időközben kiderült 12 napja MO-n van a csomag, de a drága jó angol cég más emailt adott meg, illetve a telefonszámom nem írták be ...
Legjobb az egészben hogy nem először rendelek tőlük.
Mondjuk kíváncsi vagyok a vámolásra majd. -
GabN73
addikt
Fedexel van valakinek tapasztalata?
Kicsit viccesnek érzem hogy angoloktól feladott csomag lassan 1 hónap alatt se érkezett be MO-ra -
GabN73
addikt
Nem teljesen szegszuális hirdetést lehet linkelni? Nem teljesen az, de valahol mégis az :)
-
GabN73
addikt
válasz
Mr.Csizmás #124077 üzenetére
Vagy csak a csaj még nem akar találkozni vele, de az IKEA-ból már berendelt
-
GabN73
addikt
válasz
macilaci78 #124050 üzenetére
Bánja a fsz, csak mondja meg hogy mi szívja 2 amperrel az aksim
-
GabN73
addikt
Valaki tud jó autóvillamossági szakit BP-n?
Lehetőleg olyat, akinek ha küldök rajzokat tudja értelmezni... :dDD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- RAM topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Dobozos AMD Ryzen 3 1200 processzor.
- Hp 250 G6 alaplap
- Lenovo Legion 5 15ARH7 Rtx 3050TI 4 gb ,garanciális hibátlan laptop
- Xbox Series S 512gb gari&rengeteg gari/ csere le-fel / beszámítás nézz be!!!
- Dell R740: 2x Intel Xeon Gold 6148, (40/80T 3.70GHz), 384GB - 1,5TB DDR4 ECC, 8x SFF, H740p 8G, ÁFÁs
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest