Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz Kiki18 #129097 üzenetére
Én azt mondom, hogy 23. Csak sógort meg nem kérdezd
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
félisten
-
félisten
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Kiki18 #126879 üzenetére
lakomatív abszolút nem randihely. inkább Jaromir a templomhoz, keletitől M4, kis séta.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
félisten
-
bajnokpityu
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz Kiki18 #121979 üzenetére
3-4 évvel elkéstél és szvsz még legalább 4-5 évig várhatsz a megfelelő beszállóra
Aki 2013-17 között megvette az olcsó belvárosi pecókat és azóta airbnb-ből szétkereste magát nem fogja lényegesen olcsóbban eladni, mint a piaci ár, mivel neki már jó eséllyel visszahozta a vételárat/annak nagyrészét, az értéke pedig még egy 20-30%-os áresés (belvárosban ennél nagyobb az előző válságnál se volt emlékeim szerint) mellett is messze a vételkori fölött lesz. Hacsak nincs valami nagyon tuti befektetése amihez kell asap a tőke ráér kivárni amíg visszaerősödik a piac, addig meg max. normál bérlakásként adja ki, vagy okosba csinál pl. 3 céget, amik osztoznak a tulajdonon, és mindegyik kiadja 120 napra airbnb-n.Aztán lehet, hogy lesz valami nagy változás, de akkor aki vevő lenne is nehezebb körülmények (munka, bérek, infla, hitelezési feltételek, stb.) között kell, hogy belevágjon.
DeF:
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
darvinya
titán
válasz Kiki18 #121979 üzenetére
Vehetsz, mint befektetés.
Viszont, ahhoz nagyon olcsón kell venni jó helyen, amit olcsón minőségin felújítani.
Kis hazánkban ingatlan tulajdonlás hosszútávon csak viszi a pénzt, mert már magát az ingatlant is magasra van feltornázva.
A minőségi felújítás sem lehet olcsón megúszni.
Így tehát csak azoknak lesz ez jó üzlet, aki átveréssel veszi és olcsón felújít, aztán drágán adja el.
Körül kell nézni mennyi baj van lakásokkal és felújításokkal vagy újépítésüekkel.
Sajnos, ezek legtöbbször kivitelező miatt van.Qru
Annyira drasztikus esés nincs, de már most 8millákat engednek tavalyhoz képest.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz Kiki18 #118549 üzenetére
Mindenki elsőnek PWM, stb. (Bocs Tim82), de ennél összetettebb a dolog.
Elsőnek hely és annak külső fény bejutása és mennyisége.
Aztán jön a helység mesterséges megvilágítás típusa, ereje, fény besőszöge.
Ezután jön a monitor PWM (magyarul villogása), mennyire van szinkronba külső fényekkel, és ez milyen szögekben verődik vissza.
Ekkor jön szín és telítetsége, kontrasztja, fényereje.Minimum ezeket kellene azonosra hozni, de ez szinte lehetetlen.
Nálam ezek váltak be, hogy összhangba hozzam és ezzel kíméljem a szemem:
-Új helyen munkanaponkon, mindig kicsit állítottam a színen, a telítetségén, a kontraszton, és a fényerőn.
Kb. 1 hónapon belül sikerült azonosra állítanom
-Eközben amennyire lehetet magát a monitort is mozgattam, hogy külső fény visszaverődés szöget állítsam
-Legfontosabb, hogy legalább óránként távolba a külvilágba nézzek 1-5percig, persze nem nappal szembe.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Tim82
félisten
-
mike1334
veterán
válasz Kiki18 #116636 üzenetére
Nyilván évekig nem csinálnám ezt, egy ideig ki lehet bírni, még csak pár hónapja megy
Van, aki évek óta ennyit dolgozik nálunk, sőt ők még hétvégén is...fanatikusok, de viszik előre a szervezetet...
PS4 továbbra is eladó...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Mercutio_
félisten
válasz Kiki18 #116603 üzenetére
Max munkába jövet/menet , vagy amikor besokalok, mert nyakig ér a az*r
Lehet még most kellene frissíteni a cv-t és szétküldeniEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Kiki18 #116598 üzenetére
Nálunk nem lesz több túlóra idén DE február óta helybentopogunk, tehát a tavalyi mennyiséget 7 hónapba fogjuk besűríteni
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
-
darvinya
titán
válasz Kiki18 #116206 üzenetére
Ebből hosszadalmas eljárás lesz, s végén még az autót sem biztosan fogja megkapni.
Valószínű, hogy szándékosan lett elrontva, mert kereskedő sem vette, csak bizományba vette, s most pénzel lépet le.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
werszomjas
addikt
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Kiki18 #115393 üzenetére
+1
3 hetet használt bill, aliexpresses nettó árban (azóta már áfakötelesre drágult), 12-ért hirdetem facebookon, rámír valami veréb, hogy helló érdekelné később, ez volt 2-3 hete, most írt tegnap hogy 8k-ja van most erre. asszem nem sietem el a választ, inkább behoztam melóba
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
sketchifun
senior tag
válasz Kiki18 #114685 üzenetére
1, semennyire. Nagyon sok almája volt, de megette majdnem mindet. Csak 8 maradt, azt adta Juliskának. A körtére semmi szüksége, valószínüleg élőhúsra fogja elcserélni.
2, Juliska nem jár rosszul az üzlettel, hiszen napi iÁrfolyamon számolva 4 körtét kellett volna fizetnie.
3, A térdelésben Juliskának nincs szerepe, valaki más fog azért az egy szem körtéért térdelni.
Annyiért egy teli tankkal viheted.
Tim82: Készvégem, sírok.
[ Szerkesztve ]
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Tim82
félisten
válasz Kiki18 #114685 üzenetére
3, felmerült-e a térdelés lehetősége bármelyik fél részéről is a cserekereskedelem során?
Persze. Szili letérdelt, Juliska meg felcsatolta a műfalloszt és...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
gzbotii
nagyúr
válasz Kiki18 #113555 üzenetére
Idén 2-3 helyen is láttam, ami biztosra megmaradt az a JYSK-é. Érdekes, hogy ezt vették át, a black friday inflálódása miatt (egész hónapos BF, egy hetes, tavaszi, két külön pénteken, stb).
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Tim82
félisten
válasz Kiki18 #113511 üzenetére
Szerencsére bandus bankja is monitorozza állandóan az ügyfelei kártyahasználatát esetleges bankkártyacsalásokat és abból fakadó ügyfélkárokat megelőzendő/minimalizálandó, még ha bandusnak ez nem tetszik is...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
gzbotii
nagyúr
válasz Kiki18 #112856 üzenetére
Július közepén egy szimpla duguláselhárítás nálunk - nettó 4p munka szó szerint - 28.000
Szálát kérek? Igen. Akkor +ÁFA. Akkorkösznem.
10p nem voltak nálunk, papírmunkával együtt.
Szakmát tévesztettem[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
rizso
addikt
válasz Kiki18 #112216 üzenetére
Van olyan ismerősöm, aki a laptop árának töbszörösét is ráköltötte bővítésekre, fejlesztésekre
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Mercutio_
félisten
válasz Kiki18 #109901 üzenetére
Nem, ha a kriptocucc árfolyama megzuhan lecsökkennek az árak, jön a nyár, ilyenkor úgyse a játék az első, én eladnám, aztán ősszel újra vbennék, lehet akkor már lesz GTX 2050 is.
DeF: Ób.mmeg, ez a nick
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz Kiki18 #107698 üzenetére
Feltúrtam az oldalukat de csak értelmetlen verziót találtam
-
Mercutio_
félisten
válasz Kiki18 #107692 üzenetére
+ sutszi: Nincs kizárva de sose használtam mert a 100MB-s rejtett partíció miatt install előtt valami másik megoldással formáztam mindig
-
Dave Crank
senior tag
válasz Kiki18 #107683 üzenetére
Szerződésben ezeknek szerintem benne kellene lennie.
De neten megtalálod, ha rákeresel, hogy 18 alatt, felett milyen jogszabályok vannak diákmunkára.
Illetve gondolom valamilyen szövetkezeten keresztül vagy, ha diákmelózol, a legegyszerűbb, ha a szövetkezetnél utánakérdezel.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
MrSealRD
veterán
válasz Kiki18 #107411 üzenetére
Nem. Csak nézelődtem és nagyon nem ilyen árakat láttam. Nem negatív voltam inkább hevesen meglepődtem.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Egérpad topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB