Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Zoo
őstag
Jóreggelt PH!
KV!!!
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
*Ropi*
félisten
válasz bitpork #13447 üzenetére
Itt sem ismeretlen fogalmak ezek, csak az átlagemberek rendszeresen keverik pl. az előleg és a foglaló (ezt felfoghatjuk bánatpénznek is) fogalmát és pénzügyi vonzataikat. Az előleg ugye visszaadandó, a foglaló a megbízó visszalépése esetén a megbízottnál marad, a megbízott visszalépése esetén kétszeresen fizeti vissza azt a megbízónak.
Ha jól tévedek nálad vis majorra hivatkozva álltak el a teljesítéstől.
Sajnálom a történteket, remélem hamar magadra találsz!
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Magnum_
nagyúr
válasz *Ropi* #13452 üzenetére
nem foghatjuk fel a foglalót bánatpénznek. más a kettő.
meg azt se értem, hogymiért vis major miatt álltak volna el? volt olyan esemény a napokan, ami vis major?
(pont pár hete segitettem egy kislánynak előleg-foglaló perben, ott az ellenérdekű ügyvéd "keveri" )bitpork: de miért van nagy gáz? olyan mértékű kötbér van, ami kicsinálja a céged, vagy mi?
DeFranco: látszik, hogy nem műanyag wasabis, nagyon guszta!
kymera: ez van feketében is? miért eladó? hibátlan? nagyon tetszik
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
-
CoolBoy323
nagyúr
Nem tudtok olyan helyet, ahol jó forgószéket lehet venni?
IKEA-ban vannak jók, minőségiek? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz CoolBoy323 #13457 üzenetére
A minőség az elég drága. 100k-nál indul. Vagy mire gondoltál minőség alatt? Ami kibír 2 évet?
⭐ Stella
-
werszomjas
addikt
válasz CoolBoy323 #13457 üzenetére
Nekem IKEA-s van, nem tudom melyik fajta, nem tudom mennyibe került, de tejjesen jó
Fekete.
Qru# Te tapasztaltad, hogy a Subarusok köszönnek az utakon? Mint a motorosok, Te szoktál?
[ Szerkesztve ]
üdv
-
werszomjas
addikt
Foglalkozik itt valaki tápegységek, adapterek javításával?
2db ilyenről lenne szó.
Output: 18V~3,5A ~ AC Adapter.
Nem működnek, nem tudom mi bajuk.
PÜ aki vállalja hogy ránéz.
üdv
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz CoolBoy323 #13461 üzenetére
Akkor viszont neked kell próbálgatnod. Lehet ami werszomjasnak jó, az neked f0s
⭐ Stella
-
B-L-A-C-K
titán
Qru:
Kicsit jól néz ki ez a Subaru nem?
-
B-L-A-C-K
titán
Ez olyan hogy pl annó a Peugeot 307cc-ről se gondoltam volna hogy wrc lesz belőle...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Autós válogatás ez is. Válaszd ki a videót, majd lent "Watch it here"
⭐ Stella
-
Dr.Zoo
őstag
Jó reggelt PH!
Két KV!!!!
(tennaptól mondhatom a zasszonyra, hogy a nejem....... )
(fáj a fejem b@szottul... )"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Dr.Zoo
őstag
válasz radi8tor #13473 üzenetére
Vácon volt a fotózás, az utolsó 15 percben leszakadt az ég, volt bicajösvényen bmv, picit elázott vőlegény, csokordobálás, estivacsi, kajapia minden mennyiségben.. Kaptunk egy kis nyaralást, meg egy gyümölcstentrit 10 kiló narancsal.... célozgattak finoman a gyerekcsinálásra egy baba albummal, volt sör, bor, pálinka.. Fáj a fejem...
-
werszomjas
addikt
Eladó!
Dell Latitude E4300 - P9300 - 4GB RAM - 320GB HDD - Gyári garancia - +3órás akku
++++++++++++++++++++++++++++
Dell Latitude E4300, E4310 Gyári pót akkumulátor 48Wh, Dell - HW900
Ha együtt elviszed, a laptophoz a 3G modemet ajándékba adom.
üdv
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Magnum_ #13478 üzenetére
To All: köszi Mókusbogarak, tennap nem mertem annyira bérugni, mert ma 12-re megyünk a mamával a Bálnába, Belga sörfesztiválra..... Ha vkit esetleg érdekel, ott megtalálhatóak vagyunk déltől..
Saint: én mán' nem hiszek Nektek, majd ha ottvagytok, és toljuk a KV-t arcza, akko OK!
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Dr.Zoo #13469 üzenetére
"Egy Gyűrű mind fölött, egy Gyűrű kegyetlen, egy a sötétbe zár, bilincs az egyetlen!"
Gratula!
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
GabN73
addikt
Ha valaki belép 1-2 helyre, ahová nem kéne neki, és megvan az IP címe, mit tudok tenni ellene?
Vagy meg tudnám nézni hogy milyen gépről lépett be?Oprendszer meg böngésző, IP cím van meg
-
Magnum_
nagyúr
válasz Dr.Zoo #13484 üzenetére
tegnap menni akartam (volt ott egy kislány, akivel véletlenül összetaliztam volna ) de a ksibarátom nem akart, így akvárium maradt.
viszont emlékeztek, hogy kb 2 honpja kérdeztem, hogy a pizzériázos kislány nevét hogy tudhatnám meg?
tegnap beugrottunk egy szelet pizzára, és amig a cimbim elment mosdóba, kiült mellém dumálni. az kösz. hát akkor már bemutatkoztam...
-
-
Magnum_
nagyúr
lassan-lassan kellene új ultrabook. megnéztem a kínálatot, elég gyér. én majd 2 éve vettem a sony-t, elég jó áron... nincsenek most jó 13,3-as ultrabookok 175-200-250k között???? ez mi?????
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #13490 üzenetére
Milyen notit topicban nézelődj.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Magnum_ #13492 üzenetére
Én is aktívan mozgok ott, sokat is foglalkozok a témával, szóval tudok segíteni.
Én most használtan Dell Latiude E7240-est vennék, igaz ez csak 12.5 méret, de megbízható gyors gépek. Új áruk ~350 ezertől indul, de pár hónaposan már elég baráti áron vannak ---> link. Nekem is hasonló van most, csak nem ultrabook kivitelben, és nagyobb, E6540-es...
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Zoo
őstag
Üdv mindenkinek a bálnából, egye Piraat már lecsúszott....
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #13494 üzenetére
Ha nem idegenkedsz az almától azt olvastam a topicban a MacBook Air Mid2013-nak nincs sok versenytársa
Szerintem írd be mid volt eddig, mit vársz el az újtól mennyid van rá és, hogy csak bolti számlás új játszik tehát köszönöd, de ilyen-olyan privát garázscéges ajánlatot nem kérszEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mercutio_ #13496 üzenetére
idegenkedem. jó nekem a Win szimbiózis :-))
Black: kérem tisztelettel elfogadni, hogy új kell és számlás. rengeteg biz'class gépem volt, az ultrabookot nekem találták ki, kiegyezek egy sony-samsung műanyag bookkal, de új legyen és számlás. nem a cég fizeti, lehet, h az áfa visszaigénylés kevesebb, de nem 350k-ért szeretnék venni, hanem 200k körül lenne jó megoldani. de ha ilyen fos mara a kinát, akkor a sony kap uj akksit és eldöcög még 1-2 évet.
bár két éve nagy dömping volt,a zok a gépek most hol vannak???I humbly and respectfully decline™
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Magnum_ #13498 üzenetére
Én kérek elnézést hogy próbáltam segíteni...
Amúgy az ilyen felfogást sose értettem másoknál sem ha van egy úgymond 2 hónapos gép ami tiszta hibátlan, és 140 ezerrel olcsóbban megtudja venni az illető miért ragaszkodik az újhoz. Mert nem 3 év gari van rá hanem 3 év -2 hónap...? Vagy mert nem ő fogja meg először? Egy új ~200 ezres, és egy pár hónapos használt ~200 ezres (aminek ugye 350 ezer az új ára) gép között, minőségben hatalmas különbségek vannak, csak ugye sokan tényleg az újhoz ragaszkodnak, de tényleg nem jöttem rá még miért. Ha egy leharcolt gari nélküli használt gépet mutatnék akkor megérteném, de így....
Na mind1, sok sikert a vásárláshoz...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest