Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
Uff!
Gondolom jelentkezek már, hátha hiányzom valakinek.
Szóval a szép őszi forróságban a gép is forró...
Gondoltam összekötöm a kellemest a hasznossal, ha nem b@sznak át, kedden egy MO-RA 2 boldog tulajdonosa leszek.
Be lesz kötve az is a rendszerbe.Nővérem tolókapuja kész, már csak szépészetileg kell festegetnie, amit eddig nem tudott lekenni.
Jöhet az utolsó betonoszlop öntése és a kiskapu felszerelés, meg 1 db kerítésbetét gyártása.Utána itthon kéne a fürdőszobát megcsinálni, meg kifesteni a tél előtt.
Ja meg a kocsit lecsiszolni, gittelni stb.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
bandi0000
nagyúr
most hogy panaszkodjak én is, marhára el vagyok keseredve,úgy indultam neki az egyetemnek, hogy megcsinálom, erre már a fizikánál a legrosszabb tanárokat kaptam, nem magyaráznak mert nekik minden egyértelmű, te meg vagy tudod vagy nem , ráadásul elêg régen tanultam ezeket és mêg nagyobb hátrányba vagyok
ami még jobban elkeserít, hogy írtam a tanárnak egy mailt, hogy hol kezdjem el a tanulást stb, de ismerősöm mondta h ne várjam a választ, mert leszarják ezt
szóval most megyek majd tanárhoz de egyre inkább úgy érzem, hogy ehhez kevés vagyok, és még csak azt se tudom elkêpzelni, hogy hogy tudnêk olyan melót találni, ami jól fizet, hogy el tudnàm kezdeni az életet...
Xbox One: bandymnc
-
Habugi
addikt
Az érzékelhető melankóliába akkor most bedobnék egy ilyet: [link]
Vigyázat, 18+ !!!
Kiemelésre méltó észrevétel az "anyag" kommentjei közül:
Egészségetekre!
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
-
Methionyl
senior tag
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
MrM94
addikt
A KEDVENC HÁZIÁLLATOM A PÚÚÚÚÚÚÚÚÚLYKA HA NEM HISZED HÁT MEGISMÉTLEM ÚÚÚÚÚÚJRA BE A PULTBA BE A PULTBAAAAAAAAAAAAAAAAA
Asszem 4 óra múlva dolgozok én meg még mátyós vagyok.Megint árulok+csomagolok.Hagydaf@#szba,reggel iszom a következő sööööööööööööööööööööööööööööööööööööört a kávé után
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt néktek lustaságok
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Jakuskacsa
senior tag
Jó reggelt! Mai tervek: gép takaritás, főzés, délitan valamerre csavargás, feltéve, ha nem ömlik az eső.
Mr. Macskusz: tegnap én is kirúgtam a hámból és megittam 4 sört, egy alkoholmenteset, egy 2% -ost, és két rendeset. Ma másnapos vagyok. Nem bírom én már a piát. A szülőfalumban a cimbik szégyenkeznek miattam mert nem hozom a szintet. ahányszor találkozunk annyiszor kérdezik meg: iszol te rendesen???
Lacit vártam hogy behelentkezik az eseményről, de jól sikerülhetett hogy nem tette.
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Jakuskacsa #104364 üzenetére
Még mindig tart, majd két napon másnaposság fogja követni.
Reggelt.
-
-
Beretvás
veterán
válasz Jakuskacsa #104364 üzenetére
Azt neem hiiiiiiitá egy jo pájinkára??? Há mijen alkoholista vagy te
-
MiklosSaS
nagyúr
Muzsikusok, volna egy kérdésem.
Az miért van hogy egy 2.0 stereo rendszernél az egyik hangfal jóval halkabb mint a másik? Mindenféle beálitásokal próbálkoztam, de az eredmény ugyanaz...
Megmurderelt az egyik hangfal?
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
HSM
félisten
válasz MiklosSaS #104375 üzenetére
Na, akkor megmondom, mi lesz. A 6800K nem fog tetszeni, mert egyszálon nem olyan erős, mint a Skylake, és órajelben se fog úgy menni, mint az 5820K-d, csalódás garantált. A 6700K-esetén pedig két mag fog hiányozni, csalódás garantált.
Megoldás: használd az i3-as gépet a GTX670-el.
-
Beretvás
veterán
cicahaaaaarc..D:
-
MiklosSaS
nagyúr
Ha szerencsém van akkor találok egy 6800K-t ami nenni fog 4.4-et, ami kb a 4.6-os haswell megfelelõje. Ami c/c-ban kb a 4.2-4.3 skylake. Plussz a négy szál plusszban meg a több cache és a quad.
Ha átlagost fogok ki akkor meglesz a 4.2 ....ami a 4.4-et üti haswellben.Valamiért nem vágyok vissza Z170-re...pedig egy OC Formula seggsziklát szivesen nyúznék egy kicsit.
-
törölt tag
tegnap túlmentünk egy határon
-
Whysperer
addikt
Na enrageltem. fogtam kiszedtem a 1060-t a evga tapot a ventiket merevlemezeket es a memoriakat. A tobbit a-tol z-ig kidobtam a kukaba. Elegem van. Hablaty. A Te alalpodat nem vigtam ki. Csak vissza adom,ha kell neked. (Nem penzert,hanem ingyen). majd nezek valami gepet es csoklom. Kov honapban. Addig pihen az evga is meg a 1060-is. Mar kezdek hozzaszokni,hogy nincs gep. 2 dolog biztos. Vizet soha tobbet megha 100000 millios is. Semmit semmiert. leszarom inkabb elmegye csajozni. Az legalabb mindig mukodik.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #104369 üzenetére
Apám, kontakt hiba esetleg?
Milyen zene? Lakodalmas lajcsi?
Azoknál elofordul ha magnó kazirol lett digitalizalva
De komolyra fordítva a szót, az lehet ha minden zenével ilyen a hang, akkor kezd eltavozni sajnos vagy az erősítő vagy az adott hangfal.
Jo lenne tudni milyen a ketyere, nem e állítható rajta az ellenállás, mert akkor is lehet ilyen ha az egyik 4 a masik pl 6 ohm.
De az is lehet hogy valamelyik kabel meg van törve... Stb"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
Ma 3 éve szeptember 17.én jelent meg a Grand Theft Auto 5.
-
Jakuskacsa
senior tag
Nah... gép fényesre takarítva. DE!!! Aki a giga 970 G1 gaming hűtését tervezte eltörném a kezét... Hogy a retekbe lehet olyan helyre tenni csavart, ahova nem lehet hozzáférni??? Kitakarítotam azt is, de nagy kínok által. Ahhoz, hogy rendesen kitakarítható legyen a ventik alatt, lekéne szedni a venti tartó konzolt. De nem lehet, mert egy csavart olyan helyre tettek amihez valami spec dolog kell, hogy kiszedd. Így maradt az a verzió, hogy amíg engedett addig feszítettem, majd fültisztítóval fényesre sikáltam. Rohadjon meg!! Aztán ha már ennyire benne voltam a dologban, újrapasztáztam a cpu-t is, aztán állítottam a biosban is ezt azt, most nem melegszik, ÉS: 4,7GHz, 1,356v -on stabilan megy! Ibt high 10 kör után 69 fok volt a legtöbb. Most nyáron vissza kellett raknom 4,5.-re a meleg miatt, de most így hagyom, hétfőtől jön az ősz, végre nem lesz 28 fok a lakásban.
Viszont a bal mutatóujjamat úgy elvágta a cpu hűtőbordája, hogy egy fél óra volt mire elállt vérezni. Ráadásul elég határesetesnek tűnik, mert kezd dagadni, lehet nem tisztítottam ki eléggé a sebet...[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Whysperer #104390 üzenetére
Kidobtad az FX-et? Ügys fiú
@Lilike: egy sima olcsóbb Microlab studio a kicsi gépen. Egyszer csak elkezdett recsegni pár napig a bal oldali hangfal, aztán most kb 10-20 % a hangereje a jobb oldali hoz képest.
Tehát kellene új szett után nézek?
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz #81556480 #104387 üzenetére
1. Túl ittad magad?
2. Becsajoztál?
3. Vagy szabálysértést/büncselekményt követtél el?
4. Arra ébredtél, hogy fogalmad sincs hol vagy, és hogy hol voltál?
5. Vagy csak hosszú volt az éjszaka?Sass: Annak az a baja, hogy a potencia méter benne kuka lett, mindegyiknek ez a halála általában. (egy lehetőség van, szétszeded, és megtisztítod a hangerő gomb alatti potmétert, ez még egy darabig akkor kihúzza ) Lehalkul, aztán egyre halkabb lesz, majd már csak az egy szól tovább.
[ Szerkesztve ]
-
DiszNóÓl
senior tag
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #104395 üzenetére
Jaja akkor ido kérdése es el fpg pukkani valami nagyobb hangeronel...
Az is lehet a hangszóró tekercseles adta meg magát
De előbb kabel tekergetes, megmozgatas...
Ha nincs reakció, akkor vásárlás"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest