Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Jakuskacsa #104150 üzenetére
Mi vaaaaaan negatív? Ne legyél depi, menj ki, mer' az idő Miami!
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
stratova
veterán
válasz #Morcosmedve #104146 üzenetére
Azt hiszem elég volt mára az internet(ezen részé)-ből.
Hablaty: büszke vagyok rád, de jobban sajnállak, én ahogy a kamera elé ért lelőttem a videót.
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
MIIIVAAAN FAAA?
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #104145 üzenetére
Az szép
Én azért megpróbálom hogy anyám legyen az üzemben tartó, mert úgy az éves 10k körül lenne. Majd ha jobban keresek, vagyis többet tudok dolgozni, akkor majd a nevemen lesz teljesen. Nyilván ha nem egyeznek bele akkor úgyis úgyis. -
Anubris
őstag
válasz norbert1998 #104143 üzenetére
Hello!
Barátnőm vett nemrég autót. Neten találsz átírási költség kalkulátort ami pontosan kiszámolja mennyit kell majd fizetned, illetve a neten ha minden adatot megadsz a kötelező + baleset biztosítást is kitudod kalkulálni, illetve megkötni.
Ha saját nevedre kötöd és még nem volt korábban autód valószínűleg az Union, Köbe, Allianz, Posta lesznek a legolcsóbbak neked. Ha évente egy összegben átutalással fizetsz az úgy tudom kedvezőbb mintha fél/negyedévente fizetnél. Olyan 8000 ezer ft-volt talán a különbség nálunk.
Neki 42.000 + 12.500 volt a kötelező plusz baleseti adó. Az átírás nagyban függ a teljesítménytől. A forgalmi + törzskönyv 6-6000. Eredetvizsga 17-20.000. Vagyonszerzési illeték meg nagyon változó. Nekünk 160 kw, 2500cc-re volt azt hiszem 100 valahányezer. Míg kisebb autóra lehet csak 20-30.000.
-
HSM
félisten
válasz inspiroyhome #104156 üzenetére
Csak magával nem akar, és szvsz igaza van. Az a tiszta, ha a te neveden van. Igen, pénzbe kerül, mint kb. minden az életben. Más kérdés, hogy itthon ez valamiért különöseb lehúzós, sajnos olcsó autóknál.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Na de gyerekek.....meg mindig nem tudom hogy vegyem a 6700K-t vagy a 6800K-t...
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Anubris #104155 üzenetére
A posta nem olcsó, sőt, az egyik aki legjobban lehúz, minél több a bónuszod annál többet vizetsz. Én pont az éven váltottam róluk. csak a bravora 64-ezret kellett volna fizetnem egy vére. Az eagon-nál egy év kötelező + egy év lakásbizti 33 ezer... azért nem mindegy. Az meg hogy egyben vagy külön kéred, egyre megy. Ugyanannyi így is úgy is.
hpeter: Én reggel 7 től kint vagyok... tényleg meleg van, én már unom is egy kicsit mivel egész évben kinti munkám van. Igazából várom már a kellemes őszt, mert unom már a 30-40 fokot. A kellemes 22-25... tavasz, ősz...
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Anubris
őstag
válasz Jakuskacsa #104159 üzenetére
Ezért is írtam neki, hogy abban az esetben ha saját nevére veszi, mint első autót.
Ha pl B10-ben van az ember teljesen más biztosítók érik meg, Aegon, Groupama stb.Évente érdemes újrakötés előtt tájékozódni, melyik éri meg legjobban az adott paraméterek mellett.
-
Habugi
addikt
válasz stratova #104161 üzenetére
Dráma de nem dráma, elmondom miért. Ő a többség, ennyi.
Tudni kell lerezisztálni, pont tegnap írtam erről, a hozzád hasonlók fogynak, a hozzá hasonlók gyarapodnak.Kisgyermekes családapa vagy SárkányUram, simán elkéne kezdened tréningezni és legalább 10mp-et túlélni kezdésnek, ugyanis mire a kisSákány iskola padba ül, bőven 50% fölött van annak valószínűsége, hogy egy ilyennek a kölyke mellett fog ülni.
Neked kell majd felvértezned ahhoz pedig XP kell.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
#Morcosmedve
veterán
válasz inspiroyhome #104162 üzenetére
En is magamnak fizetem, oszt mit csinaljak, egyszer ki kell es hidd el azon az auton jobban jarsz kezdesnek.
Nekem bizti arban a K&H jott be, eves előreutalassal.© asszongya'hogy
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Anubris #104163 üzenetére
Posta akkor sem olcsó ha 0-ban vagy... apósnak aki nyugdíjas, és valami potom pénz volt eddig a biztosítás, most majd 30-et vertek rá egy évre mert úgy gondolták... mert 30 év alatt nem tört autót, és mert nyugdíjas akkor fizethet 8.000 helyett 30.000 is... köcsög egy lény a szeretett postánk. Neten van sok kalkulátor ott érdemes szétnézni. Lehet fél év alatt enyhült a dolog, én csak azért írtam ezt mert januárban váltottam és tudom, hogy az egyik legdrágábbak.
Hab: : Jól beszélsz, a gyereket nagyon befolyásolják a barátok. A miénk most hogy újra indult az iskola az első héten ijesztő jeleket produkált. Aztán volt elbeszélgetés. Talán most már enyhült, de még mindig nem elég erős az atyai szó
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #104159 üzenetére
Gyere Angliaban , es lesz reszed kellemes nyari napokon 17-22 fokban, kellemes osszi napokon meg lefagyhat a faCCod a 6-10 fokban ....
-
-
HSM
félisten
válasz inspiroyhome #104162 üzenetére
"Összes létező velem egykorú ismerősnél így van megoldva"
Hát, nálam sem így volt megoldva, meg seniknek a családban.Pontosan erről beszéltem. Csinálsz neki 300 000-es csekket, így meg magadnak. Ez éppen így igazságos, kár ezen rágódni. Mindenki felel a maga dolgaiért, és fizet azért, aminek a hasznát élvezi.
-
stratova
veterán
válasz Jakuskacsa #104166 üzenetére
Hmm azokat a jeleket majd részletezhetnéd ha publikusak, akár itt akár a fater-topikban, akár pü-ben, csak hogy rákészüljek bár még odébb van. Nálunk csak 1-2 hónapja most kezdődött a hiszti korszak (vagyis amikor nem azért sír a kölök, mert valami baja van, hanem mert meg akar kapni valamit).
-
Anubris
őstag
válasz Jakuskacsa #104166 üzenetére
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Anubris #104174 üzenetére
Nem vitatom, lehet/biztos igazad van, de hidd el, egy szenya biztosító, a gatyádat is elveszi ha nem figyelsz. Indokolatlanul magas náluk a biztosítás ha náluk maradsz...
Szentsárkány: Nem is tudtam, hogy van olyan hogy father topic... hol keressem? Amíg ilyen kicsi a hiszti az csak hiszti. Természet adta ösztön. A gondok ott kezdődnek mikor egy hét iskola után úgy jön haza a gyereked, hogy ő majd jól elköltözik a barátnőjével innen mert mi szemetek vagyunk, és leköltözik a hobbyra, és ha nem tetszik akkor még a torkunkat is elvágja... A"la: 8 éves szöszi kisfiúnk... hát adtam én neki olyan torokelvágást... Ez volt a jéghegy csúcsa, ezen kívül nem hajlandó semmit sem csinálni, sem önálóan öltözni, sem enni, sem fürödni. Anya meg apa... nagyon dühös voltam rá egy pár napja.. pfúúúú
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Hát, nem tudom a biztosítás hu mit számolt nekem anno, 52-55 ezerből megvan az éves biztosítás egy olyan autóra, amely a "más nincs, ez biztos vétel lesz" kategória (60 pacis 3-as punto). És mindegy hogy negyedévente vagy egyben fizetem. Alig van diffi. Allianz
-
inspiroyhome
senior tag
válasz norbert1998 #104176 üzenetére
Nekem is allianz lett a legolcsóbb.
-
stratova
veterán
válasz Jakuskacsa #104175 üzenetére
Van egyébként szülő topik [persze miért is találnám meg most] a PH-n bár én most nem arra gondoltam, viszont a Don elbírálása alá esik, hogy kit hívunk meg az antarktiszi titkos (upsz) alaplapgyár igazgatótanácsába, ugyanis a topikba való belépés feltétele.
Don szükségünk lenne, egy hozzáértő raktározásért felelős tanácstagra. Amíg nem gyártunk versenyképes alaplapot, ki kell találni hová dugjuk a fagyasztott heringet a rabszolga közeli sorsban dolgozó (de mit?) pingvinek elől.
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #104178 üzenetére
60 lenne évente ha basic casco-t is tetnek rá. Nem tudom h van e értelme, tho. Azért az nem a rendes casco.
-
stratova
veterán
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz stratova #104181 üzenetére
Na miezez a nagy titok mán?
Sass: Én meg a helyedben egy 32 magos opteront vennék, meg két Ájemdé vidkártyát, és kihajtsa... nem is értem mit szarozunk itt a 4 meg 8 maggal...
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz Jakuskacsa #104185 üzenetére
Ezzel a hozzászólással automatikusan belépést nyertél.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz stratova #104187 üzenetére
Na na...elõbb tejelnie kell a csákónak.
A heringeket küldjétek nekem. Majd én elintézem a sorsukat. Ugyis a piszkos meló mindig rám marad.
Mahrenburgot is én fürdetem mindig...vízágyúvalProcesszor: két dolog tart vissza a 6800K-tól. Az elsõ az hogy gyengébbek tuningban, a második meg az hogy a legolcsóbb helyen is £399. 6700K-t meg már tudok szerezni £250-ért is.
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #104188 üzenetére
Na megrendeltem a kártyámat besokaltam és rendeltem egy Gigabyte GTX 1060 6GB-t 88 ezerért. Most várom,hogy a PCX szóljon,hogy megérkezett. Tudom ATI-t szerettem volna ,de ez van.. Dolgoznom kell és most erre volt keret. Majd,ha elkezdek otthon is melózni és lesz pénz ezerrel majd lecserélem. Majd írom a bezsámolókat meg amit kértek testet,hogy milyen,ha érdekel. mostmá rnagyon remélem,hogy be is indul az új hűtéssel meg új táppal meg VGA-val az FX.
Köszi Habugi a válaszodat. Amúgy tudtad,hog yfull fekete piro slesz így a gép? (hála az alaplapodnak) 8) Már nem is emlékszem rá milyen asztalin játszani !
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
törölt tag
" a magyar többé nem támogatott az origin rendszerében "
ez oszt igen.
vagy 2 hónapja inditottam utoljára oszt most ez fogad.
Ingyenes az összes BF4 DLC, azokat akarom behúzni
-
Whysperer
addikt
az milyen kábel a HDMI mellett?
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
HSM
félisten
válasz MiklosSaS #104188 üzenetére
Gondolom, ne tegyem fel a triviális kérdést, hogy akkor minek adtad el a jóféle 5820K-dat ocsó'ér...
Neked kell a fájás, hát majd jön.(#104194) Whysperer: Akkor nem nyert a tippem... De jogos, az Asus szélesebb. De tök ugyanez a port kiosztása, meg a merevítő és a backplate is.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
remélem jó lesz mert már tököm ki volt ezzel agörcsöléssel. ,ha jó lesz akkor hozzá nem nyúlok amég be nem szarik!! 8)
Na hétvégén elhozom a gépemet. addig átrakoma csövezéstaztán mehet a móka. Amúgy Ti a blilincseket beszoktátok azért kenni valami szigetelővel? 8)
ilyennel mondjuk?
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
igen az az . 8) Akkro Kő esett le a szívemről. esküszöm jóbban érzem magam. Már nem bírtam elviselni ,hogy a laptopnál játék közben elindítok egy youtubeot akkor akad meg a youtobe is. 88 ezer az már kedvemre való volt! Kb annyi amennyit Én hajlandó vagoyk egy VGA-ért adni. Kb ez amit ki is használok rendesen. a Többi má rolyan sok FHD-.re,hogy azér tnem adok pénzt. 4k-ra meg ahol Én használom a GTX 980 már tökéletes és ez azt tudja kb.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Tulajdonképpen az ugy volt hogy eljött az ideje leváltani az X99 platformot, itt van mindjárt a Skylake-E, ha most nem adom el akkor majd xar pénzért kell adjam.
Azt fondoltam veszek ideiglenesen ebayrõl valami 6600K/6700K-t meg egy jó fajta alaplapot amig jön a 7700K meg a 7800K és aztán eldöntöm hogy melyikre váltok.De közben kiváncsi volnék egy nagyágyú broadwellre is. Volt ebayen £340-ért csak mire rászántam volna magamat...eladták.
Meg az is benne van a dologban hogy 49K HUF-ért tudnék szerezni Asrock Z170 OC Formula lapot....nagyon figyelem és hihetetlen mit megy az a lap tuningban...
@gázmaszk: bizza' már egy éve csücsül nálam az X99.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest