Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
szerintem pont a nagyobb decknek köszönhetően lenne változatosabb a pvp.
meg szoktam nézni más pure fire játékosok deckjét, és igazából 2-3 lap eltéréssel ugyanaz mint az enyém. de ez a többi felállásnál is így van. ezzel a 20as deckel rá vagyunk kényszerítve arra hogy adott lapokat használjunk. +10 slot esetén már lenne lehetőség arra hogy a mondhatni "kötelező" lapokon kívül mást is betegyünk.
t2n nekem pl van egy S, M és L elleni egységem, valamint egy légi és egy siege.
több nem fér be mert kell még 2 másik tierre is hely + épület, spell se árt.
t4 esélytelen jelenleg, pedig 2v2ben sokszor lenne lehetőség a lehívására.adott egység ellen így csak egyféleképpen tudok reagálni.
pl. t2-n M ellen csak enforcert tudok hívni, helyhiány miatt nem fér be pl. a Rageclaws.
Ravage-t pl utóbbira jobban megéri rádobni. ha bent lenne mindkettő, enforcert tudnám használni védekezésre ( charge miatt kiváló ha gyorsan kell leszedni az ellent. rageclaws meg jó bázist támadni rage miatt, ezt inkább hosszabb távon érdemes használni.)
és ez csak egy példa volt.épp most van az hogy mindenki a mondhatni "op" lapokat pakolja be a deckjébe és hanyagolja a többit. az amii esete nem hiszem hogy sokban eltérne a lost vagy renegade kiadásétól. ha kiadnak egy-egy erős lapot mindenki vált, ha nem akkor nem fogja az adott kártyát használni szinte senki.
fire kapott egy t2es pure lapot (warlock) , amolyan support egység, ötletes, de amíg a támadó és védő lapoknak is alig van helyem nem fogok supportal foglalkozni.
az meg sztem nem poén hogy adott szituációt azért nem tudsz költséghatékonyan védeni mert az ahhoz való lap nem fér be a deckedbe.
a power mennyiség meg nem fog növekedni, szóval hiába van több lap a deckedbe, mennyiségben kb. ugyanannyit tudsz kijátszani.
viszont nagyobb lenne a választék, nem ugyanazt a lapot spammelné mindenki.
ill. jobban kéne figyelni hogy mire mit hívsz.pl korábbi példát folytatva:
jön a buri, én hívok rá egy rageclawst, kapom a hurriccanet, s már küldöm is az enforcert.jelenleg meg ez van : jön a buri megy az enforcer,
hurricane meg rageclaws sehol.( ebben a szituációban)ha másért nem legalább a t4 pvp-be való visszatérése miatt megérné a deck bővítés.
a twilight kiadás idejéből származó deck ajánlókban még 1-2 t4es lap minden esetben szerepelt a pvp paklikban is. de az újabb kiadások megjelenésével ez a tier eléggé visszaszorult ebben a játékmódban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest