Új hozzászólás Aktív témák

• linekiller

tag

Na akkor szerintem tisztázni kell pár dolgot a videóról és ahogy olvastam egyeseknek fingjuk nincs mi a rush

A rush az a taktika mikor + power vagy orb építése nélkül letámadjuk az ellenfelet ha menet közben wellt épít a játékos az már nem rush csak szimplán t1 harc.

A videó első jelenetében ninjaflute berusholja shadow t1-el feagult aki az egyik legjobb frost/fire játékos. (nagyon durva jelenet ilyenre kb 5-6 játékos képes és szinte soha nem látni)

Az 1. tipp a videón a motivate hatékony használata t2-őn ami nem épp kevés micrót igényel

Az első fathom robbantás 2v2 mapon volt 2 fathom harcol az egyiket a motivate-el feláldozza a másik pedig az orbot ütötte mikor lejárt azon a motivate hatás heal-elt és kapott egy frost bite-ot kb 4 másodperc alatt megint majdnem halott volt ekkor heal és azonnali robbantás (ezt nyugodtan ki lehet próbálni ehez is nem épp kevés micró kellet kb 0,5 másodperces reakció idő )

Az ezutáni jelenet 2v2 mapon a soulshatter használata megmutatja a különbséget a soulshatter+ megölöm az egységem és a soulshatter+nastyzem az egységem között ( ez szintén sok micrót igényel)

A 3. tipp mind közül a legnehezebben kivitelezhető cc+shadow phonix+nasty egy ott lévő földi egységet a tökéletes befejezéshez és hogy visszajöjjön a phonix ez a videó a phonix nerf után készült erre szerintem még a top 50 shadow playerek közül se képes mindenki.

Ezután következik 2 fathom robbantás ami nem igényelt különösebb tudást ( viszont ez megint 2v2 mapokon volt )

végezetül a shielded dreadcharger nastyvel finishelve ez megint a bonyolult micró kategória.

A magyarázat, hogy miért említem olyan sok helyen a 2v2-őt a videón szereplő játékosokkal nem egyszer és nem kétszer játszottam ranked és sparing 2v2 meccseket mindkét fél az adott csapatban 3+1 helyen képes támadni (a +1 a support) és ilyen helyzetben észlelni azt hogy egy fagyott egységet robbantson nem kis ida figyelést igényel.

Azok szerint akik úgy gondolják hogy a nasty és az eruption t1-en I WIN button azok olvassák el reloadedlamb postját :

miért rizikós a nasty és az eruption t1-en

Új hozzászólás Aktív témák