Hirdetés
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
linekiller
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
"Pont ezért van 2x annyi frost t1 mint nature."
nálad XD én 8 nature t1 lappal játszottam és még abból is hiányzott a dryad és az envernom hopp ez már a deck fele."Igaz, hogy semmi köze ahhoz mit használ a top200-s harcokhoz."
ezt te már csak tudod nem tudom eddig hány legendel játszottál.
Nem egy és nem kettő olyan játékos van aki konkrétan meccsenként cserél a deck-ek között még bajnokságban is ( a minőség romlása nélkül).Azért mert ismersz 3-4 nevet és láttál 2-3 replayt tőlük azt hiszed hogy akkor mindig ezzel a deckel és színfelállással játszanak.
Ami a legfurább a felfogásodban az hogy szerinted minden játékost belehet skatulyázni színek szerint.
feagul pure shadow-val lett legend kb 2-3 hónapja nem is játszik azzal.
ninjaflute bandit deckel mostanában pure fire deckel és pure frost deckel játszik
wolflovesu fire/ nature deckel és bfcardson ha leveszed stoxxx megjelenését tőle találsz a legtöbb pure nature replayt
kaldra fire/nature deckel pont mostanában linkeltem 2 repet ahol ellene és elendil ellen játszottam és nature frost deckel mentÉs ezt még sorolhatnám
Ha valaki ugyan úgy játszik pure fire mint pure frost deckel és pure fire deckel lett legend attól még ugyan úgy pure frost player is ha egyet értesz ezzel ha nem.
Egy nature frost deckből még akkor is maradnának ki jó lapok ha 30 deckslot lenne mikor csináltam a decket pont ezt beszéltük más színeknél fele ennyi variáció sincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- BMW topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Alien Deathstorm: új belső nézetes akció-horrort készít a Rebellion
- További aktív témák...
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest