Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• linekiller

tag

válasz Gyuri27 #8697 üzenetére

"Pont ezért van 2x annyi frost t1 mint nature."
    nálad XD én 8 nature t1 lappal játszottam és még abból is hiányzott a dryad és az envernom hopp ez már a deck fele.

"Igaz, hogy semmi köze ahhoz mit használ a top200-s harcokhoz."
    ezt te már csak tudod nem tudom eddig hány legendel játszottál.
    Nem egy és nem kettő olyan játékos van aki konkrétan meccsenként cserél a deck-ek között még bajnokságban is ( a minőség romlása nélkül).

Azért mert ismersz 3-4 nevet és láttál 2-3 replayt tőlük azt hiszed hogy akkor mindig ezzel a deckel és színfelállással játszanak.

Ami a legfurább a felfogásodban az hogy szerinted minden játékost belehet skatulyázni színek szerint.
    feagul pure shadow-val lett legend kb 2-3 hónapja nem is játszik azzal.
    ninjaflute bandit deckel mostanában pure fire deckel és pure frost deckel játszik
    wolflovesu fire/ nature deckel és bfcardson ha leveszed stoxxx megjelenését tőle találsz a legtöbb pure nature replayt
    kaldra fire/nature deckel pont mostanában linkeltem 2 repet ahol ellene és elendil ellen játszottam és nature frost deckel ment

És ezt még sorolhatnám

Ha valaki ugyan úgy játszik pure fire mint pure frost deckel és pure fire deckel lett legend attól még ugyan úgy pure frost player is ha egyet értesz ezzel ha nem.

Egy nature frost deckből még akkor is maradnának ki jó lapok ha 30 deckslot lenne mikor csináltam a decket pont ezt beszéltük más színeknél fele ennyi variáció sincs

Új hozzászólás Aktív témák