- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
-
linekiller
tag
azoknak akiknek semmi sem elég jó
Kipróbáltam a nature t1 frost t2 decket 1v1-ben.
Nem játszottam eddig vele és nem is igazán volt tapasztalatom ezen a téren gondoltam esélyem sem lesz az első meccseken ( mekkorát tévedtem).
3 meccset játszottam összesen ezzel a deckel amit szimplán normálissan raktam össze (köszönet ebben rankerznek és ninjaflutenak )a rep-ek:
[link]
ezen a meccsen egy bane volt az ellenfelem hozzá kell tenni, hogy shadow nature volt tehát a DO nerf miatt max fury szinten játszott ( a játékos nevét elfelejtettem :S )[link]
[link]
Ezeken a meccseken onset volt az ellenfelem egyik meccsen a normál deckjével játszott amin kikaptam de nem a lapok miatt hanem mert vétettem egy fatális hibát (ezt a meccset élveztem a legjobban és szerintem ezen is látszott igazán a deck ereje).
A másik meccsen ő is egy teszt deckel ment.Egyik se volt mirror meccs tehát nem számított az kinek van nagyobb tapasztalata nature frost-ban szimplán a lapok ereje és játszhatósága számított amiben bőven a várakozáson felül teljesített ez a deck.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karcmentes ÚJszerű Apple MacBook Air 13" M4 16/256GB Silver 1OO% ! még 6Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Apple iPhone 16 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG UltraGear 34GS95QE Monitor
- Dell Precision 3620 Tower Workstation, E3-1245 v5,16GB DDR4,256GB M2 SSD,M2000 VGA,WIN11
- ASUS ROG Strix OLED XG27UCDMG
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- 2026.07.23-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest