Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
linekiller
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
"Pont ezért van 2x annyi frost t1 mint nature."
nálad XD én 8 nature t1 lappal játszottam és még abból is hiányzott a dryad és az envernom hopp ez már a deck fele."Igaz, hogy semmi köze ahhoz mit használ a top200-s harcokhoz."
ezt te már csak tudod nem tudom eddig hány legendel játszottál.
Nem egy és nem kettő olyan játékos van aki konkrétan meccsenként cserél a deck-ek között még bajnokságban is ( a minőség romlása nélkül).Azért mert ismersz 3-4 nevet és láttál 2-3 replayt tőlük azt hiszed hogy akkor mindig ezzel a deckel és színfelállással játszanak.
Ami a legfurább a felfogásodban az hogy szerinted minden játékost belehet skatulyázni színek szerint.
feagul pure shadow-val lett legend kb 2-3 hónapja nem is játszik azzal.
ninjaflute bandit deckel mostanában pure fire deckel és pure frost deckel játszik
wolflovesu fire/ nature deckel és bfcardson ha leveszed stoxxx megjelenését tőle találsz a legtöbb pure nature replayt
kaldra fire/nature deckel pont mostanában linkeltem 2 repet ahol ellene és elendil ellen játszottam és nature frost deckel mentÉs ezt még sorolhatnám
Ha valaki ugyan úgy játszik pure fire mint pure frost deckel és pure fire deckel lett legend attól még ugyan úgy pure frost player is ha egyet értesz ezzel ha nem.
Egy nature frost deckből még akkor is maradnának ki jó lapok ha 30 deckslot lenne mikor csináltam a decket pont ezt beszéltük más színeknél fele ennyi variáció sincs
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest