Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
Az új tartalmat láthatóvá tettem mindenki számára.
[link]Elkezdtem készíteni egy deck ajánlót, a PvE mapok expert nehézségi szintjéhez, ahol lehet olyan decket töltök fel amivel szólóban is lehet teljesíteni az adott pályát.
Ezen kívül még rPvE és PvP deck ötleteket is fel fogok rakni. Utóbbi kettőből egyenlőre 1-1 van az oldalon, PvP deckből jelenleg csak pure fire képviselteti magát.
Természetesen más felállással is teljesíthetők a mapok. A feltöltött tartalmak egy kiindulási pontot jelentenek az adott pályához történő speciális deck összeállításához.
Mint írtam korábban adódott pár technikai probléma, egyrészről a BattleForge Replay Analyzer nem hajlandó felismerni a replayek egy részét és nem jelzi ki az újabb lapokat. Utóbbi mondjuk nem gond, mert egyszer mindenképp lepörgetem őket s akkor meg lehet látni a hiányzó 1-2 lapot.
A legnagyobb gondot viszont az jelenti hogy az elmúlt héten jött 2 patch is, ami olvashatatlanná tette a replayeket amiket a Bf- Antipatch használatával sem lehet teljes értékűen lejátszhatóvá alakítani. [link]
2-3 patchel ezelőtti replayeknél már 30-40% az esélye hogy olyan lesz a rep. mint amilyet fentebb linkeltem, 5-10 percig megy szépen, majd a gép lerombolja az aktuális játékos orbjait, welljeit és még közel 20 percig üresjáratban megy a lejátszás.
Decket meg csak úgy akarok feltölteni hogy előtte megnéztem hogy az adott mapot, adott felálásban gond nélkül lehet teljesíteni vele expert nehézségi szinten.
Szóval a többi maphoz majd akkor jönnek a deckek ha lesz használható replayem.PvP deckekhez viszont szeretném a közreműködéseteket kérni, mivel ott mindenki 20 lapból álló paklit használ, aminek sokszor csak töredékét használja egy-egy körben így azt nem lehet replayből összeírni.
Tehát egy képet kérnék minden vállalkozó szellemű játékostól az aktuális pvp deckjéről.
A képkészítéshez akár a BF beépítet képkészítője is használható. Alapbeállítás szerint Ctrl+O, a képek pedig a Dokumentumok/Battleforge/screenshots mappába kerülnek. Viszont ez nagy fájlméretet eredményez a PNG formátum miatt.
Feltöltés pl ide: [link]Ha van valakinek kész deck-je a hiányzó mapok expert változatához, ill. diff 7+ (szintmegjelöléssel) rPvE-hez azok is jöhetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Léghűtés topik
- PlayStation 5
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eladó Logitech G29 + Logitech H váltó!
- P1 Gen6 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- T14s Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Vadonatúj iPhone 14 PRO 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 január 15-ig Apple garancia!!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest