Hirdetés
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Van-e még?
Új hozzászólás Aktív témák
-
linekiller
tag
válasz
Murder3
üzenetére
ezzel nem értek egyet ha az ellenfelem egy arrogáns lamer p*cs és megmondom neki hogy öcsém nem is tudsz normálisan játszani egy noob vagy szerintem totál normális nem az anyját szidtam ( amit én is elítélek).
A report rendszerrel csak egy gond van nem olvassák végig az egész szöveget csak kiragadnak 1 szót és máris jogos a report
phanzetomox: nem azt mondtam hogy a nerfek jók nem jók és hogy nincsenek OP lapok csak totál felesleges erről oldalakat írni, egyértelműen én is elítélek combókat és szívem szerint bannolnám a lapokat de ez sose fog megvalósulni szóval beletörődök.
Amúgy a viták nagy része is értelmetlen mert mindeki ( én is) a saját deckjét védi ezért nem lesz itt soha egyetértés.
Elég sok legendel és high ranked playerrel beszélgettem a deck-ekről és azok erősségéről és gyengeségeiről a végeredmény az lett hogy egy olyan deck a leggyengébb pvp-ben amit itt szinte senki fel sem hozott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest