Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Cenzúra
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
Revage-ből nem vezethető le.
life stealer képesség konkrétan a shadow egységeknél van jelen.Amit én írtam lapot azt nem magába írtam, vagyis sok lap ötletem van és ezeket szedem össze, ha msot általába kiemelek párat az nem a jelenlegi arzenálhoz képzelem hanem konkrétan edition félébe.
Revage-ba ok igaz, de nem a pure firébe van kitalálva, másrészt nem feltétlen lenne szükség rá(jelenleg is inkább a splash deckek-ek fontos)
Jelenlegi lapkollekcióval persze h revage nélkül elég más lenne sok szitu.Zöld affos nomád sztem hülyeség a firébe, a piros na az jó, az ugye többet sebez ha van 3db asszem, ehelyett beraknak egy healest ami abszolút nem illik oda, főleg úgy h ott egy piros változat is.....
Mortar egyedi eset, mert ott ugye mindenkinek az a a baj h átlőnek vele a sziklákon.Ezt meg csak a long range elvevésével lehetne megszüntetni, mert ugye sík területlen nem lenne baj.
De írtam egy olyat is h a power costját kéne 90 vagy 100-ra emelni akkor már nem lehetne ész nélkül spamelni.
De am se a stalkerre se a dancerre nem írtam h el kéne venni tőlük a long ranget.Ezt tudom, de itt nem a jelenlegi keret-re értettem mert azzal nehéz a cc mellet harcolni, inkább erre kellene lap, mint mondjuk dieschant a firébe, de a disenchantal nincs bajom csak azt említettem meg h az se konkrétan a firébe illene.
Figyelj nekem elég nagy a fantáziám(legalábbis én ezt tartom magammról
)
Elkezdhetnék írni több száz lapot ami a jelenlegi frakcióknak a sajátosságaira épülne, persze nem a mostani kerethez viszonyítanám, de mivel rajztehetséggel engem a sors nem igazán áldott meg így sok értelme nincs, meg hát élvezetes ezeken agyalni, csak unalmas egy idő után.Revage inkább spash deckek halálát okozná ha pure lenne belőle.
Az a bajom h ti nem veszitek észre azt, hogy ha én pl kiemelek 2 lapot ebből és az nem shadow akkor azt én azért teszem mert az milyen erős a shadowba nincs hát akkor ott se legyen stb.
Az h én msot kiemelem a disenchantot h az nekem nem illik oda funkcióját tekintve akkor mivel én nem játszok firével, de te aktívan használod és jól jön azt gondolod azért emelem ki mert irigy vagyok ez a shadowba meg az a shadowba nincs.Nem nem ezért teszem, nekem van egy alap feltevésem ugye a defensive,offensive,controll,risk táblázatról és próbálom ezek szerint felálítani a véleményem.
Shadowal sem teszek kivételt ez alól csak többet foglalkozok vele mint a többi frakcióval, ami érthető hisz azzal játszom.
Mert megértem h ha jön egy olyan lap ami egyes frakciókat kibalanszol a többivel szembe így könnyebb, de ezzel meg a játék legnagyobb értékét rombolják vele az egyediséget, na ez az ami engem kifejezetten idegesít, holott meglehetne oldani az alapsémáknál maradva amihez csupán egy dolgozni hajlandó fejlesztőgárda és egy nem mindenért síró community kéne.
Ez legalább feldobná a játékot és nem eredményezne rohadt unalmas pvp meccseket ahol szinte mindenki ugyan azt csinálja és ahol gyakorlatilag már mind1 h msot milyen szinnel vagy ugyan azok a lehetőségeket csinálod, ez engem valahogy nem vonz a játékhoz, sokkal inkább az egyedisége vonz ami elveszni látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)