Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
én tudom h a nature miket szív shadow ellen és is alaklamaztam már jó sok ilyen rusht.
de én nem a használhatóságról beszélek, most ha 50-60 lenne a nature lapok akkor sztem te is belátnád h úgy meg op lenne.
ez jó balanc így csak azt nem értem akkor a frost emg a fire miért rendelkezik olcsó de mégis igen erős egységekkel.
mert ahogy mondtad frost t1 ellen a shadwonak még kevesebb eséyle van mint a naturénak,
mert míg a nature ellen meg van a power előny addig a frost ellen nincs és a frost erősebb és több hp-s t1 el rendelkezik.
a fire az a mortar tower 50-es powerével lóg igazán ki.de ha teszem azt pure shadow lennél akkor kicsit már fel lennél háborodva ezért vagy nem?
szóval nerfeik az amúgyis csonka t4 eggyetlen pure lapot egy nature miatt.
aztán a wrathgazert is ami szintén pure így is elég használhatatlna a legtöbb helyzetre ur létére és akkor a sok használhatatlan laporól a voidstrom,incubator még szót sem ejtettem amiket főleg a voidstormot le sem szarnak.
a wrathgazernek és már mióta volt watchlist kérő topikja de máig semmi.
voidstormot megkockáztatom senki nem használja a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF A15 FA506NFR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacBook Air 2017 dobozos megkímélt kiváló akku
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 15 15ACH6 ! R5 5600H / 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Daruszentmiklós laptop/konzol/kontroller szerviz
- Eladó bontatlan Kingston NV3 1TB NVMe SSD
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- AKCIÓ! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest