Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
Persze most nem tom kivel kéne játszanom, ha mindenki abbahagyta akik még hátra vannak...

Más: Elég jól nyomtam pure sadóval. Gyorsan reagálok, jókat hozok le és persze szerény vagyok!
Viszont rájöttem egy nagy hibámra. Nem figyelek a poweremre. A meccseken ahol kikaptam mindig az volt a baj, hogy az ellen előbb ment T3-ra mint én. Nem figyeltem. A helyett hogy lehozok T2-es egységeket várnom kellett volna.Persze nem mindig.
Csirke lenne azért kaptam ki mert felment T2-re. T1-en vertem... volna ha fel nem megy. Aztán ott cc-k, heal... stb. Nekem meg mi a védelmem ellene? Koc aztán csákány. A koc-ot meg kivédi 1 oinkkal vagy rootssal. Razuel detto. 1 hiba pure sadóval és vége, sajnos.De ezért váltottam lostra
Ja Razuel legyőzött losttal is és Csirke is sokat fejlődött. Tehát nem azért nyertek, mert rossz a deckem, de közrejátszott 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 - 12/512GB I Jade Green I 120W Töltő! I MagSafe 10000mAh Powerbank! I Foxpost árban!
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz - Új, Bontatlan - Garancia
- NAS config elado
- ELKELT - MAKULÁTLAN - Steam Deck OLED 1TB - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont rájöttem egy nagy hibámra. Nem figyelek a poweremre. A meccseken ahol kikaptam mindig az volt a baj, hogy az ellen előbb ment T3-ra mint én. Nem figyeltem. A helyett hogy lehozok T2-es egységeket várnom kellett volna.