Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
válasz
Razuel
üzenetére
Egyet kell értsek Razuellel. Na nem az inzultálásban! Én is szeretek PvE-ni és expert mapokhoz néha elengedhetetlen a T4. A primevalt meg különösen imádtam eddig is

Viszont Gyurival is egyetértek abban, hogy miért nem szednek össze minden lapot ahol változás kéne és csinálják meg egyszerre, mint tunderstorm ami tényleg nagyon gyenge.
Más...
A T4 egységekkel pvp-ni lenne igazán nagy dolog szerintem. Csak ahhoz új mapok kellenének amik nagyobbak.... meg még egyéb változások, de nekem tetszene.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Razuel
üzenetére
LOL
Az, hogy te mit vonsz kétségbe a kutyát nem érdekli!
Leszel szives vissza venni az arcból! Nem tolerálom ugyanis sokáig amit ezen a fórumon müvelsz, úgy általában!Legyen on is.
Egy rakás lap van amit lehetne buffolni, mivel senki nem használja.
Ezek a buffok vajmi keveset érnek. Már csak azért is, mert egyes pve mapokon az idő a meghatározó. Ott pedig nem lehet a szépségre játszani.
Pl guns of lyr. Ott is van 3 taktika max és kifújt. Mással lehetetlen végigcsinálni sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest