Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#701) Def26 válasza Enton (#700) üzenetére


Def26
félisten

Lehet hülyeség, de én úgy tudom hogy az egy képesség amit pontok (xp) után kapsz... :U :F

[ Szerkesztve ]

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#702) Enton válasza Def26 (#701) üzenetére


Enton
addikt

Igen valószínű, nekem még a sniper alapszintű mert lehetetlen vele kill-t lőni, csak assist-ot sikerült mindig, arra meg nem ad skillpontot.
De ha idővel ad rá zoom-olható scope-ot akkor lehet azzal is játszogatok kicsit. :K

"mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

(#703) Apophis válasza Enton (#702) üzenetére


Apophis
őstag

Itt a csipával nagyon sokat kell gyakorolni a lövedék esését és útidejét, akkor is leginkább álló célok ellen használható, na meg jelölgetni, tüzérségi csapást kérni stb. Nem godmode mint pár más játékban, egy támogató class, nem véletlenül recon a neve sniper helyett.

...a lamb in a lion’s presence, no recourse beyond obeisance, no hope beyond prayer.

(#704) Enton válasza Apophis (#703) üzenetére


Enton
addikt

Jogos. Eddig igazából érdemben a medic-et tudtam hasznosítani, annak minden Stuff-ja kihasználható, támadáskor és vedekezéskor egyaránt.
Védésnél 2-3, mindenkit feltámasztó medic meg tudja nyerni a meccset. ;]

"mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

(#705) bandiie


bandiie
aktív tag

Nálam rosszabb lett az update-től. Feltettem az új Catalystot, az is csak rontott a helyzeten.
Ehhez már kevés a gépem, le is mondom az előrendelést. Meg amúgy is el lett cseszve a game. Tudom BETA, de olyan alapvető dolgokban, amik már nem hinném h fognak változni. :(
Bár hátha. Azért majd még 2-3 hét múlva kipróbálom...

(#706) r-chee


r-chee
őstag

Éppen XM8 P-vel irtottam az ellent, amikor egyszerűen csak kilépett a game. Pont ilyenkor, mikor kivételesen jól állok :) .

Más: egy C4-gyel felvértezett quad igazi pusztítást tud végezni az ellen soraiban :) . Jó móka beélesíteni az M-COM (talán jól írtam...) állomást és otthagyni quadot, aztán ha jönnek hatástalanítani, bumm nekik :) .

[ Szerkesztve ]

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#707) abéla


abéla
senior tag

Üdv!
Nálam az adatoknál szereplő konfigon tökéletesen futott (értsd:60fps+) egy medium all, (driverből) 2xaa, 4xaf, hbao&vsync:off mellett, driverben ki/bekapcsolt AAA-nak nem láttam különösebb hatását, így az is off. Az állítgatás közben képminőségi változást szinte csak az AA produkált és igen érzékenyen apasztotta is a frémet (nameg a hbao, de ott csak hosszas szem-meresztgetés után látszik valami változás), szval 2xaa-nál már nincs zavaró rece-fice (bár ez szubketív, kinekmiugye), de a legnagyobb ákció közben is bőven élvezhető, célozható szinten fut a dolog. Persze fanyaloghatnék, meg ß-t kiálthatnék de lexarom, mivel a fergeteges, batlefieldes játékmenet mindent visz (legalábbis nekem) és ez a lényeg nem a megcsillanó hókristályok, meg holmi amb. occlusion...mindemellett elmondható, a gfx objektív szemmel nézve is hozza a szintet, mert ugye itt inkább az ARMA2 hatalmas tereihez, széleskörő interaktivitásához érdemes a gémet hasonlítgatni, nem holmi MW2-höz (ami egyébként kitűnő alkotás, csak épp nem egy súlycsoportban indulnak :) ) , márpedig a fenti relációban bőven megállja a helyét a BC2 (mivel mindkettő megvan eredetiben, patchelve stb, van összehasonlítási alap), pedig ez csak egy béta (csak nem bírtam megállni :B ).

hootka!

(#708) abéla válasza keIdor (#695) üzenetére


abéla
senior tag

Sajna az ajánlott konfigban az nv 260 gtx kizárólagos megemlítése kissé árnyalja a képet ;) .
Bár nv ide, nv oda, úgyis megy az állandó fanyalgás: azért érdekes, hogy van aki köpköd a sebesség miatt 8800gt (ati esetén ~ 4830-4850 hozza ugyanezt a sebességet, ami nem egy kategória, ugye) és a szintén ajánlott 4 mag hiánya mellett is, holott az inkább a már közzétett minimum konfigra hajaz :U ; nemegyszer én is minkonfiggal voltam kénytelen nyomni ezt-azt, de ilyenkor lejebb vettem mindent, nyavalygás helyett meg kevesebb sört ittam...aztán lett új vga :DDD .

hootka!

(#709) Kartács válasza Neoteric (#685) üzenetére


Kartács
aktív tag

Nekem Nvidiám van nem Atim, és +20PFS lazán ahogy írtam is.
Enton: köszi az infót. ;)

[ Szerkesztve ]

i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH

(#710) abéla válasza bandiie (#705) üzenetére


abéla
senior tag

Gondolom pénzt nem vagy hajlandó rá áldozni, hisz miért is... :U
Pontosan ez a hozzáállás vezetett oda, hogy a konzolos trend határozza meg a fejlődés irányát, még a klasszikus, pc-k által felfuttatott címek esetén is.
Warez minden szinten, nem fizetni semmiért, jee... aztán csodálkozol, hogy pc-n lassan a WoW-on, meg a táltosparipámon kívűl nem adnak ki mást, hisz nem éri meg. Mert bizony a dolgok jelenlegi állása szerint, akár hiszed, akár nem a munka, az előállított javak bizony értékkel bírnak, amit lehet cinikusan, könnyelműen negálni, de előbb-utóbb ez a piac elsorvadásához vezet. Biza, ha többen vennénk pc-s játékot, az olcsóbb lenne és ezen szegmens igényei is nyomnának vlmit a latban a jövőbéli fejlesztések területén; jó oké ez nem ilyen egyszerű, de a fajlagos költség csökkenése, meg gazdasági súllyal bíró piac, meg árverseny, stb., azért nyilván pozitív irányba vinnék a dolgokat. (A konzolos jétákok árai nem mérvedóak az eladott példányszám vonoatkozásában, hisz ott a hardver fejlesztési/előállítási/marketing kölségeit is tatalmazza...)

hootka!

(#711) keIdor válasza keIdor (#695) üzenetére


keIdor
titán

Elvitték, ne írjatok már.

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#712) Siiiiix


Siiiiix
tag

Shotgun halalalala registration issues :D

(#713) r-chee


r-chee
őstag

Az én konfigomon (lásd adatlap) 39-60 között váltakozik az fps szám. Beállítások: 1680*1050, maximum detail, 8xAA, 16xAF, HBAO&VSync OFF. Egy 4 magos procival biztos nem ingadozna ilyen tág határok között az fps.

[ Szerkesztve ]

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#714) bandiie válasza abéla (#710) üzenetére


bandiie
aktív tag

Engem nem kell ezzel "osztani", hasonló véleményen vagyok.
Mire érted, hogy nem vagyok hajlandó rá pénzt áldozni? A gépem fejlesztésére? Vagy a játékra? Végülis mindegy melyikre gondolsz, mert nagyot tévedsz...

(#715) G4NXST4 válasza bandiie (#714) üzenetére


G4NXST4
tag

Egyébként nekem megvan eredetibe a COD2,4,5,6 meg a BF2-is. szerintem ez már elég szép gyűjtemény. Főleg hogy ezekkel gamelek a legtöbbet. Az igaz, hogy minden mást letöltök, de azokkal alig játszok pár órát, azért nem érdemes megvenni. Szerintem

nagyonromlik

(#716) WesTM


WesTM
senior tag

Egyszerűen képtelenség key-t szerezni... :(
Aki esetleg már nem használja a kulcsát, valamilyen okból kifolyólag, és privátban elküldené, nagyon meghálálnám! :R
2napja próbálok szerezni 1 db key-t de ez már lehetetlen menet... :(

Ahogy elnézegetem, elég combos lett a gépigény, de nem teljesen világos számomra az, hogy már a dx11 es effektek is mennek az arra alkalmas kártyákon? Mintha még nem úgy nézne ki a játék ahogy kéne neki. Bár szerintem ez a BETA számlájára írható, és csak a vidikből látom így. :R

(#717) Siiiiix


Siiiiix
tag

Am nem tudom mit szenvedtek annyit az FPS el, nem quake engines játék szóval ha már van 40 fix bőven sok is.

(#718) abéla válasza bandiie (#714) üzenetére


abéla
senior tag

A játékok "okosba" történő beszerzésére és ezen gyakorlat hosszútávon és nagyban történő alkalmazásának a pc-s játékpiacra ható következményeire utaltam a hsz-mal.

[ Szerkesztve ]

hootka!

(#719) G4NXST4


G4NXST4
tag

Szerintetek ha tegnap rendeltem csak elő a 576-tól, még fogok kapni egyántalán beta kulcsot?

nagyonromlik

(#720) abéla válasza G4NXST4 (#719) üzenetére


abéla
senior tag

Próba-szerencs, bár én jan. elején rendeltem elő kettőt és csak 1 kulcsot kaptam...(reklamáltam is :D )

hootka!

(#721) D1Rect válasza Kr/\toS (#699) üzenetére


D1Rect
félisten

Nem, ezaz.
Feltettem, és pont ugyanaz. Megnéztem configban, hogy hátha van valami gomb ami élesíti, de nem leltem semmi, azért kérdezem.

(#722) bandiie válasza abéla (#718) üzenetére


bandiie
aktív tag

Akkor mért nekem célozva, az én hozzászólásomra válaszolva tetted ezt meg? Hogy jön ez ahhoz, hogy nekem nem tetszik a játék, valamint nem fut jól a gépemen? Ja, hogy lemondom az előrendelést? Igen, de nem is fogok vele játszani, a fentebb említett két ok miatt.

(#723) abéla válasza bandiie (#722) üzenetére


abéla
senior tag

Az előrendelés visszamondása és a tervezett kipróbálás között véltem némi ellentmondást felfedezni, de nyilván a béta kipofozott 2-3 hét múlva történő újrapróbálására gondoltál...ha így van, bizony megkövetlek, megmeaculpa az elhangzottakkal kapcsolatban :B. Mindenesetre már legalább ismered a warez-ról alkotott véleményemet. :D

[ Szerkesztve ]

hootka!

(#724) djmaya


djmaya
csendes tag

Tényleg képtelenség kulcsot szerezni már ha valaki megunta vagy csak nem gamol vele oda athatná probára persze az EA bejelentkezövel privátba elküldhetné nagyon megköszönném!!!!!

(#725) abéla válasza D1Rect (#721) üzenetére


abéla
senior tag

Nem hozza közelebb az ellent ugyanolyan távolságból? Szval statikusan nagyobb nagyítás, esetleg :F .

hootka!

(#726) r-chee válasza bandiie (#722) üzenetére


r-chee
őstag

Na itt hagyjátok ezt abba :(( . Tanuljátok meg, hogy szót szó követ, tehát shut up.

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#727) abéla válasza djmaya (#724) üzenetére


abéla
senior tag

A biztos megvétel tudatában próbálkozz cdgalaxisban (mivel ott ideiglenesen 2k, amit visszakapsz az eredeti megvétele után; foglaló, ilyesmi...), mivel 576-nál ingyé van igaz, de szerintem jobban szűrik is a kérelmeket. (pl: most leadott rendelésre nem biztos hogy adnak, stb.)

[ Szerkesztve ]

hootka!

(#728) bandiie válasza abéla (#723) üzenetére


bandiie
aktív tag

Igen, a beta-ra gondoltam. Majd még megsasolom a lezárás előtt, bár sok reményt nem fűzök hozzá. Annyit nem hinném hogy javulni fog, hogy megváltozzon a véleményem.

(#729) @rglaaf


@rglaaf
veterán

(#730) abéla válasza bandiie (#728) üzenetére


abéla
senior tag

Ok, értem, ezesetben ld. a fenti vezeklésem :) ; természetesen kritikám tárgya nem a játékról alkotott szubj. véleményed volt, azt csak sajnálom, hogy így látod...

hootka!

(#731) G4NXST4


G4NXST4
tag

Ha valakinek csalódás a BC2 beta az kérem nekem adja a kulcsot PLS

nagyonromlik

(#732) abéla válasza @rglaaf (#729) üzenetére


abéla
senior tag

Hehe, ezek mindenhol ott vannak(ohnehó ->konzol :F) .
Először tisztára fallout3-like volt, csak ott viszonylag kevés az ilyen "fejlett" AI-vel megáldott npc. :DDD

hootka!

(#733) -=Sziszi=- válasza G4NXST4 (#731) üzenetére


-=Sziszi=-
aktív tag

CD kulcs ment az adataidnál lévő mail címre.

Üdv Szisz

"Pár évvel később azért a Doom, Wolfenstein 3D már szerves része volt a közoktatásnak is." - Dilikutya

(#734) G4NXST4


G4NXST4
tag

Hát engem direkt b@szogat a világ :( nemelég, hogy nem tudok szerezni beta kulcsot, de még az internetem hirtelen egyik percről a másikra belassult:(

nagyonromlik

(#735) Erdei88


Erdei88
veterán

Akinek van feles kulcsa vagy nem használja, nekem is adhat egyet :R

[ Szerkesztve ]

(#736) abéla


abéla
senior tag

Sg-n láttam, egész jó ár: 8K :K

hootka!

(#737) G4NXST4 válasza -=Sziszi=- (#733) üzenetére


G4NXST4
tag

köszönöm köszönöm köszönöm THX te vagy az én emberem örök hála :C :R

nagyonromlik

(#738) G4NXST4


G4NXST4
tag

Ja és mindenkinek köszönöm akinek írtam privit és visszaírt. Ja és még régebben, azt igértem, hogy ha meg lesz a beta, akkor teszek fel vidit és ezt be is fogom tartani.

nagyonromlik

(#739) danati


danati
senior tag

Valaki tudna nekem adni egy beta kulcsot?

(#740) danilla


danilla
őstag

Én is szeretnék kérni egy kulcsot, ha valaki tudna adni nagyon megköszönném. De kölcsönbe is jó, egy pár órára, hogy kipróbálhassam a játékot. :R

https://twitch.tv/ddplayzone

(#741) Podpupi


Podpupi
tag

Valakinek lenne 1 fölös beta key nagyon megköszöném,persze tudom ez lehetelen kérés de azért hátha..... :R :R

Már régen elmultam 18+......... (:[ORIGIN: podpupi,STEAM: hunpupi,BF:podpupi

(#742) STC Speed


STC Speed
őstag

Sztem holnap meek utalni 2 ezret :D
Aztán remélem fog futni a gépemen :U

(#743) STC Speed


STC Speed
őstag

Amugy aki már tolja az vmi véleményt irjon,hogy milyen a game :DDD megöl a kiváncsiság :B

(#744) knbs válasza STC Speed (#743) üzenetére


knbs
senior tag

Nehogy meghalj! :) Inkabb csal olvass vissza par hsz-t van boven koztuk velemeny is.

Amugy nem rossz, bar mas kategoria mint mondjuk a cod vagy cs,de jopofa dolgok vannak benne,ha jo szerverre mesz meg laggod se lesz, es ha van par ertelmes ember fent akkor meg jol is fogod erezni magad.

A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá

(#745) Yany


Yany
addikt

Arra azért valaki adhatna egy biztos választ, hogy ha dobozos formában veszem meg egy boltban, akkor Steam alá be tudom-e tenni a játékot? Úgy, hogy játék közben fusson a friends és a többi.

Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

(#746) Mrdevil


Mrdevil
addikt

Sziasztok.Én Jan.10-én előrendeltem a gyűjtői kiadást az 576-tol.
Viszont valahogy kimaradtam a beta kulcs szorásbol.(felhivtam őket,de nem tudnak semmit mondani).Ha valakinek lenne egy fölöslegessé vált kulcsa nagyon megköszönném.
A játékot mindenképp meg fogom venni már régóta elhatároztam.

-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

(#747) abéla válasza STC Speed (#742) üzenetére


abéla
senior tag

Vga-val lehet gond...futni elfut, de atiknál kissé szűkebben méri a progi a frame-ket.

[ Szerkesztve ]

hootka!

(#748) Fortissimus válasza Yany (#745) üzenetére


Fortissimus
őstag

a steam-be be tudsz rakni nem steam-es jatekokat is

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...

(#749) r-chee


r-chee
őstag

Néha előfordul, hogy egy ellen háta mögé kerülve beleengedek egy egész tárat a hátába XM8-cal, erre megfordul és simán lepuffant. Lenne még mit javítani a "nehez sérülni akaráson".

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#750) @rglaaf válasza Fortissimus (#748) üzenetére


@rglaaf
veterán

persze csak akkor amikor játszol nem irja ki hogy mivel tolod csak annyit hogy nem steam-s játék

PSN:BiZzare_0 ️

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.