Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
háát gyerekek ez ma még halál...kábé 15-ödjére nem jött a kicked from the server üzenet,betöltött nagynehezen,erre szinte senki nem tudott mozogni se a lagtól és a késésektől,futottam 2 háznyit,erre villanás,ugrás vissza az eredeti helyemre,stb,marháskodtunk ezzel pár percig,utána le is állt a szerver....ráment fél órám a semmire...de legalább elég szép tényleg,főleg full hd-ben
grafot nem álligattam igaz még,csak felraktam,de végülis ment 40-50fps-t,ahogy néztem,akciónál lehet gond,de hát beta végülis még....szerintem én mára ennyiben is hagyom a dolgot,szét van terhelve szerintem minden.
-
Yany
addikt
Ha valakinek van egy fölös serialja én is nagyon megköszönném.
-
BalaNce87
addikt
válasz
poczabence #391 üzenetére
Hát konrétan én nekem is ezt csinálta rámentem server browser és kidbott, most tettem még csak fel de már elsőre szopat
másodjára meg csatlakozok szeróhoz de már kickelve vagyok, nice
-
Palesz191
aktív tag
válasz
poczabence #391 üzenetére
előfordul néha, de ujra rákattintok, nekem talál
-
Palesz191
aktív tag
meg nem bírom kipróbálni a helikoptert... mindig elviszik
-
peti800
tag
Serial-t honnan tudok szerezni? (nem rendeltem elő, ha minden igaz igényeltem, de még nem kaptam)
-
poczabence
tag
Én felraktam a játékot, van serial-om is, viszont, ha elindítom a játékot és szervert akarok keresni, akkor vagy azt írja a játék, hogy nem tudott csatlakozni és ellenőrizzem a netemet, vagy egyszerűen kilép a játékból...
Másnál is előfordult ez?
Egyébként win7 x64-es verzió van fent.
(#390) D1Rect : Neked jó, mert Te már kipróbálhattad, viszont én még ki sem tudtam próbálni.
-
Palesz191
aktív tag
hát ez eddig nem tetszik nekem.. mondjuk nem is bírok rendesen játszani, mert annyira laggol... :S
-
Sziasztok!
Gyors esti beszámoló: konfig aláirásba mediumon 1680x1050 be jól fut. Nem igen húz és még szép is szerintem (AA, AF, HB. kikapcsolva VSYNC be).
Amit észre vettem ,hogy nekem 7 alatt nem mindig indul full screenbe valahogy háttérbe kerül az ablak de klatt és már vált is. Továbbá néha visszadobja. WLM pedig ne fusson a háttérbe mert megkeseriti az életet.
Tetszik. Csodás érzés volt mikor eltűnt a fejem fölül a házikó.
-
BalaNce87
addikt
Gépigény témához szólva azért azt bírom hogy kijön rengeteg játék mind1ik fut régebbi gépeken is faszán, aztán jön egy, az meg olyan gépet igényel hogy behalsz, kicsit nagy a szakadák néha néha az igények között, gyorsan emelkedett, ezután jön megint egy két játék és azoknak meg megint egy átlag igénye lesz.
-
Kecuhun
senior tag
Egyébként mi az a HBAO?
-
bognar110
őstag
Hellosztok serial hol van hozzá ?
-
Enton
addikt
Valaki mondjon már olyan servereket amire fel is enged meg nem kick-enek le rögtön.
A play now gombra meg megkapom a please wait feliratot.
Kicsit bosszant hogy vagy nem tud csatlakozni, vagy teli van a szerver, vagy kick-elnek még mielőtt belépnék. -
BalaNce87
addikt
Ez már mindjárt jobban hangzik, én alapból mindent kikapcsolnék ami nem feltétlenül szükséges, akkor nemtudom neki hogy jött össze 30 fps 1280-ba, amúgy neked pl honnan van kulcsod?
mert ahogy elnézem a többségnek nem előrendelésből jött. Amúgy az nem lehet hogy ennyit számítana a +2 mag?
-
BalaNce87
addikt
Hát jó de itt csak állsz egy helybe meg mozogsz és szerintem úgy van 30 fps-ed még nagy csatába nem is volt akkor meg mi lesz lemegy 15-re, akárhogy is nézzük 1280-ba simán egy 60 fps-t kéne produkálnia, ezért se értem hogy xboxon plazmán vagy lcd-n miért futtatja szebben, ok hogy ott gyengébb a grafika de az is nagyon minimális különbség géphez képest. Persze több de hát cs-t se 32-en játszák mert úgy semmi értelme, mondjuk tudom hogy itt a létszám a fő tényezője a játéknak, de azért 30 fps akárhogy is nézzük lófaszra se elég pláne multiban, bár akkor nem gáz ha a többségnek is ennyit produkál mert akkor egyenlőek az esélyek, mondjuk ilyen AA-t senki nem tesz be egy multis játéknál, mert ott inkább az a lényeg hogy minnél jobban fusson, persze azért nem kell halálra butítani ahogy a codosok meg egy két cs-s szokta.
-
keIdor
titán
Nálam úgy laggol a játék, mint atom... egyelőre félreteszem holnapra...
Amúgy 1680x1050 High-ban, 4xAA kellemesen játszható marad. -
Worker
aktív tag
nem igaz b*zmeg, agyf*szt kapok!!!
3.-adjara probalom mar, de amikor mar joinolnek jatekba, betoltokepernyonel kifagy, csak a hangokat hallom!!!
pedig mar a kuszobon allok, de csak nem enged beeeeee...es meg a TS se mukodik nalam (benne vagyok a CombatTesting teamben, es oda kell)
-
ciry
őstag
Nekem nagyon laggolt a szerver és az asztalra is kinyomott
-
-
törölt tag
na játszottam egy párat és eddig nem valami nagy szám eddig nekem,helizni jó,szebb mint a game mint ps3-on pingem ilyen 70-80-120 meg lagg is van néha,fps 40-50 között.
-
Siiiiix
tag
Ez a játék valami eszméletlen komoly
-
Enton
addikt
Ki hol játszik, nemhogy összegyülnék egy kis puffogtatásra.
-
BalaNce87
addikt
Hát akkor lehet én fel se teszem ha lehetőségem lesz rá, egy konzol elviszi nagy tv-n de egy nála 2X jobb számítógép 1280-ba se tudja futtatni rendesen? ez nálam nem oké, láttam az ajánlott gépet hozzá de azért attól nincs olyan rohadt messze az enyém, most 2 magossal is menni kell, max a vga lehet ludas de hát neked se sokkal rosszab a 4850-es a 4870-esnél, akkor lehet hogy ehhez tényleg csúcs gép kell csak akkor nem értem ki fog vele majd játszani az eliteken kivűl. Én keveslem azt a 30-40 fps-t multiban, persze szépen néz ki csak azért 60-80-al mégis csak jobb lenne.
-
Elég jól eltalált játék.
Mediumon hibátlanul ment, de most bekapcsolom a +2 magot.
Meg indítok egy fraps-et. -
feka007
veterán
Na toltam egy kicsit. Olyan 35-40 fps-sel megy 32 főnél 1680/minden max 2xAA-val (win7), látni hogy kell már ide a 4 mag.
A pingek pedig egész jók! [link]
-
Honzi
senior tag
1280x1024 lowon minden igy maradok 30fps felett E6550 4850 2giga ram xp elég dirva de az élmény is és így se csúnya egy élmény a játék szerintem
Viszont amit nem értek hogy miért dob le kb 10-15perc játék után és mindig -
Zin
őstag
6mb/s-el szurom fel szerverrol!Szedjétek
-
Enton
addikt
Akik eddig nézték, azok win7 vagy Xp alatt nézték?
Új hozzászólás Aktív témák
- Voodoo 3 (Hibás)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Celsius H770 15.6" FHD IPS Xeon E3-1505M v6 M2200 32GB DDR4 512GB + 1TB HDD magyar vbill ujjlolv gar
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest