Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
vergilx
őstag
gyerekek,jöjjön már ki
egyből be is rendelek egy gyűjtőit. -
r-chee
őstag
Jelenleg, ha join-olok, mindegyik szerón nullás mindenki statja és alap fegyók elérhetők csak. Saját elért rang és megszerzett cuccok kilépve szerencsére megvannak.
-
Honzi
senior tag
Na akkor megpróbálok fel venni pár embert én már emelintetem a Honzinevet
-
szn0rbi
csendes tag
hát nemtudom de most lett elegem ebből a játéból... csak ugy fogja magát és reseteli a statot kapja be.. (lvl5 oda GG)... amugy megakartam venni de kalap szar... sniper hadjuk...assault hadjuk... mindenki csak tankkal aprit.. vicc... tudom tudom ez csak beta.... de nagyon elment a kedvem ettől az egész fostalicskától :S
-
G4NXST4
tag
ááá kiknek a jó
-
r-chee
őstag
Én r-chee [HUN] néven vagyok jelen.
-
válasz
Darth_Revan #590 üzenetére
Eddig mindenkit felvettem.
Engem D1Rect néven találtok meg. -
bognar110
őstag
Ennek a játéknak elég egy erős 2 magos de az erős legyen viszont videókártyából kell egy nagyon erős!!
-
NiTRoV6
tag
Sziasztok!
Én is csatlakoznék a nevem ugyan az ami itt!!!!!!!
-
WesTM
őstag
Sziasztok!
Ha valakinek esetleg lenne egy beta key feleslegesen, és megszánna vele, azt nagyon megköszönném!
Szívesen csatlakoznék egy magyar szeróhoz egy kis hajtépésre! -
Enton
addikt
Vannak már üres szerverek is szép számban.
Úgy fest sokan már megunták a dolgot. De ez nekünk csak jó, több lehetőség lesz összehozni egy kis harcot. -
Enton
addikt
Ugy gondolom vagyunk elegen már ahhoz, hogy elkezdjük gyüjtögetni egymást a Friends listába.
Engemet CTEnton néven találtok meg.
Jó lenne már csak magyarokkal játszani. Talán akkor mindenkinek hasonló lenne pingje. -
Apophis
őstag
válasz
BalaNce87 #571 üzenetére
A kés a lag miatt lehet mert én gyakorlatilag 100%-ban találok vele. Viszont a shotgun - és kb. az összes fegyver - elég durván random néha. Most pl. felraktam a gránátvető helyére a shoti szereléket, ami közvetlen közelről instakill, de néha rohadtul nem adja be, és nem laghelyzetben. Pl. beállok ajtó elé, ellenfél beront, elsütöm, semmi. Összes assault fegyver dettó, ha én lövök először többnyire ott helyben meghal az ellenfél, de néha egy-egy furagyerek rámfordul és miközben megy bele az ólom kényelmesen becéloz, majd nem ritkán sniperrel lelő. Miközben a képernyő ugrál össze-vissza a sebzéstől, ugye...
Gránátvető szerelék szintúgy, 4 faszi áll a ládán, hogy hatástalanítsák, 4 méterről odaküldöm a gránátot, erre mind túléli, és az egyik pisztollyal lelő
És ezek nem lehetnek lag miatt, mert nem mozognak az emberkék.
A legkevésbé medikkel tapasztaltam ilyeneket, red dotos LMG elég megbízható ilyen téren, csak középtávon már az összes assault fegyver jobb nála.
Pisztolyok meg rohadt erősek, most FN 2000-el megyek, de van, hogy inkább átváltok M1911-re (asszem), mert sokkal stabilabban lehet vele dolgozni. A sima frag grenade is elég érdekes.Amúgy HP-t hol mutat a játék mert nagyon nem találom sehol
-
G4NXST4
tag
AKINEK VAN EGY FELESLEGES BETA KULCSA AZ KÉREM ÍRJON PRIVIT NEKEM PLS.
Nekem dx11 kártyám van és sok új képpel, videóval tudnálak titeket megajándékozni. Sajnos én is lemaradtam erről a béta dologról(remélem, hogy ez csak egy ideiglenes állapot). Már csak egy dologban reménykedek, hogy ha jövőhéten előre rendelem, kapok betá kulcsot
Ja ha valaki még is úgy dönt, hogy nekem ad egy béta kulcsot és visszakéri, természetesen visszaadom -
menalcas
őstag
Ahogy látom van még min dolgozniuk a fiúknak, ha időben ki akarják adni rá kell gyúrni
-
r-chee
őstag
BC2-ben is lesz lehetőség Red Dot, rohamtávcső felszerelésére a fegyverre, szal mennyire lehet fejleszteni majd?
-
Locutus
veterán
válasz
BalaNce87 #572 üzenetére
A VGA kihasználtsága is alacsony.
Nekem 1280-ban minden highon a 4870 1GB mindössze 71-73 fokosra melegszik fel. Ugyanilyen beállítások mellett az MW2 felmegy 81-83 fokig is.
Továbbra is az a véleményem, hogy a bétában nincs benne minden grafikai szint. Hiába lehet állogatni, high textúra nincs, és szerintem egy csomó effekt se, ami a finalban majd lesz.
Ugyanakkor ha megmarad ez a szint beállíthatónak, én elégedett leszek, mert szépen fut. A grafika 10-es skálán talán 7, de úgysem a látvány a lényeg, mint a crysisban. -
BalaNce87
addikt
Egy kérdés még felmerült bennem. Miért ilyen alacsony a proci kihasználtsága?
-
BalaNce87
addikt
válasz
Zsozsooooo #564 üzenetére
Szépek azok a képek, de egy ilyen erőműtől lehet többet várna az ember, nem?! Úgyértem én medium és high között alig érzek teljesítménykülönbséget pedig csak 2 maggal és egy régebbi karival játszom.
És habár neked pont annyival van több frame-ed amivel stabilan játszható marad a játék minden helyzetben én azért mégis több fpst vártam volna egy ilyen csúcs konfigtól -
válasz
Zsozsooooo #564 üzenetére
jó gép. jó frame rate. franc
-
r-chee
őstag
A sebzésen bütykölhetnének még egy kicsit, mert egy egész tár kell az ellenbe, hogy meghaljon.
Amúgy ma (-tegnap) este nem dobott ki egyszer sem a game, és laggal sem találkoztam.
-
BalaNce87
addikt
Sajnos tele van kegyetlen hibákkal. Késelést rendszeresen nem adja be. Shotgun is kurva bugos, két sörét közvetlen közelről és a gyerek 9 hpval megúszta. Néha nagyon sok kell nekik, akármilyen fegyóból lősz.
A sniper az állat, hogy nem rá hanem fölé, mellé kell célozni. Az egyetlen bajm h nincsenek kaszt limitek így akár csak csipából is állhat egy egész csapat.
Tank, heli stb nagyon geci. Bekempelik a spawn részt és osztanak a géppuskával. Plusz minden házat porig rombolnak, onnantól semmi fedezék és ráadásul NEM LEHET KÚSZNI
Aknával csúnyán kiszedtem őket engivel -
Honzi
senior tag
Hát így már finomságos végre rendesen tudok gamelni
Ez az is mutatja hogy most tudtam magam rá száni hogy le lépjek
A barát felvétel működik valakinél?
Ha valaki fel szeretne venni az Honzi néven tessen,meglepő a név mi? -
@rglaaf
veterán
Úgy látom a beta teszterek 80% egy bokor mögött guggol egy sniper-el
, káosz az egész fegyvereknek 0 sebzése, korlát fa között ugy két méter persze fenn akadok mert át menni közötte lehetetlen, ok hangok rendben
-
ciry
őstag
-
Marked
tag
Én 576-tól kaptam kulcsot. Játszottam vele 1 órát, aztán kilépett, hibát észlelt. Visszalépek, azóta nem tudok bejelentkezni.
Újra kéri a kulcsot, megadom, és azt írja, hogy már használatban van. Nem értem miért csinálja ezt. 576-nál vannak még kulcsok? Vagy az összeset elkapkodták a világon mindenhol? Sehol nem találni.
-
válasz
Zsozsooooo #551 üzenetére
Tankkal nagyon lehet aprítani pedig.
A helivel vagy 2x szálltam fel, az tényleg húzósabb, de másodikra már az is ment elég jól
Persze az UAV a legjobb. -
zH.
senior tag
Kipróbáltam , igaz kb. ~ 10percet. Hamarosan megyek vissza "tesztelni".
Konfig az adatlapomon - 1440x900-as fenbontás.
4x szűrés és elsimítás , minden Highon. FPS-ek 35-60 között alakultak. Lagg nem volt ,de nem volt valóságidejű. MW2 és CSS után teljesen furcsa volt így "szakadva" játszani.
Grafika tényleg gyönyörű az ellen semmi kétség. Tetszik ,jól sikerült játék lett szerintem. Megnézem picit több FPS-el mennyivel jobb.( HBAO-t kikapcsolom. )
-
Siiiiix
tag
Hd 4850 (1 gigás) + Phenom 9850 + 2 x 2048 mb 800Mhz ram = 60-70Fps
Árnyékok lowon felbontás 1680*1050 elsimítások meg 2x
-
csutkaa
senior tag
ha valakinek nem kell a beta key akkor engem megdobhat vele
nagyon kiszeretném már próbálni -
Locutus
veterán
válasz
Zsozsooooo #551 üzenetére
Próbáltál már IRL futás közben oldalazni? Nem olyan egészséges
-
Zsozsooooo
tag
Nem estem hasra, grafika szép viszont ez a tuskóember mozgás kicsit csalódás nekem, hogy lefeküdni nem lehet de még ha a futást nyomom oldalazni sem. A tankok szinte használhatatlanok a repcsiről nem is beszélve ! Mondom ezt 1 óra játék után, szóval ez még bőven változhat ! Kíváncsi leszek pár rang megszerzése után hátha javul a véleményem. Lehet a CrysisWars magasra tette a mércét.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest