Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Lineage OS használat közben
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
Jó estét!
Problémám a következő:
Profilomban szereplő konfiggal BF3 multi alatt volt átlag 40-60 FPS-em. Zökkenésmentesen ment. Játszható volt.
Az Athlon II X4 635 procit lecseréltem egy FX-8120-ra és ahelyett, hogy jobban menne a játék, rosszabbul megy. Értem ezalatt azt, hogy az FPS időnként beesik 27-re. Itt már érezhetően szaggat a játék. A másik véglet az, hogy felmegy akár 120-ra is.
Összefoglalva:
Athlon II X4 635 + HD 6850: Zökkenőmentes stabil játék 40-60 FPS között Low beállításokkal.
FX-8120 + HD 6850: A Maximum FPS duplájára nőtt, de összességében instabil, időnként játszhatatlanul szaggat. Minimum FPS 30 alá is lecsökken elég sűrűn. Beállítások ugyanazok.
PlayClaw-al monitoroztam. Nagyrészt 99%-on pörög a VGA. A 8 mag mindegyike 60%-ig megy.
A lényeg: Érdekes módon, amikor leesik az FPS a VGA már csak 40-70%-on van. CPU kb. 50%.
Az számíthat, hogy az alaplap max. 95W TDP-ig támogatja a procikat, az FX-8120 pedig 125W TDP-s? (Működni működik, rendszer indításkor kiírja, hogy nem támogatott CPU, de a rendszer elindul. Alaplap CPU Support List szerint ez a processzor támogatott. Mindenesetre holnap érkezik az új alaplap.)
Valakinek valami ötlete?
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest