- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
bnorci71
üzenetére
Vannak ilyen szmötyis vizek. De inkább öreg autóknál jellező szerintem, 25 év fölött és ha sokat volt benne a hűtőfolyadék.
10 öblítés, az nem kismiska

Az átöblítéshez ioncserélt vizet használtál?
Nekem is kéne öblítést, átmosást csinálni, csak még nem tudom, hogy csapvizet vagy ioncserélt vizet használjak erre a célra. Utána már az előírt fagyállót tenném bele. -
jerry311
nagyúr
válasz
bnorci71
üzenetére
Hat ezaz, barmi lehet.
Szerelő csak van annyira intelligens, hogy nem önt bele tömítő adalékot vizet.
Amilyen szerelokkel talalkoztam... Barmi lehet, sokszor inkabb megcsinalom magam, mert akkor jo lesz, vagy legalabb en, az amator, kurtam el nem egy profi, akinek tudnia kellett volna.
Volt mar, hogy nem akasztottak fel a kipufogot rendesen. Keptelenek voltak kezifeket rendesen beallitani, Hullamos fektarcsa hibara fekfolyadekot csereltek. Mondjuk, ez utobbi az a szerviz volt, amelyik a vezerles cseret is csak kiszamlazta, de nem csinalta meg, szoval lehet meg folyadekot sem csereltek. Futomu gombfej behegesztve lengokarba, mert nem pont az evjarathoz megfelelot rendeltek. Ekszij csere utan sivit mert csuszik = nem sikerult a feszesseget beallitani. Hutofolyadek helyett csapviz, mert az volt. Es ezek mindegyike evtizedek ota fennallo szervizekbol, vagy legalabb ennyi ev tapasztalattal rendelkezo szerelo altal elkovetett dolgok.
-
jerry311
nagyúr
válasz
bnorci71
üzenetére
Lehet valamelyik "csoda" adalék, mert valahol csöpögött picit.
A hűtőfolyadék azért is nem csak víz, hogy meggátolja a korróziót, de másfajta inhibitor kell alu vagy "vas" blokkhoz... Lehet valaki összekeverte valamikor, aztán a jött a szokásos balkáni hozzáállás: jóvanazúgy, hát megy vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest