- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
subaruwrc #1695 üzenetére
Február elején vettem az akkut,szóval inkább meghibásodásra gyanakszom.
Direkt hagytam gyújtáson és szépen lassan ment le tizedvoltonként és vissza sem ment még most sem.
~15perc alatt 0,5V az eleve alacsony 12,4-ről.
Szerintem ha rajta hagyon még 15percet akkor most valahol 11,5V körül lenne.
Ilyen gyorsan szerintem nem kellene szívnia a gyújtásnak sem.
Ha gyorsabban merül mint amennyire veszi a töltést akkor már értem miért merült le attól hogy jártam vele és közben elvileg töltött is a generátor rendesen.
A számláját és garijegyét megtaláltam,kíváncsi vagyok mint mondanak holnap reggel bárdinál. -
válasz
subaruwrc #1693 üzenetére
1 hete koppra fel volt töltve,akkor sem ment 12,4V fölé ha jól emlékszem.2 napig volt töltőn,utólag belegondolva az is furcsa hogy majdnem 2 nap kellett neki a feltöltéshez.
Le nem szívhatta semmi,mert hétfő reggel óta az akkusaru sem volt rajta.
Nekem az a gyanús,hogy 15 perc alatt csak attól hogy gyújtáson volt járó motor nélkül (klíma,szellőztetés,rádió,világítás sem ment) 12,4V-ról leesett 11,9V-ra. -
neutron23
csendes tag
válasz
subaruwrc #1647 üzenetére
Igen, pótolni fogom. Egyelőre még azon agyalok, hogy milyen szerszámmal tudnám betuszkolni a helyére anélkül, hogy kiszakadna és a dugattyút ki kellene nyomni..van egy hajlított szögkihúzóm, mással nem is nagyon tudtam odaférni. A perem rozsdás, szóval nem csusszan a helyére, kicsit erőltetni kell és a kihúzónak meg kicsit hegyes a vége, de nem rossz..talán az új porvédő jobban elviseli
-
neutron23
csendes tag
válasz
subaruwrc #1640 üzenetére
Igen megnyitottam, sajnos nem megy. Valszeg ferdén csinálom egyébként, mert kifelé szépen mozog. Pedig próbáltam egyenes vasat közérakni de nem sikerül. Holnap reggel újrapróbálom a visszanyomóval.. Le van már egyeztetve a szervizbe az időpont, teljesen új nyereg lesz, csak annyira akarnám megcsinálni, hogy míg a szervizhez elmegyek ne menjen tönkre a betét, tárcsa esetleg kerékcsapágy. 7-8km alatt már tűzforró lett minden.. Köszönöm a választ
-
BaLee
addikt
válasz
subaruwrc #1635 üzenetére
Üzemanyagszűrő régen, szivattyú maga lehet még sosem. Így ránézésre filléres tételek, lehet megér egy próbát.
Gyertyákat cseréltem nem sokkal azután, hogy a probléma előjött, gyertyakábelekre ránézek!#1634 MasterMark: szerintem van lambda szonda, lehúzom majd és megnézem mit csinál akkor, köszi a tippet
-
Revesz
aktív tag
válasz
subaruwrc #1524 üzenetére
Nem a Beállítások oszlopban van az az eredmény amire ők állították?
Én úgy tudtam, hogy a névleges érték oszlopban a gyári adatok vannak tól-ig. Diagnosztikai oszlopban van az amit a gép mér, és a beállításban meg az van amit állítottak. Ennek kéne a tól-ig mező közé esnie. Legjobb a középérték amit a zöld nyilak mutatnak. -
G@ben
addikt
-
Soma01
veterán
válasz
subaruwrc #1435 üzenetére
Eszembe jutott még valami.
Azt olvastam, hogy vannak már fémmentes betétek is, illetve alacsony fémtartalmúak. Epad (Textar), ECO (Ferodo) fantázianévvel. Ha jól tudom, az EBC színes, sport betétei is ilyenek. Más márkánál viszont nem nagyon láttam ilyet az autómhoz. Talán külföldi boltban mintha láttam volna Ferodo premier ecot. Szóval ez a tulajdonság a kevés fékpor miatt jó lenne ha maradna. Ha pedig ezt is nézzük, meg az árat, a beszerezhetőséget és a teljesítményt is, akkor nekem az jön le a netes kereséseim alapján, hogy az EBC-nél nem találok jobbat. Te tudsz ajánlani ezen szempontok alapján mást? Az autómhoz való betét gyári cikkszáma 04465-02130 . -
Soma01
veterán
válasz
subaruwrc #1433 üzenetére
Rendben. Köszönöm!
Ezek szerint tényleg jó, nem csak a marketing duma szerint jó. Olvastam egy cikket is, ahol dicsérték, de az is az importőrrel készült.
Akkor berendelem az első tárcsa szettet.
Nekem nem versenyzésre kell, csak a gyáritól akarok jobb fekeket. Most elégedett vagyok, és a jelenlegi összeállítás árától nem szeretnék többet költeni. Tehát Rotinger tárcsa lesz előre, meg ha majd kell, hátra is. A betét meg marad még a green. Vagy ebben az árban tudsz jobbat? -
jjohn
aktív tag
válasz
subaruwrc #1410 üzenetére
Köszi!
Csak az a furcsa, hogy volt egy időszak "megjavult " és nem volt gond, de most már csak nem működik rendesen. Gondolom a félvezető ment tönkre benne, mert ez a Hall effektusos jeladó a lapos verzió, nem a kerek hosszú fajta. Még valami próbáltam kimérni a 3 vezetéket. Az eredmény megkapja az 5 voltot, elindítom és a másik 5 V is meg van ami megy az ECU felé. Ezért találtam érdekesnek. -
7Sony7
addikt
válasz
subaruwrc #1392 üzenetére
Én sem értem, 12,5 alatt nem sokott lenni. Mondjuk valami AZ meistertelie vagy mi van benne, nem tudom, milyen lehet. Már rámértem, 12,33V -ot mutatott a műszerem, és ekkor az aldis töltő 12,2V-t. Bekapcsoltam, hadd töltse.
Nem tudom, mi meríti. Mondjuk mindennap volt nyitva, de indítva nem. -
Coccolino_O
őstag
válasz
subaruwrc #1357 üzenetére
Nem tudom, végigpróbáltam az összes létező csavarhúzót és bitfejet, amit találtam, plusz vettem direkt erre a célra készült csavarhúzót is, ami JIS, szóval kifejezetten japó autókhoz lenne, és nem fog megtörténni. Akkus ütvecsavarozó v. csavarbehajtó, esetleg? Ráraknék én nyomatékkulcsot is ezen a ponton, de nincsen olyan bitfejem, ami passzolna, ez szerintem nem sima Phillips, de úgy néz ki.
-
jjohn
aktív tag
válasz
subaruwrc #1333 üzenetére
Szia!
Most annyit értem el fúvókát kitakarítottam igaz nem volt benne semmi, most jobb, NO DE az egyik lyukból jobban jön a cucc. Szerintem fúvóka csere lesz mert olyan nincs, hogy egyikből jobban jön. Meg a jobb oldalban kevesebb a nyomás.Köszi az eddigi segítséget. A régi Citroenomnál sosem volt ilyen pedig 28 évesen kellett elköszönnöm. Az úgy veretet hogy olyat még nem láttam.
-
-Solt-
veterán
válasz
subaruwrc #1321 üzenetére
Már csak azért is gondoltam erre, mert pár hete jelezte a párom, hogy a beltéri világítás nem működik... cseréltem benne izzót, de az új izzóval is csak pislákol. Gondolom a riasztó bekötése is az ajtónyitáshoz kapcsolódik...
Na mindegy, első lépésként akkor kivetetem a riasztót, aztán ha utána is jelentkezik a hiba, akkor cseréljük a fojtószelepet.
-
-Solt-
veterán
válasz
subaruwrc #1318 üzenetére
Ezek a körök már megvoltak, a szerelősrác cserélni akarja a fojtószelepet, én nem vagyok meggyőzve arról, hogy az a baja... egyszerűen nem értem, hogy miért működik 2-3 hónapig jól, aztán egyszer nem, aztán 2-3 hónapig megint anélkül, hogy bármit csinálnánk vele. Anno egyszer ki lett pucolva, de utána megint jött a hiba pár hónap múlva, azóta nem lett hozzányúlva és ugyanúgy ez a ciklus megy... szerintem, ha a fojtószelep lenne a hibás, akkor az ennyi idő alatt már végkép beszart volna.
Lehet, hogy nagyon hülye ötlet, de van benne valami iszonyat gagyi riasztó ami néha meg is hülyül... az nem kavarhat be?
@MasterMark: Na de cirka 2 éve haldoklik úgy, hogy 2-3 havonta 1-1 alkalomra szar lesz? Ez nekem annyira fura...
-
-Solt-
veterán
válasz
subaruwrc #1316 üzenetére
Az a baj, hogy a hiba nem rendszeres... van, hogy 3 hónap eltelik mire újra előjön 1 alkalommal, aztán megint csend és ez megy már kb 2 éve.
Bár nem én csináltam, de elvileg már volt takarítva, legalábbis a szerelő srác ezt állítja. Ami bajom van az egésszel, hogy a klasszikus fojtószelep hiba jelenséget ami a videón is van 20 másodperctől, hogy indítja és le is áll azt nem csinálja: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Windows 10
- Béta iOS-t használók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- 24 Hours of Le Mans
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged