Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
Gézengúz
üzenetére
Szerintem ott jobb minőségű válaszokat kapsz majd:
https://prohardver.hu/tema/garancia_kerdes_3/friss.html -
bul07
nagyúr
válasz
Gézengúz
üzenetére
Fú ne is mond kipufogógáz mérést
Úgy bőgették mint a fenne, persze tudom hogy ír kell, de én 3e felé nem szoktam pörgetni, nem hogy 4e felé mert biztos addig kinyomták
5-be 3e fordulaton már 120-al megy és már rég elbírja a 6fogkozatotSzomszédét sikerült úgy megbőgetni hogy a sorról nem tudott kiállni utána, szétdurrant a termosztát ház és elfolyt a hűtővíz, úgy vontattam haza majd a műanyag házat kicseréltük egy újra.
Pont akkor adta meg magát de amúgy sok videót találtam róla hogy nem egyedi annál a motornál -
gabe_
őstag
válasz
Gézengúz
üzenetére
Na, itt a kért beszámoló:
Még a két ünnep között vágtam plusz gumikarikarikákat a korábban írt hsz. mintájára, igaz, csak vékonyabb gumiból, de nem igazán vált be, nem éreztem különbséget.
Az új évre rávettem magam a futómű segédkeret szilentjeinek cseréjére, beszereztem a hozzávalókat is. (Szilentprés, szilentek - direkt az erősített Meyle HD-t választottam, bónusznak, ha már kint volt az egész keret, könnyebb kicserélni, a stabkar két szilentjét is - Febest)
[kép] [kép]
Lekaptam az egészet:
[kép] [kép] [kép]
A négy szilent szerintem már eléggé gatyán néztek ki, de a stabkar szilentjei viszont meglepően jó állapotúak voltak
[kép] [kép] [kép] [kép]
Pucolás, és vissza
[kép] [kép] [kép] [kép]
Jó kis meló volt, egy pár órát eltornáztam vele, de megérte, mert a kopogás megszűnt. Mellékhatásként a kocsi egyenesfutása is javult, érzésre a kormány mintha pontosabb lenne. -
gabe_
őstag
válasz
Gézengúz
üzenetére
Igen, ez a futómű segédváz felfogatása, ezen már túl vagyok

[kép]
ez a kis gumialátét van csak a váz és a segédkeret között, semmi szilent vagy ilyesmi:
[kép]
Ahogy a képen is látszik, a 16-os alkatrész az:
[kép]
Én elég jó állapotúnak találtam, így visszatettem, sőt a keret első két rögzítési pontjára is ráhúztam, ahol csak egy nagy fém alátét van, de nem volt meglazulva ott sem.
Ami még érdekes, mostanában, ahogy napközben ilyen 8-9 fok van, néha teljesen megszűnik a koporászás.
Mondjuk nem lehet egy drága alkatrész, lehet, hogy megrendelem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Apple asztali gépek
- Elektromos autók - motorok
- Energiaital topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- További aktív témák...
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- TCL Elite 2.6kW és 3.5kW klíma AKCIÓ
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Dell Latitude E6440,14",HD+,i5-4300M,4GB RAM,320GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest