Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
fury71
aktív tag
válasz gabo01 #11297 üzenetére
Persze, hát tudom, hogy nem egy kategória. Azért tisztában vagyok a két fej minőségkülönbségéről.
Korábban én is egy hasonló új pioban (4300,6300) gondolkodtam, de sokat olvastam ezt a topikot és mindenki csak arról írt milyen jó cuccokat lehet használtan venni. Hát ezek után nem bántam meg. Mondjuk úgy köszi mindenkinek![ Szerkesztve ]
Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
-
migabi24
nagyúr
Ha valakit érdekel 2x5m Neotech KHS-321 RCA kábel ilyen dugóval [link] 5.000F
-
Peti66
senior tag
Páuwer bass itt[link] legalul vagy legyalul
Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
cicmanyek
aktív tag
Na most lettem készen a jobb oldali ajtóm paneljével , mert nagyon durván mély frekvenciáknál berezonált...most semmi esélye...
Philips Fizz-től kezdve egészen a HTC Desire 816-on át az iphone6-ig volt minden...még LG Flex is:) De újabban csak a Xiaomi.
-
cicmanyek
aktív tag
válasz gabo01 #11277 üzenetére
Próbálja meg valaki a Naughty By Nature hip hop hooray című számát jó kick bass nélkül meghallgatni...ultraszar lesz.. Hiába lesz kemény szubja , ennél a számnál nem dominál...
Philips Fizz-től kezdve egészen a HTC Desire 816-on át az iphone6-ig volt minden...még LG Flex is:) De újabban csak a Xiaomi.
-
cicmanyek
aktív tag
válasz Peti66 #11316 üzenetére
Mindent átcsavaroztam mindennel...
Az ajtópanelt az ajtókárpittal , a felfogató patentok paneljét az ajtókárpithoz , a hangszórót + 4 csavarral a panelhez , szóval kapott vasat rendesen...Philips Fizz-től kezdve egészen a HTC Desire 816-on át az iphone6-ig volt minden...még LG Flex is:) De újabban csak a Xiaomi.
-
cicmanyek
aktív tag
-
Peti66
senior tag
-
cicmanyek
aktív tag
válasz Peti66 #11320 üzenetére
Én személy szerint nem szeretem az mdf-et , bár könnyű vele dolgozni , nyilván azért is használják annyian , de rétegelt lemezzel sokkal stabilabb szvsz.
-
cicmanyek
aktív tag
válasz gabo01 #11322 üzenetére
Az a baj , hogy nekem ez nem old school , mert én ezen nőttem fel...
Arreseted Development : Tennessee
Kurtis Blow. The Breaks
Naughty By Nature : OPP
De La Soul : Me my self
stb.Philips Fizz-től kezdve egészen a HTC Desire 816-on át az iphone6-ig volt minden...még LG Flex is:) De újabban csak a Xiaomi.
-
-
Peti66
senior tag
-
codilandi
tag
válasz orbano #11303 üzenetére
a powerbass (pb) volt gm audio fiának a twingo ajtajában mélynyomóként mind a 2 oldalt ha jól tudom. A cs-n "dimension" név alatt még lehet van róla kép. Hatvanban is adták régebben a pb-t és dicsérték is.
múltkor miért nem hallgattam meg a hondááát???
tudom azt mondtátok nemjó még, de akkoris...
[ Szerkesztve ]
-
Laybee
őstag
Arra lennék kíváncsi, hogy látom, hogy itt a 9855r az etalon. Valaki meg tudná mondani, hogy a mostani Alpine-ok miért nem jók? Nincs köztük referencia fej? Köszi.
-
G.Zs.
senior tag
válasz Laybee #11333 üzenetére
Én most hallottam egy CDA-117Ri-t megtámogatva egy PXA-H100-al és elég meggyőző volt, úgyhogy szerintem semmi baj nincs a mostani Alpine-okkal.
A 9855R meg nem etalon, csak egy jó választás az adott kategóriában.
Inkább arról van szó, hogy a 9855R áráért újonnan jóval kisebb kategóriás fejet kapsz.[ Szerkesztve ]
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
Laybee
őstag
Igen, tudom. Végülis csak keresnék egy fejet egy Hertz DSK-hoz és úgy 40ért nem kapni semmi különöset. Megnéztem a 9855-r és az 50 körül lehet kapni. Csak lehet sok lenne nekem, mármint tudásra. Felvilágosítottak, hogy olyan fejet nézzek amibe van HPF is.
Én úgy gondolom egy zöld háttérfényhez egy zöld háttérfényű fej illik. Na most ezt elég nehéz összehozni, de nagyon hajlok valami Pio fele, ott 3 év gari, többinél 1. Szóval teljes káosz.
Egyben lenne egy kérdésem ha valaki tud válaszoljon. Azt mondják a Hertz DSK fejegységekhez való. 80W RMS. Ha én mégis meghajtanám egy mondjuk 70W-os erősítővel akkor nem szólna szépen? Tudom nagyon olcsó kategória. -
G.Zs.
senior tag
válasz Laybee #11335 üzenetére
Egy 9812 fej kell neked. Vedd fel a kapcsolatot Wackond userrel.
Wattokkal nem foglalkozunk. Külső erősítővel szebben fog szólni, de a DSK jól hajtható fejjel is. Ha megvetted a 9812-t, utána lehet gondolkodni külső erősítőn.[ Szerkesztve ]
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
orbano
félisten
válasz Laybee #11335 üzenetére
a wattoknak semmi köze a szépen szóláshoz. az a hangszóró terhelhetőségét jelenti. ez egy technikai adat, kb. csupán annyit jelent, hogy ne küldj rá 80 wattnál többet huzamosabb ideig. nem mint ha egy ilyen érzékeny szettnél halláskárosodás nélkül megtehetnéd.
ezen felül tényleg nem jelent semmit. azt sem írja elő, hogy mekkora teljesítményű erősítő kell hozzá. egy 10 wattos erősítő is ugyanúgy meg fogja hajtani, ahogy egy 50 wattos is, vagy akár egy 200 wattos, legfeljebb az elérhető maximális hangerő lesz eltérő.
szép hangja pedig attól lesz, hogy szép hangú erősítőt veszel hozzáegyébként fejről hajtva is hangosan szól, pedig az a 2x10 wattot erős jóindulattal sem haladja meg, szóval a papíron leggyengébb erősítő is messze jó lesz hozzá.
egy szó mint száz: felejtsd el a wattokat és koncentrálj a hangra.
A vér nem válik VAZZE!™
-
Az-X
őstag
Ma nem bírtam magammal, széjjelkaptam az egyik Dragster DA-604 et.
Aki nagyon szakértője a témának, mit kell ebben cserélni? Gondolom a kondikat mindenképp érdemes, mert 98 nem most volt Ezekből ugyanilyet keressek, vagy érdemesebb valami másra? Illetve melyik kondikat? Csak a nagyokat, vagy a piciket is? Esetleg más alkatrészt érdemes cserélni benne.[ Szerkesztve ]
:)
-
Asifan
tag
Üdv! Olyan kérdésem lenne, hogy a nevesebb gyártóknak (azaz nem Roadstar meg ilyen szutykok) van-e CD nélküli autóhifijük? Tudtok-e ilyet? Mert őszintén szólva nekem teljesen fölösleges, legyen benne USB, esetleg BT, meg AUX.
Nyilván ez egy értékcsökkentő tényező lehetne elvileg, illetve nagyobb hely marad a kijelzőnek. -
Peti66
senior tag
Szia! Kíváló állapotban vannak a kondik.Nem is tudtam,hogy Elna kondik vannak benne ezek a kondik felső hierarchiájában helyezkednek el.Ha azt mondom,hogy sok évig nem lesz vele gondod,-elhiszed Úgy jó ahogy van Mondjuk én(de, ez csak az én sajt privát véleményem)-a tápot 1 erősebb kondival szűrném 4800uf/50V
De,ez már csak tényleg szőrözés
Amúgy, szép rendezett belvilága van(nem kesze-kusza)
Nincs semmi felesleges a jel útjában---így kell-kellene ma is csinálni az erőt[ Szerkesztve ]
Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest