- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kisza25
félisten
megjelent a hivatalos8.12 álítólag a beépített avivo video kódoló támogatja, a GPU-s kodolást
(46xx/48xx)valakinél működik,mert nálam nem -
james
aktív tag
válasz
Wendelke #2791 üzenetére
Én 24 coloson használom, mert az meg minden munkára meg netre, filmre sokkal jobb, mint a kisebbek. Játékok közül a kicsit régebbiek pedig mennek akár natívban is maxon. Pl. SW Battlefront II is, vagy a Company of Heroes kicsit visszavéve a bonyolúltságból.
Az meg izlés kérdése, hogy ki hogyan tolerálja a natívtól eltérő felbontásokat, engem nem különösebben zavar. Megjegyzem a full HD felbontásra kellemesebben interpolálható pl. az 1280x800 mint 1440*1024 re, mert több pixelen oszlik el a "nagyítási hiba", illetve kicsit messzebbről is lehet nézni. Igazából kényelmesen hátradölve is nézhető, ahonnan már egyáltalán nem szűrnak szemet a pixelek.
Egyébként nyilván döntés kérdése, ha csak a játék számít, akkor valószínűleg érdemesebb kisebb monitort választani, de szerintem a jövőre is gondolva inkább egy nagyot és hagyni, hogy interpoláljon.
-
Wendelke
aktív tag
Persze a lényeget elfelejtettem, azaz a 20-s monitor 1640x1050-s felbontású ha jól emlékszem. Tehát ezt a felbontást vajon viszi-e a kártya natív felbontásban játék alatt.
Az egyik tesztoldalon ebben a felbontásban a CoD4 még játszható FPS-t adott ennél a kártyánál, de kérdés, hogy a gyakorlatban is megvalósul-e?
-
korcsi
veterán
válasz
Wendelke #2791 üzenetére
A felbontás számít nem méret (lásd.: 32" HD lcd tv). A 1440x900 (129,6 kpixel) és a 1280x1024 (131 kpixel) kb. ugyanannyi pixelt jelent ergo ugyanolyan sebességet produkál a videó kártya.
Saját tapasztalat, hogy a GPU skálázott 1280x800@1920x1200 nagyon jó minőséget produkál, nem lehet róla megmondani, hogy nem natívba fut. Akinek van lehetősége próbálja ki illetve kisebb monitorral rendelkezők más felbontásokban, nálam is csak ez az egy ad ilyen jó eredményt.
-
tutinet
csendes tag
Igen az ASUS más, nemhiába drágább 2-3 ezerrel.
Én ráfizettem volna ennyivel az ASUS-ért de nincs akkor nincs.
Pesten egyáltalán kapható az ASUS , ja igen a Lordnál van a Kassai térnél a kaszino mellett a srác meg is mutatta ki is csomagolta, a hűtése profi de ott még drágább.Maradok Sapphirnál legfeljebb majd 5V-ra teszem a ventit ha zavar.
Még egy kérdés:
Az alaplapon Gigabyte G33 integráét Realtek 889-el ami 7.1-et is tud.
Az eszközkezelő jelzi a HDMI-n keresztülnenő hangot, hogy nincs telepítve. A Realtek legutolsó 2.10-es drivere fennt van.Ide mit telepítsek melyik drivert, milyen verziót ?
-
Wendelke
aktív tag
Halihó!
Már ugyan érdeklődtem, de most újfent megtenném. Itt a Prohardveren a "Játékos konfiguráció összeállítása" cikkben egy 20"-os monitort javasoltak a 4670-s kártya mellé.
Most akkor ezt viszi natív felbontásban játék alatt, vagy nem.
Ezt csak azért kérdezem,mert korábban a 19"-s monitort javasolták itt a fórumban 1440x900-s vagy 1280x1024-s ben, ehhez képest a 20"-os kicsit nagyobb.
Na most akkor ki mondja meg a frankót. Ez csupán azért érdekes, mert monitort akarok venni, és eddig ugye a 19-s monitorokat nézegettem, de most lenne akciósan egy 20-s amit meg tudnék venni, de persze a fentiek miatt még nem mertem.
Előre is köszönöm az értékes hozzászólásokat.
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #2780 üzenetére
Nem kell így megbonyolítani..2 gombos tű a venti csatijába, azok meg molexre..2ft
Nem kellene a #1-be belevenni mostmár a kapható modelleket? Hátha kevesebben szopnának be pl a gigával.
#2778 balees: Nem hibás az..mivel nincs.
szerk: #2789 tutinet : Asusnál se lehet szabályozni a ventit tudtommal, de annak a hűtése egész más kategória.
-
tutinet
csendes tag
Vidd vissza a boltba még holnap és cseréld le egy ASUS 4670-re vagy Sapphire 4670-re. Én is lecseréltettem velük .
Ezeknél lehet szabályozni a ventit de csak felfelé vagyis hangosabbra. Alapból jók, ahogy vannak ugyanis.
Még annyit lehet csinálni, hogy az alaplapi felesleges venti csati 5V-járól meghajtod és akkor fele olyan hangos lesz. -
balees
tag
válasz
RaiDani #2779 üzenetére
Először is kösz a segítséget és bocsánat hogy nem olvastam vissza... Kicsit felhúzott hogy kifogtam egy ilyen "remek" gyártmányt... Annyi szerencsém van, hogy a régi 7600GS-emen van egy Zalman VF700, csak nem tudtam hogy erre is rá tudom-e tenni. Ezek szerint igen, úgyhogy meg is próbálom.
Köszönöm mégegyszer! -
válasz
RaiDani #2775 üzenetére
@Balage: Hol vetted??? Amúgy ha felteszek egy új BIOSt és tuningolom akkor a garancia ugrott(ha nem a BIOS teszi tönkre a kártyát neadjisten)?
@Mindenki:
Ugye mint írtam telóvásárlás előtt állok, és nem jönne jól a kiadás.
De egyre jobban szerelmesebb leszek a HD4670-be.
Tehát azt szeretném kérdezni, hogy mi kéne még a gépembe hogy normálisan menjen a kártya?(procit talán tudom majd húzni)
abit IP35-E
E2160+gyári hűtő
2x1GB Kingmax-800
Nem akarok 64-es vistát használni, így nem veszek még 2GB ramot, maximum egyet(ha kell).
Tehát ezekhez mi kéne még hogy Vista alatt normálisan menjen?
MOD: ennek a karinak kell plusz táp? Egy ASUS Truepower-400-as elviszi? -
Gyuri27
félisten
A zafir és gainward állithatós ahogy a kollega megjegyezte.
Chaser cimbi megoldotta a dolgot 5v-ra kötötte. Tehát [link],[link] ilyen kell neked. [link] ehhez a ventihez is adják. Ez kb 1200 kiadás, viszont halkabb lesz a cucc. Ahogy a kollega mondta a venti csati egyszerüen rádugható 3pines cucc [link]. -
RaiDani
tag
Szia!
Ha nézegetted volna kicsit a fórumot akkor láthattad volna hogy a Gigabyte-ot leginkább egy porszívóhoz lehet hasonlítani
Ha mostanában vetted akkor próbálj reklamálni hogy kibírhatatlan a kártya, és próbáld meg becserélni egy halkabb márkára
Ha nem jönne össze akkor meg lecserélheted a gyári hűtést.
Például egy vf700, vf900 vagy esetleg egy accelero s1-s2 megtámogatva egy ventilátorral már jól tenné a dolgát -
balees
tag
Sziasztok,
vettem egy Gigabyte 4670-est, és sajnos nem tudom szabályozni a ventillátort... Már majd megbolondulok mellette úgy zúg. Hiába van a CCC-ben a venti-szabályozás, nem működik. Külföldi fórumokon azt olvastam hogy hibás a GB ventillátor szabályozója.
Tud valaki segíteni??? -
youngboy
senior tag
válasz
kelzsoca #2689 üzenetére
Annyit még el kell mondanom, hogy a hangos relatív fogalom. Ez igaz.
Szóval nekem hangos. :-)
Valóban csendes, ha az átlagos 27-40%-os fordulatszámot az 50% felettihez hasonlítjuk.
Igaz, én sokat költöttem és dolgoztam azon, hogy igen halk legyen a gépen. Szóval én még fogok javítani ezen a kártyán.
Viszont Catalyst-ból tényleg nem tudom szabályozni. -
brownus
veterán
ez érdekes... feltettem a 8.12 catalystot (vista 32) és nem ismeri fel a kártyát, és nem tudja a natív felbontást sem, a max amit tud a 1400*1050.
-
Nzothan
tag
hali!
hanyas drivert rakjam fel ehez a karihoz:?shapphire hd4670 .esetleg link?
-
kisza25
félisten
válasz
brownus #2765 üzenetére
ja csak 1Gb-os vidmem mellett úgyis csak 3Gb-ot látna
ha csak nem 64-bites rendszert használ,amugy 2Gb-rammal is jól fut,ha a proci elég erős(GTA IV topicban olvastam) én azt vettem észre,hogy nekem több FPS-em van 1280*1024-ben mint 800*600-ban vagy 1024*768-ban, talán ,mert ott már a vidkari a szűk keresztmetszet nem csak a proci, persze proci 2666-ra van húzva, de így is 20-40 között döcög,de átlag 25(1280*1024med/high)
-
RaiDani
tag
válasz
barnam_ #2763 üzenetére
Hmm, nézőpont kérdése
ezzel a beállítással kb 20-35 fps-em van, de nekem ez ide bőven elég, a San Andreas-t is 15 fps-sel toltam ki
Mondjuk egy fps-hez édes kevés lenne ennyi fps, de ide jó.
Amúgy szerintem a GTA4-ben nem a vga-n múlik hogy akad-e vagy sem, ha egy izmosabb procim lenne akkor sokkal jobban menne. -
RaiDani
tag
Szevasztok!
Beszálltam én is a HD 4670 tulajdonosok táborába.
512MB-os HIS verziót rendeltem, és nagy meglepetésemre 1GB-os változat érkezett
Nagyon tuti kártya, hűtője halk, még nem is halottam a hangját
Egyetlen kellemetlenség, hogy az 1.0 ns-os Hynix memória helyett 1.1 ns-os Samsung van ami csak 873 Mhz-n ketyeg alapból. Ez olyanoknak lehet hátrány akik nem tuningolnak.
De nekem nem
A GPU-t rövid kis tesztelgetés után 750-ről 852 Mhz-ra húztam, de szerintem megy ez még feljebb!
Az 1.1 ns-os memóriákat 873 Mhz-ról 1093 Mhz-ig ráncigáltam, de még ez is megy feljebb ugyan úgy mint a gpu
Ezeken az órajeleken nem hibázott, gpu caps viewer is futott vagy 10 percig, gta4-ben és cod waw-ban sem volt hiba.
Nekem megérte ez a kari, főleg hogy + 512MB ram van rajta amit "ajándékba" kaptam, ami pl. GTA4-ben nem is jön rosszul
Bátran ajánlom ezt a VGA-t! -
az új RBE-vel már MSI-n is lehet állítani a ventilátort, de hiába, mert akkor is 100%-on pörög
Levettem a 2D feszt 1.15V-ról 0.9V-ra, kb. 1-2 °C-t csökkent a gpu hőmérséklete. Most 32 °C-s úgy hogy 5V-ról megy, és a házventik nem mennek. -
Gyuri27
félisten
válasz
barnam_ #2748 üzenetére
Ahogy kollega is irta kell hozzá pci vga. Meg akinek meghalt a vga-ja nem a 2d-s teljesitmény miatt nyúlt hozzá. Ott meg csúnya túlhúzásból eredő halálok vannak. Szvsz ahhoz is ész kell, hogy egy 4670-t megöljünk, de aki ezt egy 48xx karival csinálja az már tényleg unatkozik.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Dark KillerX #2752 üzenetére
Áhh, köszi szépen. Már kezdtem azt hinni, hogy meg lesz az első játék amivel problémám lesz az "ATI" vga-mal. Többet nem tudtam volna hangoztatni, hogy nekem egy játékkal sem volt problémám.
De ez hál istennek így marad, mert 2.8Ghz-en nem csinálja a piszok. -
Dark KillerX
addikt
válasz
tzsolesz #2741 üzenetére
Undercovernél kékhalál Vista alatt ismerős.Én nálam is szintúgy ez a helyzett;3500Mhz-es proci órajellel és mem időzítés finomhangolással minden játék hiba nélkül fut(GTA4,Far Cry2,Grid,BiA HH),de ez a szúnyok játék,csak 3400-as prociórajel mellett stabil,és a ram időzítéseket is default-ra kell állítani(ha ezzel játszok)szal az Undercover nagyon instabil engine-nel rendelkezik.Ha minden más jó nefoglalkozz vele.
-
goro1000
aktív tag
AZ UJ CCCBEN TÉNYLEG BENNE VAN AZ Avivo Video Converter??? IGAZ HOGY GYORSULTAK A JÁTÉKKOK???
-
Gabis
őstag
olyan kérdésem lenne, hogy megéri a CCC-t feltenni a gépre vagy visszafogja valamelyest a rendszert
régebben only driver és ATT-t használtam
előre is köszi és bocsi a láma kérdésért -
-
Mindig is tetszett ez a márka. Még nagyo régen volt szerencsém egy Club3D 9800 Pro-hoz. Kiváló kártya volt. Azóta persze volt nV is, meg több ATI, de azok Sapphire-ok voltak. Most úgy látom, elérkezett a visszatérés ideje.
Amint meglesz, jól le is tesztelem és megírom a tapasztalataimat.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #2740 üzenetére
Látod azt nem tudom. Az undercover-nél éppen most volt egy kékhalálom, de csak most néztem hogy a karin nem is volt húzva. Szerintem a 2.9Ghz nem tetszett neki proci részről.
Vistán kékhalál, nem semmi mi??
Ha 850/1170-en lefut a Vantage, és a 3DMark06 gond nélkül akkor szerintem a 830/1150-nek stabilnak kellene lennie nem?
De még meggondolom a 820/1140-et, ez sem hangzik rosszul nem? De mondjuk annak meg már nem sok jelentősége lenne.
-
korcsi
veterán
Van új Radeon Bios Editor, már menti a módosított Sapphire biost is.
Most már módosítható a feszültség is, mert nálam legalábbis mindenhol 1,25V van.Ha valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata, ne tartsa magában ám.
-
tzsolesz
nagyúr
Mondjuk ha egy játékban 30fps-ed volt most lesz 70-80fps ugyanazon beállítások mellett, így megengedhetsz szűrőket is.
Tegyél mindenhová kb 70%-ot pluszba. Ahol eddig a 2600XT elvérzett ott röhögve dalolászik a 4670.
A 2600XT nagyjából 3650, és 1440*900 az majdnem annyi mint az 1280x1024.
-
tzsolesz
nagyúr
Valóban...
Egyébként pont ez a legnagyobb hecc az egészben. Hogy a méretei és a kialakítása is hasonlóak, csak éppen 60-70%-al erősebb a 4670. Ugyanaz a hűtés elegendő rá.
Ez éppen ugyanaz mint a Sapphire 2600XT-émen ua. az a hűtő van mint Sapphire 4670-esemen. Ott is elegendő a hűtés. Jól sikerült ez a kis kari én mondom.
-
Mystic
tag
Mindenkinek, akinek nagyon halk és nagyon hűvös gyári hűtésű 4670 kell, annak ajánlom a Gainwardot. Egyedi 2 slotos hűtése van, egyetlen hibája, hogy nincs rajta TV kimenet,viszont van rajta VGA, HDMI és még Displayport is!Csak arra kell figyelni, hogy 2 helyet foglal a hűtés miatt.
Kzo,
Geza26,
jedermann fórumtársaknak nyugodt szívvel ajánlom. -
elfelejtette
veterán
válasz
tzsolesz #2726 üzenetére
Hy!
Pont ilyen összeállításban raktam össze gépet múlt héten egy ismerősnek:
Giga MA770-DS3
AM2 X2 5200+
Sapphire HD4670 512MB DDR3
FSP 350PNF
Igaz, hogy a boltos azzal kezdte, hogy kevés lesz a táp, legalább 400-as kellene. Kérdem én, hogy minek? A táp 12V-on 300W-ot tud leadni, a gép pedig 150W alatt fog fogyasztani.
Persze válasz nem volt.
Amúgy a gépben van még egy AC AF12025PWM venti elölre berakva a CM Elite331 házba, de az amíg nincs terhelés, addig el sem indul.
Üdv. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
jedermann #2725 üzenetére
Na nekem FSP350W PNF van, és 2D-ben egy halk mély morajlást lehet hallani(inkább csak duruzsol) Egyáltalán nem hangos ugye, mert az FSP sem halk. Tehát akinek vagy egy FPS táp a házban, az 2D-ben egy plussz mély hangú duruzst tegyen hozzá.
2D-ben 3%-on jár a venti.
3D-ben más a helyzet, ott fokozatosan emeli a venti fordulatot, attól függően mennyire melegszik a gpu. Ott már van hangja, de valahogy elviselhető(igaz, ha csak egy kis hangot is adok a játékra már nem is hallom a ventit)A HIS-ről nem tudok semmit igazán.
-
jedermann
csendes tag
Aki már hallotta a hangjukat (vagy ismer olyat aki hallotta...)!
Melyik HD4670-es a halkabb (és kb. mennyire hallatszik ki mondjuk egy FSP táp mellől): Sapphire vagy HIS?
Kösz
-
válasz
tutinet #2720 üzenetére
Annyit mindenesetre érdemes lenne kiderítened, hogy a CCC miért nem megy, hátha... Ha a filmek csak időnként szaggatnak, akkor pufferelési gond is lehet. A feliratot alapból (vobsub) nem nagyon viseli el a DXVA, de MPC-HC-ben erre is van saját megoldás.
Itt van egy jó magyar leírás: [link]
Remélem, segít. -
Azt az iponos Club3D-t NEM ajánlom!
Amennyiben az van nekik, ami a képen is van, akkor az csökkentett memória órajellel érkezik.(eff) 2000 MHz helyett mindössze 1746 MHz. Én is Club3D-re pályázok, ezért tudom. A hűtő is különbözik és a termékkód is. Aki Club3D-t akar, ezeket nézze meg alaposan.
A két változat:
A jó:
ordercode: CGAX-4672DDMa rossz:
ordercode: CGAX-4672DDcsúf nincs!
Pénteken átveszem a jobb Club3D 4670-et, akkor majd írok véleményt is róla a 3850-hez viszonyítva.
tutinet:
"DarkNight (ez valami új Batman film) sampléit nézem."
Ezen jót röhögtem. LOLFelesleges a Cyberlynk codec, az MPC bőven jó. Haali splitter van fent? Nem használok most XP-t, de a rendernél az MPC-ben kell babrálni kicsit, azt hiszem DXVA filmeknél. Hogy mit, abban gugli segít
-
tutinet
csendes tag
válasz
bejmuller #2719 üzenetére
Most ujratelepítettem az egész gépet, frissen. az MPC HC csak a saját kodekjeivel most JÓ !
Van DXVA támogatás az MKV-knál, a Hellboy2 és DarkNight (ez valami új Batman film) sampléit nézem.
Egy gond van csak, a CCC továbbra sem akar elindulni és a sample videok és az egész videok is szakaszosak, mintha kihagynának egyes képkockák, lépcsőzetesen mennek a film végén a feliratok, igaz a CPU terhelés 4-5 % , ezt legalább elértem. XP újratelepítés ennyit segített.Föltegyem a Powerdvd8-at ? a trial van meg csak azt peccselni kéne ultrara ...
Bár csak a kodekjét használni az MPC HC-ba is mint külső kodek ? Szerintetek ? -
bejmuller
aktív tag
Lejart a mod
Na kozben kiprobaltam XP-ben is, az OUTPUT-nal beallitottam az Overlay Mixer-t es azt irja hogy megy a DXVA... de a System Default-on (ez volt alapbol) is ment minden elsore. Csodalkoztam -
Kzo
tag
Hi!
gigabyte hd 4670-re milyen nem gyári ,halk hűtést lehet tenni ?
pl. Zalman vf700 ? -
tutinet
csendes tag
válasz
bejmuller #2677 üzenetére
""Media Player Classic Home Cinema-t ajanljak sok helyen.
Ez tudja kezelni a hardveres gyorsitast, igy nem terheli annyira processzort.
Ez a tomoritett HD filmekre vonatkozik (mkv es tarsai)
En eppen most probalgattam, van benne olyan beallitas a kimeneti szuroknel hogy EVR (vista es meg valami) es igy megy a hardveres gyorsitas(DXVA)
Proci terheles 5% alatt""No ez neked hogy jön össze ? Én akármit csinálok , nem akar összejönni. Az EVR-t be se tudom jelölni. XP SP3 van fent, Vistát elvből nem rakok fel. Jól néznénk ki, ha egy drágább kártya hardveres gyorsításának bekapcsolásához Vistát keljen telepíteni.
A DXVA beállítás szintén szürke nálam, hozzá se lehet nyúlni. És azt írja, hogy NINCS HASZNÁLVA A DXVA. Ne is legyek ideges.......
-
Debilon
addikt
hali!
melyik 4670-est kellene választanom, ha kell a svideo tv out is, a sapphire-on kívül?
-
Geza26
senior tag
Hello!
Ezek közül melyiket érdemes venni? Fontos lenne, hogy halk legyen!
Az MSI-hez milyen átalakítót adnak?
Köszi!
-
törölt tag
Úgy tűnik, hogy szabályozott lehet a ventije, mert két venti csatlakozó van, egy 4 tűs (feszültség-alapon szabályzott, fent) és 2 tűs (nem szabályzott, lent), és a felső 4 tűs csatira van kötve a venti, csak két vezetékkel, de ettől még működhet a szabályzás, mert a Sapphire kártyán is ilyen megoldás van, és ott többek szerint működik a szabályzás.
-
djbahool
senior tag
Egyúttal megosztom én is a tapasztalataimat a Sapphire 4670-el kapcsolatban:
1. Super silent PC megszűnt
(nem hangos, de hallom)
2. 3DMark2006 alapbeállítás, GPU és MEM alapon : 8000 pont
3. 3DMark2006 alapbeállítás, GPU és MEM is 10% OC : 8800 pont (mily meglepő)
4. Crysist kivéve minden játek max. részletességgel 1280x1024 felbontásban jól fut (30-60 FPS)
5. Fogyasztás pont annyi mint a 2600XT-nek voltSzóval nekem bejön nagyon a kártya.
-
djbahool
senior tag
Légyszives vki árulja el, hogy tudom pl. 800Mhz-ig felhúzni a Sapphire 4670-em GPUját???
Mert CCC-val csak 778-ig engedi, a Rivatunerben meg látok OC lehetőséget, sőt fan control opciót sem -
Geza26
senior tag
Új "versenyző" az iponnál! Tud valaki róla valamit? Hűtés hangerejéről esetleg? Tartozák a DVI-HDMI átalakító?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux kezdőknek
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Airsoft
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti SUPER Trinity Black 16GB GDDR6X videokártya
- GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti WINDFORCE OC 16GB GDDR7 128bit Videokártya !
- GIGABYTE Radeon RX 7600 XT Gaming OC 16GB GDDR6 Videokártya !
- Zotac Trinity Geforce RTX 4070 Ti
- MSI GeForce RTX 4070 Ti GAMING X SLIM 12GB GDDR6X 192bit Videokártya !
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest